Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Καλα κανει το παιδι ?αστον αυτον καπου βοσκει παλι...με κανα μικρο ο μουργος
Καλα κανει το παιδι ?αστον αυτον καπου βοσκει παλι...με κανα μικρο ο μουργος
Λύσσα κακια με μένα!!?και που να το κανεις καταξανθο..... ουτε η τζοαννα δεν σε φτανει μετα
toso ξανθια σαν του λογου δεν υπαρχει λαιδη πετουνιαΛύσσα κακια με μένα!!?
Ελένη μου τα φιλιά μου!!
Καλησπερα γλυκια μου μαλλον στον φιλο μας τον τασο του αρεσουν οι ξανθιες ?Λύσσα κακια με μένα!!?
Έλενα, τα φιλιά μου ?
και οι πιτες αλλα η τζοαννα μονο απο ντιλιβερυ γνωριζειΚαλησπερα γλυκια μου μαλλον στον φιλο μας τον τασο του αρεσουν οι ξανθιες ?
Δεν το ηξερα οτι προτιμας μονο τις ξανθιες?και οι πιτες αλλα η τζοαννα μονο απο ντιλιβερυ γνωριζει
τελος παει το εκαψες και εσυ φαντασου να αρχισεετε να κανετε και παρεαΔεν το ηξερα οτι προτιμας μονο τις ξανθιες?
Και εγω που ειχα την εντυπωση οτι ειμαι πανεξυπνη ?τελος παει το εκαψες και εσυ φαντασου να αρχισεετε να κανετε και παρεα
ωχ παναγια μου τι τραβαμε οι αντρες με εσας τις φαουσεςΚαι εγω που ειχα την εντυπωση οτι ειμαι πανεξυπνη ?
Χωρις εμας τι θα κανατε ???????ωχ παναγια μου τι τραβαμε οι αντρες με εσας τις φαουσες
θα το ειχαμε κανει αδελφατοΧωρις εμας τι θα κανατε ???????
Τασο μου αφου ειμαστε η μεγαλη σας αδυναμια αλλο που λογο εγωισμου καποιοι αντρες δεν το παραδεχονται ?θα το ειχαμε κανει αδελφατο
η λεξη ΑΝΤΡΕΣ εχει μια σοβαρη εννοια προφανως μιλας για αντρακια .....Τασο μου αφου ειμαστε η μεγαλη σας αδυναμια αλλο που λογο εγωισμου καποιοι αντρες δεν το παραδεχονται ?
Καλησπερα αγαπη ,που εισαι και χαθηκες???Καλησπέρα στο γλυκό κορίτσι και στην όμορφη παρέα.....πάντα έτσι χαρούμενοι να ήμαστε.
Εσυ παντως εισαι ΑΝΤΡΑΣ με ολη την σημασια της λεξεως.....η λεξη ΑΝΤΡΕΣ εχει μια σοβαρη εννοια προφανως μιλας για αντρακια .....
Πολυ ομορφο δυστυχως δεν μπορω να γραψω ποιηματακι γιατι ετοιμαζομαι για ραντεβουδακιΠολυκοσμία πλάκωσε
-κι έχουμε απαρτία!
Ώρα να φεύγουν οι πρωινοί
μη γίνει μαλακία...
Όταν ακούς λόγια καλά
-να λένε τα κορίτσια
Κρύψου, φυλάξου, πρόσεχε
πρόκειται για καπρίτσια. ?
Μέσες άκρες, το σκάρωσες ?Πολυ ομορφο δυστυχως δεν μπορω να γραψω ποιηματακι γιατι ετοιμαζομαι για ραντεβουδακι
Ειναι ενα απο τα πολλα προσοντα που εχω ?Μέσες άκρες, το σκάρωσες ?
Εύκολα γράφεις ποιηματάκιαΕιναι ενα απο τα πολλα προσοντα που εχω ?
Σε λιγα δευτερα ποιηματακι
Χα χα χα χα χα