G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Εγώ μια φορά σε προειδοποίησα!
Εγώ μια φορά σε προειδοποίησα!
Ααα έτσι εξηγείται πως με έχεις δει τόσες φορές!Εμενα πάντως είναι από τα αγαπημένα μου.Τα φιλιά μου Έλενα.
Χιούμορ κάνει συναγωνιστή εκτός από αυτό που κάνει καλά κακά στον χσβσλε περνει αριστα
Οκ. εσύ την ξέρεις καλύτερα φαντάζομαι, εγώ να πω την αλήθεια ψιλοκολλησα γιατί μέχρι στιγμής, από τις φωτό τουλάχιστον, δεν είδα κάτι άσχημο που να με αποθει.Χιούμορ κάνει συναγωνιστή εκτός από αυτό που κάνει καλά κακά στον χσβσλε περνει αριστα
Παίχτη είναι μια καθημερινή γυναίκα Ελληνίδα που θα για τα 45 χρόνια της και όντας πολύτεκνη έχει ωραίο σώμα και είναι περιποιητικη σε κάνει και αισθάνεσαι όμορφα πασάς... Τα του περί σεξ είναι για τον καθένα διαφορετικά τα ζητούμεναΟκ. εσύ την ξέρεις καλύτερα φαντάζομαι, εγώ να πω την αλήθεια ψιλοκολλησα γιατί μέχρι στιγμής, από τις φωτό τουλάχιστον, δεν είδα κάτι άσχημο που να με αποθει.
μαλλον δεν καταλαβες καλα οι απειλες προς την κοπελα ηρθαν σε εμενα με πμ ...μαλλον δεν διαβαζεις καλα τι γραφουμεΞεκίνησαν να βγαίνουν pm στον αέρα και τα έχασα?
Και μάλιστα τα pm της κοπέλας τα γνώριζαν και συσκγκεκριμένα μέλη ε?
Πω ρε φίλε, τι προστασία υπάρχει, που μπλέκουμε ?
που πάμε?
Την καλημέρα μου
αμα σε τρακαρω στον δρομο μου να δεις τι θα παθεις γιατι ολη την ημερα εδω μεσα που με εχεις βαλει να κανω face control με εχει φαει η μοναξιαΝα έχετε μέρα όμορφη
Χαράς καφές να πιείτε
Στον δρόμο που περπατάτε
Μόνο χαρές να βρείτε
Μάλλον σε έχει επηρεάσει ο ΣΑΣΜΟΣ και το έχεις ρίξει στις μαντινάδες!Να έχετε μέρα όμορφη
Χαράς καφές να πιείτε
Στον δρόμο που περπατάτε
Μόνο χαρές να βρείτε
Μάλλον σε έχει επηρεάσει ο ΣΑΣΜΟΣ και το έχεις ρίξει στις μαντινάδες!
Μάλλον οι κρητικοί και η καταγωγή μου ...Μάλλον σε έχει επηρεάσει ο ΣΑΣΜΟΣ και το έχεις ρίξει στις μαντινάδες!
Σε λίγες μέρες γλυκέ μου ...?Κυρία Έλενα πότε με το καλό θα κατεβείτε εις τας Αθήνας;
Αναμένω γλυκιά μου...???Σε λίγες μέρες γλυκέ μου ...?
Δεν ήξερα ότι έχουμε και κοινή καταγωγή! Όσο πάς και ανεβαίνεις στην εκτίμηση μουΜάλλον οι κρητικοί και η καταγωγή μου ...
??????Μόνιμα πλέον ...
Αχ πρέπει να σου αρέσει το σπανακόρυζο και σεναΑναμένω γλυκιά μου...???