Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.234
Αν ανυπομονεις τοτε να μην αργησω ❤ανυπομονώ
Αν ανυπομονεις τοτε να μην αργησω ❤ανυπομονώ
όχι βέβαια, να ερθεις όσο γινεται πιο γρηγορα, υπάρχει πολύ σοβαρός λόγοςΑν ανυπομονεις τοτε να μην αργησω ❤
Αληθώς ο κύριοςΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!!!!
Καλημερα σε ολους!!!!......χαχαχαχα...Αληθώς ο κύριος
Σε περιμένω Θεσσαλονίκη...,;;
γιατι;Καλημερα σε ολους!!!!......χαχαχαχα...
ΟΧΙ να μην με περιμενεις δεν θα έρθω θεσσαλονικη !!!!
Δεν ειναι ευκολο να έρθω σε μια πολη εντελως αγνωστη ,η αθήνα μου είναι πιο οικεία και σαν πόλη και τα άτομα που συναντώ ......γιατι;
τι εννοεις τα ατομα που συναντας. Μονο με φιξ ατομα κανεις ραντεβου;Δεν ειναι ευκολο να έρθω σε μια πολη εντελως αγνωστη ,η αθήνα μου είναι πιο οικεία και σαν πόλη και τα άτομα που συναντώ ......
( η θεσσαλονικη μου αρεσει πολυ ειχα ερθει πριν χρονια για διακοπες )
Ισως δεν το έθεσα σωστα ,συναντω και άτομα που δεν τα ξερω , απλα δεν έιναι στα άμμεσα σχεδια μου ένα ταξίδιτι εννοεις τα ατομα που συναντας. Μονο με φιξ ατομα κανεις ραντεβου;
Δεν πας πουθενα......δεν πας πουθενα......εδω θα μεινεις......που ελεγε και ο μεγας Βασιλης. Χαχαχαχα.Ισως δεν το έθεσα σωστα ,συναντω και άτομα που δεν τα ξερω , απλα δεν έιναι στα άμμεσα σχεδια μου ένα ταξίδι
( ισως μελλοντικα)
Για αυτο σου αφιερωσα και το τραγουδι. Είναι ρίσκο να πάω θεσσαλονίκη μπορει να ξεττρελαθω και να θέλω να μείνω μονιμα !!!!!
( χαχαχαχαχαχα)
Όλοι το ίδιο παθαίνουν στη Σαλόνικα!!!Είναι ρίσκο να πάω θεσσαλονίκη μπορει να ξεττρελαθω και να θέλω να μείνω μονιμα !!!!!
( χαχαχαχαχαχα)
Καλημερα σε ολους!!!!......χαχαχαχα...
ΟΧΙ να μην με περιμενεις δεν θα έρθω θεσσαλονικη !!!!
Η αλήθεια είναι οτι είναι ερωτικη πόληΌλοι το ίδιο παθαίνουν στη Σαλόνικα!!!
Αλλα το ιδιο ερωτικη εισαι και εσυ μωρο.Η αλήθεια είναι οτι είναι ερωτικη πόλη
Καί μέ πολύ ερωτιάρηδες άντρες....Ανέβα και δέν θά τό μετανιώσεις.... Δέν θά θέλεις νά φύγεις αν ανέβεις πάνω.... Μέχρι γαμπρό θά σού βρούμε...Η αλήθεια είναι οτι είναι ερωτικη πόλη
Βασικά οποίος πάει δεν θέλει να φύγειΗ αλήθεια είναι οτι είναι ερωτικη πόλη
γι αυτο πρεπει να ρισκαρειςΕίναι ρίσκο να πάω θεσσαλονίκη μπορει να ξεττρελαθω και να θέλω να μείνω μονιμα !!!!!
( χαχαχαχαχαχα)
Δέν θά σέ αφήσουμε να νοιώσεις μοναξιά κουκλάρα μου!... Όλη μέρα με παρέα θά είσαι καί μάλιστα μέ καλή παρέα!!! Καμία δεν νοιώθει μοναξιά εδώ...Θά θέλεις νά μείνεις μόνη καί δέν θά μπορείς...Είμαστε αγαπούληδες εδώ πάνω!....Κι αν νοιωθω μοναξια ????