Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.382
Με τοσα κοπλιμενταΚαλημερα στο δροσερο κοριτσακι.
Που μου κανετε
Μου φτιαχνετε την μερα ?
Με τοσα κοπλιμενταΚαλημερα στο δροσερο κοριτσακι.
Και λιγα ειναι. Το ξερεις αλλωστε μικρουλα. Ακομη εξ αποστασεως μας φτιαχνεις την διαθεση. ?Με τοσα κοπλιμεντα
Που μου κανετε
Μου φτιαχνετε την μερα ?
γιατι και εμεις σε λατρευουμε αλλα μας ριχνεις ......Τους θαυμαστες μου τους λατρευω εχω πολυ περιορισμενο χρονο αλλα εχεις δικιο εχω πολυ καιρο να βγαλω φωτο .....
Συντομα ?
δυστυχως δεν ειμαστε ολοι μεγαλοι γαμικουλες!!!!Συναγωνιστές το νήμα της κοπέλας έχει γίνει καλημερο-καλησπερο-καληνυχτο-αγαπουλονημα.... Και λοιπά γλυκανάλατα!!! Ήρεμα το λέω!!!
Οποιος ενοχλειται πολυ απλα επιλογη του ειναι να μην διαβαζει το νημα μου .....Συναγωνιστές το νήμα της κοπέλας έχει γίνει καλημερο-καλησπερο-καληνυχτο-αγαπουλονημα.... Και λοιπά γλυκανάλατα!!! Ήρεμα το λέω!!!
Σας χαλαω εγω χατηρι ???Καμια φωτο απο τα πατουσακια σου θα μας βαλεις ελενακι ?
Αντε βρε ομορφια μου βαλε και εχεις υπεροχα πατουσακιαααααΣας χαλαω εγω χατηρι ???
ΠΟΤΕ ?
Ουτε απο μακρια ουτε απο κοντα δεν χαλας χατιρι.Σας χαλαω εγω χατηρι ???
ΠΟΤΕ ?
Ετσι ειμαι εγω καλος ανθρωποςΟυτε απο μακρια ουτε απο κοντα δεν χαλας χατιρι.
Αντε ομορφια μου...που ειναι η υπεροχη φανταζομαι φωτο απο τα ποδαρακια σουυυυ....Ετσι ειμαι εγω καλος ανθρωπος
Χα χα χα χα χα
( πλακα κανω )
Ευτυχώς που δεν όλοι αγαπουληδες να λες, νομίζοντας έτσι πως θα κερδίσουν κάτι από την κοπέλα!!!δυστυχως δεν ειμαστε ολοι μεγαλοι γαμικουλες!!!!
Ναι έτσι είναι,όσοι είμαστε αγαπουληδες (σύμφωνα με εσενα) περιμενουμε να κερδίσουμε κατι(τι αραγε?) από την ελενα και από κάθε κορίτσι που έχει νημα εδώ!!!Ευτυχώς που δεν όλοι αγαπουληδες να λες, νομίζοντας έτσι πως θα κερδίσουν κάτι από την κοπέλα!!!
Κάνεις δεν ενοχλείται, μια επισήμανση έγινε....Απλως μετά από ένα σημείο κουράζει και δεν προσφέρει κάτι...!!!Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ για την φιλική συμβουλή!!!Οποιος ενοχλειται πολυ απλα επιλογη του ειναι να μην διαβαζει το νημα μου .....
Φιλικη συμβουλη
Τα φιλια μου σε ολους ?
Τυπε με το συμπαθιο δλδ εάν αισθάνεσαι θιγμενος ή αγαπουλης είναι δικό σου θέμα... Το νημα όπως και τόσα άλλα νήματα εδώ μέσα, έχουν χάσει το νόημα τους....Ναι έτσι είναι,όσοι δεν είμαστε καφροι(αγαπουληδες σύμφωνα με εσενα) περιμενουμε να κερδίσουμε κατι(τι αραγε?) από την ελενα και από κάθε κορίτσι που έχει νημα εδώ!!!
Δεν γουστάρω να πιανω χώρο στο νημα της κοπέλας για πιπες,καλή συνέχεια !Τυπε με το συμπαθιο δλδ εάν αισθάνεσαι θιγμενος ή αγαπουλης είναι δικό σου θέμα... Το νημα όπως και τόσα άλλα νήματα εδώ μέσα, έχουν χάσει το νόημα τους....
Για κάνε μια ανάλυση αδερφέ αν θέλεις. Ποιο είναι το νόημα του νήματος μιας κοπέλας;; Εγώ σαν καινούριος νομίζω πως είναι η άμεση επικοινωνία με την ίδια, στο ρυθμό που εκείνη επιθυμεί. Γουστάρει η ίδια ποιηματάκια;;; μέσα!!! Γουστάρει Καλημεροκαλησπέρες;;; Πάλι μέσα!!! Δε γουστάρει ;;; Μας ρίχνει σύρμα και παίρνουμε πούλο!!! Τι άλλο νόημα υπήρχε που χάθηκε;;;Τυπε με το συμπαθιο δλδ εάν αισθάνεσαι θιγμενος ή αγαπουλης είναι δικό σου θέμα... Το νημα όπως και τόσα άλλα νήματα εδώ μέσα, έχουν χάσει το νόημα τους....
Παρακαλω μου αρεσει να δινω φιλικες συμβουλες ,η ζωη ειναι ωραια ,αν δεν κανουμε και λιγο χαβαλε δυστυχως θα πεσει πολυ η ψυχολογια ολων μας με ολα αυτα που γινονται καθημερινα και λετε αγαπητε κυριε ( δεν προσφερει κατι)Κάνεις δεν ενοχλείται, μια επισήμανση έγινε....Απλως μετά από ένα σημείο κουράζει και δεν προσφέρει κάτι...!!!Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ για την φιλική συμβουλή!!!
Μέχρι πριν αρκετό καιρό, τα κορίτσια δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον να απαντούν και να συμμετέχουν στο forum. Έβλεπαν, διάβαζαν αλλά δεν απαντούσαν!!! Πολλά αγόρια λοιπόν είχαν συνηθίσει ένα μοτίβο μονόπλευρο που έλεγε : "Πήγα, είναι κοντή ξανθιά, της λείπει ένα μάτι, την ξέσκισα, της άλλαξα λάδια κλπ κλπ". Προσωπικά διακρίνω μια νέα εποχή επικοινωνίας με διάλογο, παιχνίδι και όχι απαραίτητα μόνο ωμή ανταλλαγή πληροφοριών,πράγμα που χρειάζεται, δε λέω!!!Παρακαλω μου αρεσει να δινω φιλικες συμβουλες ,η ζωη ειναι ωραια ,αν δεν κανουμε και λιγο χαβαλε δυστυχως θα πεσει πολυ η ψυχολογια ολων μας με ολα αυτα που γινονται καθημερινα και λετε αγαπητε κυριε ( δεν προσφερει κατι)
Λαθος κανετε προσφερει γελιο κατι που λειπει απο την καθημερινοτητα μας !!!