Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.154
Λεβεντογεννα Κρήτη!Δεν ήξερα ότι έχουμε και κοινή καταγωγή! Όσο πάς και ανεβαίνεις στην εκτίμηση μου
Λεβεντογεννα Κρήτη!Δεν ήξερα ότι έχουμε και κοινή καταγωγή! Όσο πάς και ανεβαίνεις στην εκτίμηση μου
Αναμένω γλυκιά μου...???Σε λίγες μέρες γλυκέ μου ...?
Εννοείται,Αχ πρέπει να σου αρέσει το σπανακόρυζο και σενα
Σε περιμένουμε...!Σε λίγες μέρες γλυκέ μου ...?
Γλυκέ μου δεν το ήξερες??????
δεν το ηξερα εγω φυλακας ειμαι και ζω με επιδομα απο τον ΟΑΕΔΓλυκέ μου δεν το ήξερες
Θα είμαι μόνιμα Αθήνα πια
Συνειδητή ή αναγκαστική επιλογή;Γλυκέ μου δεν το ήξερες
Θα είμαι μόνιμα Αθήνα πια
Αναγκαστική θα έλεγαΣυνειδητή ή αναγκαστική επιλογή;
Άσε φίλε, κοτσάνα που γράφτηκε σε περασμένα επεισόδια της σειράςΓιατί τέτοια σύγκριση;με φαγητό;
Α οκ καταλαβαΆσε φίλε, κοτσάνα που γράφτηκε σε περασμένα επεισόδια της σειράς
Κρίμα που κάνεις κάτι αναγκαστικά, παρόλο που εμάς μας συμφέρει..Αναγκαστική θα έλεγα
Από που είσαι, αν μου επιτρέπεις την ερώτηση...Μόνιμα πλέον ...
Δεν απαντώ σε προσώπικες ερωτήσεις ..Απο ένα όμορφο μέρος είμαι...Η αθήνα ειίναι όμορφη ειδικά τον χειμώνα ...?Από που είσαι, αν μου επιτρέπεις την ερώτηση...
επαρχιωτοπουλα αγαπημενη να ερθεις εδω επιτελους να σε κανουν αθηναιαΔεν απαντώ σε προσώπικες ερωτήσεις ..Απο ένα όμορφο μέρος είμαι...Η αθήνα ειίναι όμορφη ειδικά τον χειμώνα ...?
Είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου και που είμαι μια απλή επαρχιωτοπούλα...?επαρχιωτοπουλα αγαπημενη να ερθεις εδω επιτελους να σε κανουν αθηναια
ναι ρε παιδι μου να φτιαξουμε ομως το image γιατι εδω εχεις να κανεις με τον κυριο μπιχλα και με αλλους κυριους σεβασμιους που τρωνε την συνταξη της μανας τους και πρεπει να εισαι στην πεναΕίμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου και που είμαι μια απλή επαρχιωτοπούλα...?
Εντάξει κύριε Τάσο σιγά σιγά θα μάθω και εγώ άλλωστε μικρή είμαι ακόμαναι ρε παιδι μου να φτιαξουμε ομως το image γιατι εδω εχεις να κανεις με τον κυριο μπιχλα και με αλλους κυριους σεβασμιους που τρωνε την συνταξη της μανας τους και πρεπει να εισαι στην πενα
Εντάξει κύριε Τάσο σιγά σιγά θα μάθω και εγώ άλλωστε μικρή είμαι ακόμα
???
Δεν απαντώ σε προσώπικες ερωτήσεις ..Απο ένα όμορφο μέρος είμαι...Η αθήνα ειίναι όμορφη ειδικά τον χειμώνα ...?
παντως δεν ειναι απο τους κορυδαλλιους νησουςΔεν θέλουμε λεπτομέρειες.
Ένα γενικό γεωγραφικό προσδιορισμό... Στερεά, Ήπειρο, Σποράδες, Νήσο του Πέλοπως;