Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.348
Καλημέρα υπέροχε άντρα !!!!!Guten morgen ταξιδιαρα ψυχη. Μια ομορφη και απολαυστικη ημερα να εχεις.
Εσείς μου ομορφαίνετε την μέρα μου ,η πιο όμορφη παρέα ?
Καλημέρα υπέροχε άντρα !!!!!Guten morgen ταξιδιαρα ψυχη. Μια ομορφη και απολαυστικη ημερα να εχεις.
Καλη μερα συννεφιασμενη Κυριακη !!!!!! , και εσυ μας ομορφαινεις τις στιγμες που ειμαστε μαζι , τι αλλο θα μπορουσε να ειναι πιο καλυτερο απο την ζεστη και τρυφερη αγκαλια σου , να εισαι παντα ετσι .Καλημέρα υπέροχε άντρα !!!!!
Εσύ πότε θα μου προσφέρεις την ζεστή αγκαλιά σου ????Καλη μερα συννεφιασμενη Κυριακη !!!!!! , και εσυ μας ομορφαινεις τις στιγμες που ειμαστε μαζι , τι αλλο θα μπορουσε να ειναι πιο καλυτερο απο την ζεστη και τρυφερη αγκαλια σου , να εισαι παντα ετσι .
Μην με βαζεις σε πειρασμο να το πω απο εδω μεσα (πραγμα που δεν λεγετε ) γιατι ξερεις καλα και ποτε , κοντος ψαλμος αλληλουια , χαχαχα !!!!!!!!Εσύ πότε θα μου προσφέρεις την ζεστή αγκαλιά σου ????
Καλημερα καλη μου. Λατρευω τις ποιητικες σου αναφορες.Πάρε την ' ΕΛΠΙΔΑ"
για συντροφιά
Την " ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ"
για χαμόγελο
Την " ΠΙΣΤΗ"
για αποσκευές και
Ξεκίνα το ταξίδι της νέας μέρας !!!
?καλημέρα ?
Εσυ μας ομορφαινεις τις ωρες και στιγμες που περναμε μαζι σου ωρααια μου μαθητρια.Καλημέρα υπέροχε άντρα !!!!!
ΚαλημέραΚαλημερα καλη μου. Λατρευω τις ποιητικες σου αναφορες.
Αφου μου αρεσει να σε πειραζωΜην με βαζεις σε πειρασμο να το πω απο εδω μεσα (πραγμα που δεν λεγετε ) γιατι ξερεις καλα και ποτε , κοντος ψαλμος αλληλουια , χαχαχα !!!!!!!!
Το ξερω το ξερω , γιατι οποτε βρισκομαστε πεφτει πολυ γελιο εκτος απο τις τρυφερες σου αγκαλιες σου !!!!!Αφου μου αρεσει να σε πειραζω
Χαχαχαχαχα
Έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη ?Αγάπη η φλόγα της καρδιάς
Στίχος από τραγούδι
Αγάπη φως στη μοναξιά
Και κόκκινο λουλούδι !!!!
❤ χρονια πολλα ❤
Η το έχει η δεν το έχεις με την ποίηση ?Έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη ?
ναι να φυγει για να δουμε καλα το μεγεθος της πισω τρυπας. κατι ακουγεται οτι του δινει και καταλαβαινει κι αυτη απο πισω οπως ολες μας!Η καρδούλα πρέπει επειγόντως να φύγει από τη μέση.
Μας κρύβει τη θέα !!!
Δεν έχω πει ότι δεν το κάνω απλά δεν το έχω στο πρόγραμμα μουναι να φυγει για να δουμε καλα το μεγεθος της πισω τρυπας. κατι ακουγεται οτι του δινει και καταλαβαινει κι αυτη απο πισω οπως ολες μας!
Χρονια πολλα γεματα αγαπη σου ευχομαι διοτι το αξιζεις με το παραπανω.Αγάπη η φλόγα της καρδιάς
Στίχος από τραγούδι
Αγάπη φως στη μοναξιά
Και κόκκινο λουλούδι !!!!
❤ χρονια πολλα ❤
Χρονια πολλα δασκαλε και σε εσενα ❤Χρονια πολλα γεματα αγαπη σου ευχομαι διοτι το αξιζεις με το παραπανω.
μμμ! πρεπει να εχεις φανταστικη τρυπα!Δεν έχω πει ότι δεν το κάνω απλά δεν το έχω στο πρόγραμμα μου
Υπό προϋποθέσεις ναι έχω αναφερθεί και στο παρελθόν για αυτό
Όταν κάποια μετραει σε ολα τα επίπεδα,η ηλικία είναι απλά ενας αριθμος!!!Πολυ διαφημιση για μια γυναικα που πλησιαζει τα 50