Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
.....πάνε θαλασσα αγαπη μου!Τι κάνουνε τα πόδια σου μάτια μου?
.....πάνε θαλασσα αγαπη μου!Τι κάνουνε τα πόδια σου μάτια μου?
Mαζι με το κορμι το θανατηφορο;.....πάνε θαλασσα αγαπη μου!
...ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!ενωειται.
Κι εγώ μερικές φορές κανω ορθογραφικά λάθη !...ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!
Λυπησου τα ματακια μας, μια λεξη εγραψες κ αυτη καταφερες να την γραψεις με δυο λαθη!!
Δασκαλε @Teacher2017 δεν αφηνεις λιγο το κοριτσ' και να αναλαβεις τον μαγκα εδω μπας κ σωσουμε τιποτα
Καλησπερα.Η σωματική βία όπως και η επίθεση συχνά οδηγεί σε άμεση και ορατή βλάβη αφήνοντας μόνιμα σωματικά και ψυχολογικά σημάδια σε άτομα και κοινότητες !
Η συναισθηματική βία από την άλλη πλευρά περιλαμβάνει συμπεριφορές όπως ο εκφοβισμός η λεκτική κακοποιηση και η συναισθηματική χειραγώγηση οι οποιές μπορεί να είναι εξίσου επιζήμιες αλλά μπορεί να αφήσουν λιγότερο ορατές πληγές !
Η διορθρωτική βία αναφέρεται στις συστημικές αδικίες και ανισότητες που υπάρχουν στις κοινωνίες.
Η βία είναι βαθιά ανησυχητικη πτυχή της ανθρώπινης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει ένα βαθύ φάσμα ενεργειών που
προκαλούν σωματική ή συναισθηματική βλάβη σε άλλους !
Εκδηλώνεται με διάφορες μορφές !
Στον πυρήνα της αποτελεί αντανάκλαση ανεπίλητων συγκρούσεων ανισότητας
και κατάρρευσης της επικοινωνίας.
Η ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ !
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ !
Ετσι νομίζω κι εγώ οτι δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου !Καλησπερα.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.
Μου κανει εντυπωση που εισαι η μοναδικη εδω μεσα που συνεχεια παιρνεις θεση για πολλα κοινωνικα θεματα. Μαλιστα ευαισθητα που αφορουν γυναικες. Η ζωη δεν ειναι μονο σεξ και τσοντα. Αποδεικνυει ποσο ανθρωπινη εισαι και δεν εχει αλλοιωθει ο χαρακτηρας σου. Μπραβο σου.
αα ειχα το μπιλ που μ εβγαλε φατσεα τωρα μ εβγαλεσ και συ.σε κολυσε ειναι κολυτηκο...ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!
Λυπησου τα ματακια μας, μια λεξη εγραψες κ αυτη καταφερες να την γραψεις με δυο λαθη!!
Δασκαλε @Teacher2017 δεν αφηνεις λιγο το κοριτσ' και να αναλαβεις τον μαγκα εδω μπας κ σωσουμε τιποτα
Αγαπητε @Odin_ αυτο ειναι το σημα κατατεθεν του φιλου @Πέτροςαλανι . Δεν πρεπει να αλλαξει....ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!
κλαιω απο τα γελια !αα ειχα το μπιλ που μ εβγαλε φατσεα τωρα μ εβγαλεσ και συ.σε κολυσε ειναι κολυτηκο
ε τι να του πω.αφου οντωσ ετσι με εβγαλε και μου το ειπε και πανω απο 100 φορεσκλαιω απο τα γελια !
Να εισαι καλα
Με εκανες και γελασα
Ηταν να έρθω και το είχα γραψει στο σαιτ !Έλενα μου, παλαιότερα τα καλοκαιράκια κατέβαινες για καμία εβδομάδα στο GLS.
Φέτος έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σαυ για να φτιάξεις κ εμάς τους Νότιους?
Ηταν να έρθω και το είχα γραψει στο σαιτ !
Κάποια απρόπτα μου άλλαξαν τα σχεδιά μου !
Δεν θα σας αφήσω με το παραπονο !
θα έρθω κάποια στιγμή !
Η φώτο που είναι?....σ'κωταριες
Η βία είναι ο μονος τρόπος δικαιολογησης της υπαρξης των αδυναμων ανθρωπων!Η σωματική βία όπως και η επίθεση συχνά οδηγεί σε άμεση και ορατή βλάβη αφήνοντας μόνιμα σωματικά και ψυχολογικά σημάδια σε άτομα και κοινότητες !
Η συναισθηματική βία από την άλλη πλευρά περιλαμβάνει συμπεριφορές όπως ο εκφοβισμός η λεκτική κακοποιηση και η συναισθηματική χειραγώγηση οι οποιές μπορεί να είναι εξίσου επιζήμιες αλλά μπορεί να αφήσουν λιγότερο ορατές πληγές !
Η διορθρωτική βία αναφέρεται στις συστημικές αδικίες και ανισότητες που υπάρχουν στις κοινωνίες.
Η βία είναι βαθιά ανησυχητικη πτυχή της ανθρώπινης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει ένα βαθύ φάσμα ενεργειών που
προκαλούν σωματική ή συναισθηματική βλάβη σε άλλους !
Εκδηλώνεται με διάφορες μορφές !
Στον πυρήνα της αποτελεί αντανάκλαση ανεπίλητων συγκρούσεων ανισότητας
και κατάρρευσης της επικοινωνίας.
Η ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ !
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ !
Η βία είναι ο μονος τρόπος δικαιολογησης της υπαρξης των αδυναμων ανθρωπων!
Καλό βράδυ υπέροχη Έλενα!
Κορμι για λιγους...Κορμάρα