TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
το εχετε κανει εδω μεσα ποιητικη άδεια ...να βαλω και εγω κατι
Δάσκαλος μεγάλος!!! ?το εχετε κανει εδω μεσα ποιητικη άδεια ...να βαλω και εγω κατι
Όταν εχω έμπνευση γραφω αναλογα με την διαθεση μου ?Εσύ ξεκίνησες την τρέλα
-εσύ ομορφαίνεις το bourdela
Εσύ ομορφιά, εσύ κοπέλα,
-εσύ μας πας πριονοκορδέλα!!!
???????????
Σε ευχαριστω πολυ ?Απλά πανέμορφη?
Η ομορφότερη όλων!
Οχι ποια ...ποιος Ελενα !!!Αγορια ποια εκανε την αρχη στην ποιηση ???
δεν χρειαζεται ερωτηση φιλε νομιζεις εχει πολλους τρελους εδω μεσα ... ο αρκουδινος και η 110Οχι ποια ...ποιος Ελενα !!!
Ναι τασο μου αλλα εχουμε μια γλυκια τρελα ,ξερεις οτι το μεγαλυτερο προσον που εχω ειναι ο χαβαλες μου ?δεν χρειαζεται ερωτηση φιλε νομιζεις εχει πολλους τρελους εδω μεσα ... ο αρκουδινος και η 110
ακομη περιμενω για χθες στο λεω ζωντανα εδω μεσα αν το σαββατο δεν βρεις ωρα θα παω με την σαβουραΝαι τασο μου αλλα εχουμε μια γλυκια τρελα ,ξερεις οτι το μεγαλυτερο προσον που εχω ειναι ο χαβαλες μου ?
Καλά τωρα,το μεγαλύτερο προσόν είναι η ακαταμάχητη γοητεια σουΝαι τασο μου αλλα εχουμε μια γλυκια τρελα ,ξερεις οτι το μεγαλυτερο προσον που εχω ειναι ο χαβαλες μου ?
Χαχαχαχαχα....ακομη περιμενω για χθες στο λεω ζωντανα εδω μεσα αν το σαββατο δεν βρεις ωρα θα παω με την σαβουρα
τι να πω δεν θα πω τιποτα θα κανωΧαχαχαχαχα....
Εχεις δικιο οτι και να πεις ?
Σε ευχαριστω αγαπη ,αφου με ζητανε για παρουσιαστρια αλλα δεν δεχομαι ?Καλά τωρα,το μεγαλύτερο προσόν είναι η ακαταμάχητη γοητεια σου
και που να το κανεις καταξανθο..... ουτε η τζοαννα δεν σε φτανει μεταΣε ευχαριστω αγαπη ,αφου με ζητανε για παρουσιαστρια αλλα δεν δεχομαι ?
Αν κανεις χωρις να με ρωτησεις θα κανω παραπονα στον κουμπαρο ?τι να πω δεν θα πω τιποτα θα κανω
και τα λεω αυτα για καποιους που νομιζουν οτι τυγχανω ειδικης μεταχειρισης...παπαγια μαντολες
αστον αυτον καπου βοσκει παλι...με κανα μικρο ο μουργοςΑν κανεις χωρις να με ρωτησεις θα κανω παραπονα στον κουμπαρο ?
Ναι τρελο αγορι αθηνα ειμαι ?Καλησπέρα τρελλό κορίτσι. Εισαι Αθήνα?