Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Καλησπερα γλυκο μου πλασμα ?Καλημερα μπεμπα ?
Καλησπερα γλυκο μου πλασμα ?Καλημερα μπεμπα ?
Χαθηκες σημερα κουκλα.Καλησπερα γλυκο μου πλασμα ?
Εχεις απολυτο δικιο λογο ελλειψη χρονου σημερα ελαμψα δια της απουσιας μου απο το σαιτ?Χαθηκες σημερα κουκλα.
Θα ειμαι επιεικης σημερα και σαν καλος δασκαλος δεν θα βαλω τιμωρια στο επομενο μαθημα. Μαλλον. ?Εχεις απολυτο δικιο λογο ελλειψη χρονου σημερα ελαμψα δια της απουσιας μου απο το σαιτ?
Δάσκαλε πρεπει να τιμωρηθω ?Θα ειμαι επιεικης σημερα και σαν καλος δασκαλος δεν θα βαλω τιμωρια στο επομενο μαθημα. Μαλλον. ?
Εγω δεν χαλαω χατιρια στις ομορφες μαθητριες. Ποτε.Δάσκαλε πρεπει να τιμωρηθω ?
Ουτε εγω στους γοητευτικους δασκαλους ❤Εγω δεν χαλαω χατιρια στις ομορφες μαθητριες. Ποτε.
Καλημερα baby. Μετα την χθεσινη σου απουσια σημερα πρωινη. Μαλλον ειδες ηλιο εξω και πηρες θαρος οτι ερχεται η ανοιξη. ??Η ωραιότερη ευχή σε κάθε
Καλημέρα είναι να είμαστε
Χαρούμενοι και υγιείς
Σήμερα και κάθε μέρα
❤ΚΑΛΗΜΕΡΑ ❤
Καλημέρα δάσκαλε έχεις δίκιο πάντα η άνοιξη το καλοκαίρι μου φτιάχνουν την διάθεση ❤Καλημερα baby. Μετα την χθεσινη σου απουσια σημερα πρωινη. Μαλλον ειδες ηλιο εξω και πηρες θαρος οτι ερχεται η ανοιξη. ??
Καλημερα πολύ ομορφο ποιηματακι μου φαίνεται εχω δυνατό ανταγωνιστή !!!!!Έχει μια όμορφη ψυχή
-πανέμορφη γυναίκα ?
Από την Κρήτη έρχεται
-Έλενα κατονδέκα!!!
Θα αλλαξει και η ωρα και θα μεγαλωσει και η μερα. Ποιος στη χαρη σου κοριτσακι.Καλημέρα δάσκαλε έχεις δίκιο πάντα η άνοιξη το καλοκαίρι μου φτιάχνουν την διάθεση ❤
Ανυπομονω ?Θα αλλαξει και η ωρα και θα μεγαλωσει και η μερα. Ποιος στη χαρη σου κοριτσακι.
Έχει τον τρόπο του ο Αρκούδος Ελενα!!Καλημερα πολύ ομορφο ποιηματακι μου φαίνεται εχω δυνατό ανταγωνιστή !!!!!
( το πανεμορφη με εφτιαξε)
Χαχαχαχαχαχαχα?
Ωωωω ευχαριστω πολυ τετοια μου λετε γι αυτο και εγω σας λατρευω ?Έχει τον τρόπο του ο Αρκούδος Ελενα!!
Καλημερα πανέμορφη και ΜΙΚΡΟΎΛΑ!
Απλά πανέμορφη?Καλημερα πολύ ομορφο ποιηματακι μου φαίνεται εχω δυνατό ανταγωνιστή !!!!!
( το πανεμορφη με εφτιαξε)
Χαχαχαχαχαχαχα?
Πολύ καλό τύπε Αγράμματε!!! Φτιάξε λίγο εκεί που λέει" σαν τον" και καν'το "ωσάν τον Αχιλλέα" και στο τέλος " γιατί η ζωή ειν' ωραία" ?Καλημέρα σε όλους! Ας προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στην ποίηση
"Η μέρα χάραξε νωρίς
Και πίνω καφεδάκι
Μα η σκληρή μου η ζωή
Θα με κερνά φαρμάκι
Εγώ όμως απτόητος σαν τον Αχιλλέα
Θα προχωρώ μόνο μπροστά γιατί η ζωή είναι ωραία!
Έχεις δίκιο φίλε Αρκουδε, πολύ σωστή παρατήρησηΠολύ καλό τύπε Αγράμματε!!! Φτιάξε λίγο εκεί που λέει" σαν τον" και καν'το "ωσάν τον Αχιλλέα" και στο τέλος " γιατί η ζωή ειν' ωραία" ?