Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στην θέση τους
Μπήκε μια κρητική για εμένα δεν τρέχει κάτι
Ο κύριος που την ανέβασε είναι σωστός άψογος στην συμπεριφορά του δεν με πρόσβαλε δεν είπε κάτι ψεύτικο δεν πέρασε καλά εγώ έκανα ότι μπορούσα ευχαριστώ για τον χρόνο του και τα χρήματα του
Λήγει εδω
Από τότε που μπήκα έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να λέω ότι δεν είμαι όμορφη δεν είμαι μουναρα ούτε κορμάρα κτλ
Παραδόξως έχω πολύ δουλειά τόση ώστε να επιλέγω και να μην κάνω σκοντο η χαρές ούτε γυρνάω σε σπίτια η να τρέχω από δω και από κει
Το θέμα είναι με άτομα που έχουν εμμονή μαζί μου
Το να κάνει ραντεβού κάποιος μαζί μου έχει δικαίωμα να κρίνει
Ένας άλλος φυσικά μπορεί να πει την άποψη του έως εκεί
Αυτός που έχει εμμονή φαίνεται
Πετάγεται κάθε τόσο και πετάει λάσπη σε ανύποπτο χρόνο
Τλσπ αυτά φαίνονται μια απλή έρευνα σε ότι γράφει κάποιος στις κρητικές του καταλαβαίνεις πολλά
Από προμοτορες δεν έχω ανάγκη δεν είχα ποτέ
Φυσικά καμία φορά χτυπάμε την Έλενα για να χτυπήσουμε και κάποιον άλλον μέσω εμού καταλαβαίνετε ποιον
Επειδή πέσανε και απειλές
Σου λέω σας λέω το εξής
Δεν έχω φοβηθεί νταβατζηδες και καθε λογης φρούτα ειδικά όταν ήμουν άπειρη και αφραγκη θα φοβηθω τώρα?
Ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου και να είστε σίγουροι ότι μπορω
Τέλος να πω για τον anon κάτι
Δεν γνωριζομαστε δεν ξέρω τι δουλειά κάνει αλλά έχει ξεσκεπάσει πολλά βλαστάρια εδώ μεσα
Φιλάκια σε όλους σας
Μπήκε μια κρητική για εμένα δεν τρέχει κάτι
Ο κύριος που την ανέβασε είναι σωστός άψογος στην συμπεριφορά του δεν με πρόσβαλε δεν είπε κάτι ψεύτικο δεν πέρασε καλά εγώ έκανα ότι μπορούσα ευχαριστώ για τον χρόνο του και τα χρήματα του
Λήγει εδω
Από τότε που μπήκα έχει μαλλιασει η γλώσσα μου να λέω ότι δεν είμαι όμορφη δεν είμαι μουναρα ούτε κορμάρα κτλ
Παραδόξως έχω πολύ δουλειά τόση ώστε να επιλέγω και να μην κάνω σκοντο η χαρές ούτε γυρνάω σε σπίτια η να τρέχω από δω και από κει
Το θέμα είναι με άτομα που έχουν εμμονή μαζί μου
Το να κάνει ραντεβού κάποιος μαζί μου έχει δικαίωμα να κρίνει
Ένας άλλος φυσικά μπορεί να πει την άποψη του έως εκεί
Αυτός που έχει εμμονή φαίνεται
Πετάγεται κάθε τόσο και πετάει λάσπη σε ανύποπτο χρόνο
Τλσπ αυτά φαίνονται μια απλή έρευνα σε ότι γράφει κάποιος στις κρητικές του καταλαβαίνεις πολλά
Από προμοτορες δεν έχω ανάγκη δεν είχα ποτέ
Φυσικά καμία φορά χτυπάμε την Έλενα για να χτυπήσουμε και κάποιον άλλον μέσω εμού καταλαβαίνετε ποιον
Επειδή πέσανε και απειλές
Σου λέω σας λέω το εξής
Δεν έχω φοβηθεί νταβατζηδες και καθε λογης φρούτα ειδικά όταν ήμουν άπειρη και αφραγκη θα φοβηθω τώρα?
Ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου και να είστε σίγουροι ότι μπορω
Τέλος να πω για τον anon κάτι
Δεν γνωριζομαστε δεν ξέρω τι δουλειά κάνει αλλά έχει ξεσκεπάσει πολλά βλαστάρια εδώ μεσα
Φιλάκια σε όλους σας