Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Σε ευχαριστω πολυ με το καλο να ερθω ?Καλησπερα Ελεναρα. Καλο βραδυ να εχεις κουκλαρα και να γυρισεις με το καλο.
Σε ευχαριστω πολυ με το καλο να ερθω ?Καλησπερα Ελεναρα. Καλο βραδυ να εχεις κουκλαρα και να γυρισεις με το καλο.
Πάρε μου και εμένα ένα... μόνο να έχει ανοιχτό μπούστοΩραια θα παω αυριο να αγορασω καινουριο φορεμα ?
Ναι Κοκκινοσκουφίτσα μονο να ρίχνεις ψίχουλα μην τυχόν χάσεις τον δρόμοΣε ευχαριστω πολυ με το καλο να ερθω ?
Η να παμε στην συναυλια με τα εσωρουχα μας ???Πάρε μου και εμένα ένα... μόνο να έχει ανοιχτό μπούστο
Υπάρχει ένα πρόβλημα ..δεν φοράω.... Δεν βρίσκω στο νούμερο μου.... Λόγω ότι επειδή είμαι μέλος του Μπου την έχω μεγάλη ...10 ολόκληρα εκατοστάΗ να παμε στην συναυλια με τα εσωρουχα μας ???
Χαχαχαχαχα.....ωραια ουτε εσωρουχα ?Υπάρχει ένα πρόβλημα ..δεν φοράω.... Δεν βρίσκω στο νούμερο μου.... Λόγω ότι επειδή είμαι μέλος του Μπου την έχω μεγάλη ...10 ολόκληρα εκατοστά
Ξεβρακωτοι οικολόγοι... ΦυσιολάτρεςΧαχαχαχαχα.....ωραια ουτε εσωρουχα ?
Αχτύπητο διδυμο θα ειμαστεΞεβρακωτοι οικολόγοι... Φυσιολάτρες
Τέτοια να λες να μου την στήσουν να με φάνε λάχανο....όχι τίποτα άλλο δεν έχει ούτε 50 λεπτά το κιλόΑχτύπητο διδυμο θα ειμαστε
Στο εχω πει πολλες φορες μην φοβασε ειμαι πολυ δυνατη στηριξου πανω μου?️Τέτοια να λες να μου την στήσουν να με φάνε λάχανο....όχι τίποτα άλλο δεν έχει ούτε 50 λεπτά το κιλό
Ευχομαι ακομη καλυτςρα μικρουλα γιατι το αξιζεις και με το παταπανω.Παντα καλα να εισαι σου ευχομαι !!!!
Κι εγω καλα ειμαι ποτε δεν ημουν καλυτερα ?
Μου αρεσε το ( μικρουλα ) ?Ευχομαι ακομη καλυτςρα μικρουλα γιατι το αξιζεις και με το παταπανω.
Ειπαμε οτι ειμαστε οσο νιωθουμε οποτε καλα το γραφω. ?Μου αρεσε το ( μικρουλα ) ?
Εγω αισθανομαι 25νταρα ?Ειπαμε οτι ειμαστε οσο νιωθουμε οποτε καλα το γραφω. ?
Εγω ουτε για 20αρα δεν σε κανω. Αυτο μου εχεις δειξει απο κοντα.Εγω αισθανομαι 25νταρα ?
Και δεν σου τα εχω δειξει ακομα ολα ?Εγω ουτε για 20αρα δεν σε κανω. Αυτο μου εχεις δειξει απο κοντα.
Για να σε δω την επομενη φορα.Και δεν σου τα εχω δειξει ακομα ολα ?
Καλημερα και καλη εβδιμαδα μικρουλικο κοριρσακι.Τις ευχές μου έχω στείλει
Με της σκέψης τη φωνή
Να ευχηθούν καλή εβδομάδα
Και Δευτέρα φωτεινή !!!!
? καλημερα ?
Καλημερα αγορακι μου ?Καλημερα και καλη εβδιμαδα μικρουλικο κοριρσακι.