Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Όποτε θελεις και αυριο αν ειναι δυνατον ?Θα σου γράψω τραγούδι να κάνουμε ντουέτο!!! ??
Πότε ξεκινάμε πρόβες;;;
Όποτε θελεις και αυριο αν ειναι δυνατον ?Θα σου γράψω τραγούδι να κάνουμε ντουέτο!!! ??
Πότε ξεκινάμε πρόβες;;;
νατα μας οργανωνονται το δίδυμο των ρηγα αποστολου της μουσικης συνθεσηςΘα σου γράψω τραγούδι να κάνουμε ντουέτο!!! ??
Πότε ξεκινάμε πρόβες;;;
Όποτε θελεις και αυριο αν ειναι δυνατον ?
Ναι αλλά τα κέρδη από το διαγωνισμό θα μας τα φάει το Bill ???Όποτε θελεις και αυριο αν ειναι δυνατον ?
Και αφου θα εχουμε γινει διασημοι μετα θα δηλωσουμε συμμετοχη στο survivor......Ναι αλλά τα κέρδη από το διαγωνισμό θα μας τα φάει το Bill ???
Αλήθεια πόσο σεξ έχει παίξει στο νησί και δεν έχουμε δει τίποτα γαμώτη μου!!!Και αφου θα εχουμε γινει διασημοι μετα θα δηλωσουμε συμμετοχη στο survivor......
Χαχα χαχα χαχα ?
Λιγο δυσκολο το βλεπω αυτο τοσους μηνες απλητοι τι ορεξη να εχουν για σεξ........Αλήθεια πόσο σεξ έχει παίξει στο νησί και δεν έχουμε δει τίποτα γαμώτη μου!!!
μετα θα σας εχω κρατησει εγω την σουιτα στο σινουρι που εχει και τζακουζιΚαι αφου θα εχουμε γινει διασημοι μετα θα δηλωσουμε συμμετοχη στο survivor......
Χαχα χαχα χαχα ?
Αλήθεια πόσο σεξ έχει παίξει στο νησί και δεν έχουμε δει τίποτα γαμώτη μου!!!
Όχι βρε, μη λες τέτοια!!! Έχει γίνει και πολύ μάλιστα!!! Δεν είναι μόνο οι παίχτες!!! Είναι και κόσμος της παραγωγής αλλά και παίχτες από άλλες χώρες. Νομίζω πως πέρυσι ήταν 4 χώρες ταυτόχρονα!!! Κατά καιρούς κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους αλλά λένε λίγα πράγματα!!! Έχει ακουστεί για πρώην παίχτρια Ελληνίδα που δεν είχε αφήσει ούτε ένα κοντάρι όρθιο!!! ???Λιγο δυσκολο το βλεπω αυτο τοσους μηνες απλητοι τι ορεξη να εχουν για σεξ........
Σε βλεπω ενημερωμενοΌχι βρε, μη λες τέτοια!!! Έχει γίνει και πολύ μάλιστα!!! Δεν είναι μόνο οι παίχτες!!! Είναι και κόσμος της παραγωγής αλλά και παίχτες από άλλες χώρες. Νομίζω πως πέρυσι ήταν 4 χώρες ταυτόχρονα!!! Κατά καιρούς κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους αλλά λένε λίγα πράγματα!!! Έχει ακουστεί για πρώην παίχτρια Ελληνίδα που δεν είχε αφήσει ούτε ένα κοντάρι όρθιο!!! ???
Χαχαχαχα...μετα θα σας εχω κρατησει εγω την σουιτα στο σινουρι που εχει και τζακουζι
γιατι οι αλλοι νομιζεις ειναι καλα??? και αυτοι για δεσιμο ειναιΧαχαχαχα...
Γιατι τασο μου οι αλλοι που πανε τι παραπανω εχουν απο εμας??????
Πανέξυπνοι ειναι όλοι τους που έχουν μελετήσει πολυ καλα το παιχνίδι ....γιατι οι αλλοι νομιζεις ειναι καλα??? και αυτοι για δεσιμο ειναι
δεν παρακολουθω ριαλιτι γλυκεια μουΠανέξυπνοι ειναι όλοι τους που έχουν μελετήσει πολυ καλα το παιχνίδι ....
Ειδικά οι κοπέλες ?
Πολλή έκθεση όμως ρε Ελενάκι! ?Σε κάποιους βγαίνει στην καριέρα τους. Στους περισσότερους όμως μηδέν!!! Μεροκαματάκι ?Πανέξυπνοι ειναι όλοι τους που έχουν μελετήσει πολυ καλα το παιχνίδι ....
Ειδικά οι κοπέλες ?
Καλημερα κοριτσακι μου και καλο μηνα. Υπομονη ερχεται και η ανοιξη να ζεσταθεις επιτελους να ανθισεις λουλουδακι που εισαι.Ο Μ άρτης μίλησε
Και είπε πως θα αργήσει
Έχει ακόμα δυο βροχές
Και μία να χιονίσει
Ένα δεντράκι τ' άκουσε
Και πήγε να λυγίσει
Του είπα να ' χει υπομονή
Το φόβο να νικήσει....
?καλό μήνα ?
Ξερεις οτι εχω αδυναμια στο καλοκαιρι μωρο μου ?Καλημερα κοριτσακι μου και καλο μηνα. Υπομονη ερχεται και η ανοιξη να ζεσταθεις επιτελους να ανθισεις λουλουδακι που εισαι.
Τι παρακολουθεις γλυκέ μου ???δεν παρακολουθω ριαλιτι γλυκεια μου
Το ξερω πολυ καλα αλλα σε γνωρισα χειμωνιατικα. Για να σε δω και μεσα στο καλοκαιρακι.Ξερεις οτι εχω αδυναμια στο καλοκαιρι μωρο μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι παρακολουθεις γλυκέ μου ???
Και πως με γνωρισες???Το ξερω πολυ καλα αλλα σε γνωρισα χειμωνιατικα. Για να σε δω και μεσα στο καλοκαιρακι.
Τα παντα.......σχεδον να μην γινοταν το ραντεβου. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια.Και πως με γνωρισες???
Θυμασε???