Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 113.984
Από την στιγμή που θα επιλέξεις την ελπίδα τα πάντα μπορουν να συμβούνΜινωϊκη ομορφιά!
Ελπιζω να βρεθουμε κάποια στιγμή!

Από την στιγμή που θα επιλέξεις την ελπίδα τα πάντα μπορουν να συμβούνΜινωϊκη ομορφιά!
Ελπιζω να βρεθουμε κάποια στιγμή!
Εκει ακριβως ανηκω μεγαλη μου αγαπη....
ανήκω σε μένα και στα ονειρά μουΕκει ακριβως ανηκω μεγαλη μου αγαπη....![]()
Ανηκεις σε εσενα και στα ονειρα σου....γιατι κανείς δεν είναι κανενος...ανήκω σε μένα και στα ονειρά μου![]()
Στίχος με νόημα και δόση αλήθειας! Να'χεις μια γλυκιά καλημέρα κορίτσι!!!ανήκω σε μένα και στα ονειρά μου![]()
Και πολυ καλα εκανες !!!!Υπνος χαλαρωση χουζουρι...Καλημέρα αγόρια !
Εγώ η υπναρου που αργησα σημερα να ξυπνησω![]()
Χμμμ... πονηρουλα...!!! Ποιος ξερει τι θα'κανες χθες το βραδυ..Καλημέρα αγόρια !
Η αληθεια είναι ότι πολύ σπάνια ξυπνάω αργά μου αρέσει να ξυπνάω νωρις γιατί χάνω όλη την μέρα μου μετά !Και πολυ καλα εκανες !!!!Υπνος χαλαρωση χουζουρι...
Κάθε βράδυ βλέπω μία ταινία στο netflix συνήθως σπάνια βλέπω το τέλος γιατί κοιμάμαι εχθές τα κατάφερα.....χαχαχαχαχαΧμμμ... πονηρουλα...!!! Ποιος ξερει τι θα'κανες χθες το βραδυ..
Καλημερα ομορφια μου!!![]()
Καλημέρα αστέρι.Καλημέρα αγόρια !
Ελπιζω μονο ταινια να εβλεπες χωρις παρατραγουδα και επιδρομες.....Κάθε βράδυ βλέπω μία ταινία στο netflix συνήθως σπάνια βλέπω το τέλος γιατί κοιμάμαι εχθές τα κατάφερα.....χαχαχαχαχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ![]()
Μου αρέσουν πολύ τα θρίλερ μυστηρίου !Ελπιζω μονο ταινια να εβλεπες χωρις παρατραγουδα και επιδρομες.....![]()
Μου αρέσουν πολύ τα θρίλερ μυστηρίου !
Κανω τον ντετέκτιβ σε όλη τη διάρκεια της ταινίας προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά πάντα πέφτω έξω![]()
Inspector ClouzoΜου αρέσουν πολύ τα θρίλερ μυστηρίου !
Κανω τον ντετέκτιβ σε όλη τη διάρκεια της ταινίας προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά πάντα πέφτω έξω![]()