barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.186
- Πόντοι
- 5.506
Αν είναι να μοΥνομαχήσετε μπορώ να κάθομαι σε μια γωνίτσα να βλέπω; Δε θα μιλάω ούτε θα αγγίζω, προμιςΑντί να μονομαχισουμε πάμε για κάνα καφέ ρε κορίτσι..!!
Αν είναι να μοΥνομαχήσετε μπορώ να κάθομαι σε μια γωνίτσα να βλέπω; Δε θα μιλάω ούτε θα αγγίζω, προμιςΑντί να μονομαχισουμε πάμε για κάνα καφέ ρε κορίτσι..!!
Ολοι μαζι και αγαπημενα. Φυγαμε.Αντί να μονομαχησουμε πάμε για κάνα καφέ ρε κορίτσι..!!
Ο κοντε ξεκινησε πρωτος. Θελει να μου παρει τα 2 αγαπημενα μου κοριτσια. Δεν θα αφησω ετσι.Άντε μουρλοκομεια πάω εγώ τώρα , μη μου τρελάνετε εντελώς το κορίτσι εδώ, σας έχω ικανούς!!
Μάκια σε όλους!!
Μπορω να το επιβεβαιωσωΚαι οχι μονο ......
Ειμαστε κρυφα ταλεντα !!!!!
Αααα αν δεν αγγιζεις δεν σε θελουμε !!!!!Αν είναι να μοΥνομαχήσετε μπορώ να κάθομαι σε μια γωνίτσα να βλέπω; Δε θα μιλάω ούτε θα αγγίζω, προμις
Να με μουρλανει καποιος ειναι δυσκολο στο χαβαλε ειμαι πρωτη μεχρι τελικης πτωσεως !!!!Άντε μουρλοκομεια πάω εγώ τώρα , μη μου τρελάνετε εντελώς το κορίτσι εδώ, σας έχω ικανούς!!
Μάκια σε όλους!!
Ε να αγγίζω τότε βρε παιδγιάΑααα αν δεν αγγιζεις δεν σε θελουμε !!!!!
Ποιος ειναι μουρλοκομειο; Τα εννοω ολα.Άντε μουρλοκομεια πάω εγώ τώρα , μη μου τρελάνετε εντελώς το κορίτσι εδώ, σας έχω ικανούς!!
Μάκια σε όλους!!
Κανε παιχνιδιΕ να αγγίζω τότε βρε παιδγιά
Ω να σουΚανε παιχνιδι
Κι εγώ...κι εγώ ....αλλά εμένα θά μού άρεσε περισσότερο νά είμαι στήν μέση....διαιτητής ένα πράγμα...καί νά κάνουν επιθέσεις οί κοριτσάρες....Αν είναι να μοΥνομαχήσετε μπορώ να κάθομαι σε μια γωνίτσα να βλέπω; Δε θα μιλάω ούτε θα αγγίζω, προμις
Προσεξε θα ειμαστε πολυ επιθετικές !!!!!Κι εγώ...κι εγώ ....αλλά εμένα θά μού άρεσε περισσότερο νά είμαι στήν μέση....διαιτητής ένα πράγμα...καί νά κάνουν επιθέσεις οί κοριτσάρες....
Σέ αυτό ελπίζω βρέ κοριτσάρα.... Άμα είναι....αχ καλέ πρόσεχε θά σού βγεί κανένας πόντος στό καλσόν.... δέν έχει νόημά.... Μουνομαχία... Ούπς...μονομαχία είναι αυτή όχι πασαρέλα γιά αδερφές.....Προσεξε θα ειμαστε πολυ επιθετικές !!!!!
Άν είναι νά μήν αγγίζεις φίλε μου φτιάξε τσάι καί πάρε καί πεντέξι φρυγανιές.... Έ καλά λέω....νά μουνομαχούν δύο γυναικάρες καί νά μήν ακουμπάς είναι τουλάχιστον αμαρτία....Νά μήν πώ έγκλημα και παρεξηγηθώ....Αν είναι να μοΥνομαχήσετε μπορώ να κάθομαι σε μια γωνίτσα να βλέπω; Δε θα μιλάω ούτε θα αγγίζω, προμις
Μπορω να ερθω και εγω??..Αντί να μονομαχησουμε πάμε για κάνα καφέ ρε κορίτσι..!!
Φυσικα και μπορεις να ερθεις με μεγαλη μας χαραΜπορω να ερθω και εγω??..
Ευχαριστω πολυ, θα ηταν πραγματικα τελειο.. Εχω γνωρισει την Joanna και ειναι μια εντυπωσιακη γυναικα και ενα παρα πολυ καλο παιδι!!..Φυσικα και μπορεις να ερθεις με μεγαλη μας χαρα