Καλησπέρα σε όλους, το ότι η συγκεκριμένη κυρία έβγαλε στην σέντρα το συγκεκριμένο μέλος , με postarisma που αφορούσε pm που της είχε στείλει ο ίδιος στο παρελθον και της κολακευε το στήθος, δεν την τιμά καθόλου, αφενός, βγάζει ένα κομπλεξισμο,και αφετέρου μια βλαχοσυμπεριφορα που την συναντας σε άλλες ηλικίες και όχι σε αυτές των 50 plus κτλ, τώρα όσον αφορα, το κομμάτι αν γυρίσει κάποιος να αναφερθεί στο ότι ο συγκεκριμένος ζητάει έκπτωση από διάφορες κορασίδες, αυτό δεν με αφορά καθόλου, ο καθένας ανάλογα το μπατζετ και τις δυνατότητες που έχει πραττει και αναλόγως, ότι μπορεί δηλαδή ο καθένας να διεκδικήσει φυσικά παντα με ευγενεια, δεν είναι κακό. Πάμε λοιπόν, και στο κομμάτι της Έλενας, είχα βρεθεί και εγώ μαζί της όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα της, αν θυμάμαι καλά γυρω στο 2018,ειχαμε βρεθεί στο bill, στα 70 ευρώ είχαμε συμφωνήσει για δυο εκτονωθεί, από σώμα στεκόταν μια χαρά για την ηλικία της, απλά εμένα δεν μου έκανε το κλικ, γουστα είναι αυτά. Εκανα μια εκτόνωση με το ζόρι, και ευγενικά της είπα ότι μου έτυχε μια δουλίτσα και ότι έπρεπε να φυγω. Κατα τα αλλά όσον αφορά τότε ήταν ευγενική. Εχω την αίσθηση ότι στα 50 ευρώ θα ήταν μια πιο τίμια επιλογή λόγω και του ανταγωνισμου εκεί έξω. Και ο εκλεκτικος αυτό είπε και κάποιοι έπεσαν να τον φάνε. Αυτά από εμένα λοιπόν.