Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
?δεν τα πλενω κιολας και τελευταια φορα ΕΚΟΨΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΟΥς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥς ΤΗς ΑΘΗΝΑς
?δεν τα πλενω κιολας και τελευταια φορα ΕΚΟΨΑ ΝΥΧΙΑ ΣΤΟΥς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥς ΤΗς ΑΘΗΝΑς
εισαι αθηνα?
Αθηνα ειμαι ?εισαι αθηνα?
Μπα !!!!!!!!!!Αθηνα ειμαι ?
??????????????Μπα !!!!!!!!!!
Αθηνα ειμαι ?
Μπα !!!!!!!!!!
Φίλε μου τι εγινε;??????????????
Φιλε μου γεια σου , σε ποια αμφισβητηση αναφερεσαι για πες μου ?? γιατι εκτος απο ενα ΜΠΑ με την εννοια ερωτηματος και εκπληξης δεν εχω αναφερθει σε κατι αλλο . Δεν ειναι γκομενα μου ουτε εχω κατι παραπανω εκτος απο την επαγγελματικη , που η αμφισβητηση στα γραφομενα μου ?? μιλα ελευθερα .Φίλε μου τι εγινε;
Αμφισβητείς και τα δικά σου γραφόμενα;;;
Δεν σε κατηγορησα για κατι αλλα για προσεξε καλα ...μετα το ποσταρισμα σου με το Μπα εκανες παραθεση σε αυτο και εβαλες ερωτηματικαα !!! Για σκεψου το λιγο ;;;Φιλε μου γεια σου , σε ποια αμφισβητηση αναφερεσαι για πες μου ?? γιατι εκτος απο ενα ΜΠΑ με την εννοια ερωτηματος και εκπληξης δεν εχω αναφερθει σε κατι αλλο . Δεν ειναι γκομενα μου ουτε εχω κατι παραπανω εκτος απο την επαγγελματικη , που η αμφισβητηση στα γραφομενα μου ?? μιλα ελευθερα .
Η εννοια των ερωτηματικων ειχε τι εγινε ??? και δεν ειχα ανταπαντηση απλα αυτο τιποτα αλλο .Δεν σε κατηγορησα για κατι αλλα για προσεξε καλα ...μετα το ποσταρισμα σου με το Μπα εκανες παραθεση σε αυτο και εβαλες ερωτηματικαα !!! Για σκεψου το λιγο ;;;
Και εγώΑθηνα ειμαι ?
Καλημερα τασο μου ?Και εγώ
Τουλάχιστον σωστά?? Καλημέραα κούκλα μουΣτην ζωή δεν απαιτείς
Διεκδικείς?
Δεν περμένεις
Προσπαθείς?
Δεν ζητάς
Προσφέρεις?
Δεν φοβάσαι
Νικάς❤
Δεν μισείς
Αγαπάς?
Έτσι έχω μάθει εγώ !!!!
Καλημέρα με πολύ δύναμη !!!?
? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ?Τουλάχιστον σωστά?? Καλημέραα κούκλα μου
Η ομορφότερη εικόνα της ημέρα
Καλημέρα κυρία Έλενα. Πάλι μούσκεμα τα κάναμε!!! Μήπως αποφασίσατε τελικά να μας έρθετε καμιά βολτούλα εδώ ψηλά...???
Να ξυπνάς έτσι είναι δώρο Θεού ??
Καλημερα ?Καλημέρα κυρία Έλενα. Πάλι μούσκεμα τα κάναμε!!! Μήπως αποφασίσατε τελικά να μας έρθετε καμιά βολτούλα εδώ ψηλά...???
Στην συμπρωτεύουσα.Καλημερα ?
Πόσο ψηλά εννοείς ??????