Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.342
Να κρυβω και κατι για να οργιαζει λιγο η φαντασιαΗ καρδούλα πρέπει επειγόντως να φύγει από τη μέση.
Μας κρύβει τη θέα !!!
Να κρυβω και κατι για να οργιαζει λιγο η φαντασιαΗ καρδούλα πρέπει επειγόντως να φύγει από τη μέση.
Μας κρύβει τη θέα !!!
Καλησπερα φιλε μου , οτι εχει ειναι συγουρο , αλλα εγω ξερω μονο μια που κανουν το ιδιο μαθημα , για τις αλλες συμμαθητριες δεν ξερω εαν ειναι στην ιδια ταξη η κανουν τα ιδια μαθηματα σε πιο προχωρημενα τμηματα . !!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχει..Έχει!!
Καλησπερα Ελενα!
Νομίζω ότι η πλέον αρμόδια να μας πει αν έχει περάσει τις τάξεις η αν έχει μείνει μεταξεταστεα ? είναι η μικρουλα !Καλησπερα φιλε μου , οτι εχει ειναι συγουρο , αλλα εγω ξερω μονο μια που κανουν το ιδιο μαθημα , για τις αλλες συμμαθητριες δεν ξερω εαν ειναι στην ιδια ταξη η κανουν τα ιδια μαθηματα σε πιο προχωρημενα τμηματα . !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να κρυβω και κατι για να οργιαζει λιγο η φαντασια
ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!! οτι οχι μονο δεν εχει μεινει μεταξεταστεα , αλλα εχει και πολυ μεγαλη εφεση προς μαθηση και διαβαζει πολυ , εχει βαλει σκοπο για doctora !!!!!!!!!!!Νομίζω ότι η πλέον αρμόδια να μας πει αν έχει περάσει τις τάξεις η αν έχει μείνει μεταξεταστεα ? είναι η μικρουλα !
Τον δασκαλο μου να ρωτησε τε αν ειμαι καλη μαθητρια ?Νομίζω ότι η πλέον αρμόδια να μας πει αν έχει περάσει τις τάξεις η αν έχει μείνει μεταξεταστεα ? είναι η μικρουλα !
Ελεναρα Αθήνα ποτε θα σε βρουμε?Στην πέμπτη έδωσα ευχές
Ταξίδι να της πάει
Κι όπου θα βρίσκει φίλους μου
Εκεί να τις σκορπάει .......
? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ?
ΚαλημέραΚαλημέρα σας. Πολύ ησυχία σήμερα. Γιατί έτσι?
κάτι πήρε το αυτί μας.Καλημέρα
Εγω παντως δεν είμαι ήσυχο κοριτσάκι ?
Εχεις δικιο για την ησυχιακάτι πήρε το αυτί μας.
καταθεση ψυχης οχι μαλακιεςΟ κόβιντ είναι ύπουλος,
κι οι μάσκες παίζουν ρόλο.
Όχι στην αντιβίωση,
πάρε τον απ τον κώλο.
ενας μονο κανει φασαρια και με διωχνειςΕχεις δικιο για την ησυχια
Ανησυχησα ....ενας μονο κανει φασαρια και με διωχνεις
Ανησυχησα ....
Λεω που ειναι ο τασος ???
Στην νικολουλη θα πηγαινα για να σε βρω ?
Αχχχ τι όμορφα λουλουδακια