Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.179
- Πόντοι
- 11.146
...αϊ καταλαβα τι εχει να γινει, δεν προκειται να παρει μεζε απο Ελενα ο ανθρωπος! Γαμιωντας θα πας την κουμπαρα συνεχειακουμπαρα ψάχνουμε
...αϊ καταλαβα τι εχει να γινει, δεν προκειται να παρει μεζε απο Ελενα ο ανθρωπος! Γαμιωντας θα πας την κουμπαρα συνεχειακουμπαρα ψάχνουμε
μπορεί με την κουμπάρα να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους ή να μην έχουν τα ίδια κοινά ενδιάφεροντα !...αϊ καταλαβα τι εχει να γινει, δεν προκειται να παρει μεζε απο Ελενα ο ανθρωπος! Γαμιωντας θα πας την κουμπαρα συνεχεια
....παμε αλλη μια, ξαναδιαβασε τι γραφω!μπορεί με την κουμπάρα να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους ή να μην έχουν τα ίδια κοινά ενδιάφεροντα !
Θα φροντίσει η κουμπάρα να ταιριάξουν......μπορεί με την κουμπάρα να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους ή να μην έχουν τα ίδια κοινά ενδιάφεροντα !
Να φροντισεις να βρεις κουμπαρα προχωρημενη......και οχι καμια παρασανταλη.....μπορεί με την κουμπάρα να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους ή να μην έχουν τα ίδια κοινά ενδιάφεροντα !
.....θα βρω μία σαν κι εμένα !Να φροντισεις να βρεις κουμπαρα προχωρημενη......και οχι καμια παρασανταλη.....
Πολυ όμορφα εοναι !Καλησπερα......
Οντως ειναι. Και εσυ να περνας εξισου ομορφα καρδια μου.Πολυ όμορφα εοναι !
Ομορφα να περνας δάσκαλε
εσυ εισαι η καλυτερη απ ολλεσ και σ αγαπαω πιο πολυ απ ολλεσ.....θα βρω μία σαν κι εμένα !
Λογικη
ομορφη
Και έξυπνη
Στο φτιαξα λίγο......θα βρω μία σαν κι εμένα !
ΚΑΒΛΑ
ΜΟΥΝΑΡΑ
Και έξυπνη
Καλο ξημέρωμα γλυκέ μου !Στο φτιαξα λίγο.
Καλό βράδυ Έλενα μου!
Και λίγα λες..........θα βρω μία σαν κι εμένα !
Λογικη
ομορφη
Και έξυπνη
καλησπερα όμορφε !Καλημερα γλυκια μου Ελενα.
Καλησπέρα !Καλησπέρα. Από βδομάδα θα είσαι διαθέσιμη για συνάντηση;
καλησπερα !Έλενα το νούμερο που έχεις είναι και viber?