shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
δεν εχει λεφτα για βενζίνηκατσε να ενημερωσω τον αθηναιο να ετοιμασει το σαξο ...ετσι και αλλιως χωρατε και οι 2 μεσα
δεν εχει λεφτα για βενζίνηκατσε να ενημερωσω τον αθηναιο να ετοιμασει το σαξο ...ετσι και αλλιως χωρατε και οι 2 μεσα
παλι γκαφα εκαναΠρωτον ...απο οσο τον γνωριζω είναι κύριος το εχω καταλαβει απο τον τροπο που γραφει
Δευτερον ....που ειναι η καλημερα τασο ???????
Θα τιμωρηθείς !!!!παλι γκαφα εκανα
τι τιΘα τιμωρηθείς !!!!
Εκει που θελεις στέλνεις καλημερες
μυθος μια συμπαθεια εχωΕκει που θελεις στέλνεις καλημερες
Αχχχχ ολα τα μαθαίνω ?
Τι μια ????μυθος μια συμπαθεια εχω
Μπορει αραγε να υπαρξει καλυτερη καλη μερα με τετοια θεα ?? φυσικα οχι , παντα τετοια ονειρο !!!
Ευχαριστω ?Μπορει αραγε να υπαρξει καλυτερη καλη μερα με τετοια θεα ?? φυσικα οχι , παντα τετοια ονειρο !!!
Το ευχαριστω στην φυση που σε επλασε ωραια , και σε πολλα αλλα !!!!!!!!!! ????????? Ελενη μας .Ευχαριστω ?
Αχ Παναγιά μου μ εσένα...
Η ελένη της καρδια σας ?Το ευχαριστω στην φυση που σε επλασε ωραια , και σε πολλα αλλα !!!!!!!!!! ????????? Ελενη μας .
ναι μενεγακηΗ ελένη της καρδια σας ?
Συγνωμη αλλα ειμαι πιο ωραια απο την μενεγακη ???ναι μενεγακη
Αυτο εγινε απο την πρωτη στιγμη που βρεθηκαμε αν θυμασαι και πως και που , και η αποδειξη ειναι η καλη μας νομιζω συνεχεια μας , να εισαι καλα παντα Ελενη ΜΟΥ - ΜΑΣ !!!!!!Η ελένη της καρδια σας ?
καποια την ψωνισε η μου φαινεται μια κουκλα εισαιΣυγνωμη αλλα ειμαι πιο ωραια απο την μενεγακη ???
ΟΛΑ τα θυμαμαι εχω πολυ καλη μνημη δυσκολα ξεχνω ?Αυτο εγινε απο την πρωτη στιγμη που βρεθηκαμε αν θυμασαι και πως και που , και η αποδειξη ειναι η καλη μας νομιζω συνεχεια μας , να εισαι καλα παντα Ελενη ΜΟΥ - ΜΑΣ !!!!!!
Μην το γελας !! απο ευγενεια - χαρακτηρα - αισθηματα εισαι πολυ πιο καλυτερη , η ομορφια ειναι υποκειμανικη Ελενη ΜΑΣ !! ( μιλαω ετσι γιατι ξερω αρκετα , τα υπολοιπα κατ ιδιαν ).Συγνωμη αλλα ειμαι πιο ωραια απο την μενεγακη ???
Να τετοια μου λες και δεν μπορω να σου θυμωσω μετα......?καποια την ψωνισε η μου φαινεται μια κουκλα εισαι
Η ομορφια του κάθε ανθρώπου βρήσκετε στην ψυχη του και εχω μαθει να κοίταζω πάντα την ομορφια της ψυχης τα υπολοιπα με αφηνουν απλα αδιαφορη .......Μην το γελας !! απο ευγενεια - χαρακτηρα - αισθηματα εισαι πολυ πιο καλυτερη , η ομορφια ειναι υποκειμανικη Ελενη ΜΑΣ !! ( μιλαω ετσι γιατι ξερω αρκετα , τα υπολοιπα κατ ιδιαν ).