Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
ωραια να με πας μία βόλτα με την μηχανη σου !...κοριτσαρε νταξ' δν λεω, ερωτευσιμη εισαι, αλλα με το μονο πραγμα που ειμαι ερωτευμενος ειναι η μηχανη μου
ωραια να με πας μία βόλτα με την μηχανη σου !...κοριτσαρε νταξ' δν λεω, ερωτευσιμη εισαι, αλλα με το μονο πραγμα που ειμαι ερωτευμενος ειναι η μηχανη μου
Και με μενα αμα θελεις ελα να παμε βολτα με τη μηχανη μου.....και με αυτοκινητο με αεροπλανο με οτι θελεις εσυ.. ελικοπτερο δεν εχω μπορω να νοικιασω ομως.. ...ελαα παμεε να φυγουμεεεεε.....ωραια να με πας μία βόλτα με την μηχανη σου !
Σε ευχαριστω πολύΚαλά να περνάς και καλή επιστροοφή
Μαζί σου πάω βόλτα και με το ποδήλατο αγαπουλα μουΚαι με μενα αμα θελεις ελα να παμε βολτα με τη μηχανη μου.....και με αυτοκινητο με αεροπλανο με οτι θελεις εσυ.. ελικοπτερο δεν εχω μπορω να νοικιασω ομως.. ...ελαα παμεε να φυγουμεεεεε.....
....μαγκα μου συνηθως ετσι παει η σειρα με τις γυναικες :
μου κανεις προταση γαμου ??
Βεβαιως και ειναι προταση γαμου......Επιτελους αγαπη μου γλυκια θα ειμαστε συνεχεια μαζι αγκαλια για παντα..... κανεις δεν θα μπει εμποδιο στον εγγαμο βιο μας......μου κανεις προταση γαμου ??
Θελω να το μάθει ολο το σαιτ .........
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ
....με το ποδηλατο να πατε εκκλησια/δημαρχειοΒεβαιως και ειναι προταση γαμου......Επιτελους αγαπη μου γλυκια θα ειμαστε συνεχεια μαζι αγκαλια για παντα..... κανεις δεν θα μπει εμποδιο στον εγγαμο βιο μας......
Εύχομαι βίον ανθοσπαρτον!!!μου κανεις προταση γαμου ??
Θελω να το μάθει ολο το σαιτ .........
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ
Ειναι πολύ ξεχωριστη
η σημερινή ημέρα
για να αποδίδομε τιμή
Κι αγάπη στον πατέρα !
Έλα πατέρα στο όνειρο
Τη συντροφιά σου να 'χω
και πες μου μην ανησυχεις
εγώ παιδί μου υπάρχω !
Να σκούπιζες το δάκρυ μου
Που 'χω στο μαγουλό μου
εσύ πατέρα που 'θελες
πάντοτε το καλό μου !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον μπαμπα
Που ακουεί τόσα χρόνια
κλάμα παράπονα φωνές
μ 'αγάπη και συμπόνοια !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ !
Ευχαριστουμε για τις ευχεςΕύχομαι βίον ανθοσπαρτον!!!
την καλησπερα μου και την αγαπη μουΕυχαριστουμε για τις ευχες
Δεν εχω πει ακομα το ΝΑΙ !
Θα περιμενω να μου κάνει προταση γάμου στην παραλια με το μονοπετρο !
Με το καλό....Βεβαιως και ειναι προταση γαμου......Επιτελους αγαπη μου γλυκια θα ειμαστε συνεχεια μαζι αγκαλια για παντα..... κανεις δεν θα μπει εμποδιο στον εγγαμο βιο μας......
κουμπαρα ψάχνουμεΜε το καλό....
Και αν ψάχνετε κουμπάρο, ενημερω΄στε μας ...
Με το καλό να βρείτε και να θυμάσαι, ο κουμπάρος και η κουμπάρα.....κουμπαρα ψάχνουμε
.......μία φορά την εβδομάδα την βοηθάει στην μπουγάδαΜε το καλό να βρείτε και να θυμάσαι, ο κουμπάρος και η κουμπάρα.....