Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 33.324
- Πόντοι
- 5.956
Μπα μαλλον για Agatha Cristie το κόβω......το κοριτσακι...Inspector Clouzo
Μπα μαλλον για Agatha Cristie το κόβω......το κοριτσακι...Inspector Clouzo
ΝικολουληInspector Clouzo
Και εγω ομως ειμαι κλουζω.....για την ελλαδα προτιμω το κουσουλος....Νικολουλη![]()
Η Αγγέλω είναι μία και μοναδική βρε ιερόσυλε...Και εγω ομως ειμαι κλουζω.....για την ελλαδα προτιμω το κουσουλος....![]()
Καλησπέρα Έλενα μου!Καλημέρα αγόρια !
Εγώ η υπναρου που αργησα σημερα να ξυπνησω![]()
Μην ανησυχείς. Ο ύπνος κάνει καλό. Για να κοιμάσαι, σημαίνει οτι το χρειάζεται ο οργανισμός σου......Καλημέρα αγόρια !
Καλησπέρα αδυναμία μου !
![]()
Δικιά μου είσαι! Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Αστυνομικές και θρίλερ μυστηρίου μπορώ να βλέπω με τις ώρες άνετα και να εξιχνιάζω τις υποθέσεις. Έλα να σμίξουμε να δούμε καμία παρεούλα...Μου αρέσουν πολύ τα θρίλερ μυστηρίου !
Κανω τον ντετέκτιβ σε όλη τη διάρκεια της ταινίας προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά πάντα πέφτω έξω![]()
Όνειρο...παρμένη....καλό απόγευμα τρελή και αγαπησιαρα...φιλάκιαΚαλημέρα αγόρια !
Θα έρθω εγώ ειδικός στις εξιχνιασειςΜου αρέσουν πολύ τα θρίλερ μυστηρίου !
Κανω τον ντετέκτιβ σε όλη τη διάρκεια της ταινίας προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά πάντα πέφτω έξω![]()
Για πες καμιά καλή ταινία να τη δω στο netflix το βράδυ!Δικιά μου είσαι! Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ. Αστυνομικές και θρίλερ μυστηρίου μπορώ να βλέπω με τις ώρες άνετα και να εξιχνιάζω τις υποθέσεις. Έλα να σμίξουμε να δούμε καμία παρεούλα...
ξεχασες το 《 ελενα σ αγαπω 》Όνειρο...παρμένη....καλό απόγευμα τρελή και αγαπησιαρα...φιλάκια
Lost Highway του David LynchΓια πες καμιά καλή ταινία να τη δω στο netflix το βράδυ!
Οφείλω να ομολογήσω ότι με παιδεύουν οι αϋπνίες μου τα τελευταία χρόνια !Μην ανησυχείς. Ο ύπνος κάνει καλό. Για να κοιμάσαι, σημαίνει οτι το χρειάζεται ο οργανισμός σου......
Χαλάρωσε και απόλαυσε τον....με ωραία όνειρα....
Σε ευχαριστωLost Highway του David Lynch
Αυτά από κοντά....ξεχασες το 《 ελενα σ αγαπω 》![]()
Για Netflix με πιάνεις αδιάβαστο. Για ταινίες όμως να σου πω όσες θες!Για πες καμιά καλή ταινία να τη δω στο netflix το βράδυ!
Μπορουμε να κανουμε και αλλα ωραια πραγματα ολο το βραδυ....να ξερεις...που περιεχει πολλα...σασπενς....αγωνια...αγαπη.....ερωτα.....Για πες καμιά καλή ταινία να τη δω στο netflix το βράδυ!
Δάσκαλε ήρεμα με το κορίτσι, θέλει ύπνο να ξεκουραστεί........Μπορουμε να κανουμε και αλλα ωραια πραγματα ολο το βραδυ....να ξερεις...που περιεχει πολλα...σασπενς....αγωνια...αγαπη.....ερωτα.....