Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.962
.....πάνε θαλασσα αγαπη μου!Τι κάνουνε τα πόδια σου μάτια μου?
.....πάνε θαλασσα αγαπη μου!Τι κάνουνε τα πόδια σου μάτια μου?
Mαζι με το κορμι το θανατηφορο;.....πάνε θαλασσα αγαπη μου!
...ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!ενωειται.
Κι εγώ μερικές φορές κανω ορθογραφικά λάθη !...ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!
Λυπησου τα ματακια μας, μια λεξη εγραψες κ αυτη καταφερες να την γραψεις με δυο λαθη!!
Δασκαλε @Teacher2017 δεν αφηνεις λιγο το κοριτσ' και να αναλαβεις τον μαγκα εδω μπας κ σωσουμε τιποτα![]()
Καλησπερα.Η σωματική βία όπως και η επίθεση συχνά οδηγεί σε άμεση και ορατή βλάβη αφήνοντας μόνιμα σωματικά και ψυχολογικά σημάδια σε άτομα και κοινότητες !
Η συναισθηματική βία από την άλλη πλευρά περιλαμβάνει συμπεριφορές όπως ο εκφοβισμός η λεκτική κακοποιηση και η συναισθηματική χειραγώγηση οι οποιές μπορεί να είναι εξίσου επιζήμιες αλλά μπορεί να αφήσουν λιγότερο ορατές πληγές !
Η διορθρωτική βία αναφέρεται στις συστημικές αδικίες και ανισότητες που υπάρχουν στις κοινωνίες.
Η βία είναι βαθιά ανησυχητικη πτυχή της ανθρώπινης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει ένα βαθύ φάσμα ενεργειών που
προκαλούν σωματική ή συναισθηματική βλάβη σε άλλους !
Εκδηλώνεται με διάφορες μορφές !
Στον πυρήνα της αποτελεί αντανάκλαση ανεπίλητων συγκρούσεων ανισότητας
και κατάρρευσης της επικοινωνίας.
Η ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ !
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ !
Ετσι νομίζω κι εγώ οτι δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου !Καλησπερα.
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.
Μου κανει εντυπωση που εισαι η μοναδικη εδω μεσα που συνεχεια παιρνεις θεση για πολλα κοινωνικα θεματα. Μαλιστα ευαισθητα που αφορουν γυναικες. Η ζωη δεν ειναι μονο σεξ και τσοντα. Αποδεικνυει ποσο ανθρωπινη εισαι και δεν εχει αλλοιωθει ο χαρακτηρας σου. Μπραβο σου.
![]()
αα ειχα το μπιλ που μ εβγαλε φατσεα τωρα μ εβγαλεσ και συ.σε κολυσε ειναι κολυτηκο...ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!
Λυπησου τα ματακια μας, μια λεξη εγραψες κ αυτη καταφερες να την γραψεις με δυο λαθη!!
Δασκαλε @Teacher2017 δεν αφηνεις λιγο το κοριτσ' και να αναλαβεις τον μαγκα εδω μπας κ σωσουμε τιποτα![]()
Αγαπητε @Odin_ αυτο ειναι το σημα κατατεθεν του φιλου @Πέτροςαλανι . Δεν πρεπει να αλλαξει....ρε Πετραν, ρε Πετραν!!!!!
κλαιω απο τα γελια !αα ειχα το μπιλ που μ εβγαλε φατσεα τωρα μ εβγαλεσ και συ.σε κολυσε ειναι κολυτηκο![]()
ε τι να του πω.αφου οντωσ ετσι με εβγαλε και μου το ειπε και πανω απο 100 φορεσκλαιω απο τα γελια !
Να εισαι καλα
Με εκανες και γελασα![]()
Ηταν να έρθω και το είχα γραψει στο σαιτ !Έλενα μου, παλαιότερα τα καλοκαιράκια κατέβαινες για καμία εβδομάδα στο GLS.
Φέτος έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σαυ για να φτιάξεις κ εμάς τους Νότιους?
Ηταν να έρθω και το είχα γραψει στο σαιτ !
Κάποια απρόπτα μου άλλαξαν τα σχεδιά μου !
Δεν θα σας αφήσω με το παραπονο !
θα έρθω κάποια στιγμή !![]()
Η φώτο που είναι?....σ'κωταριες![]()
Η βία είναι ο μονος τρόπος δικαιολογησης της υπαρξης των αδυναμων ανθρωπων!Η σωματική βία όπως και η επίθεση συχνά οδηγεί σε άμεση και ορατή βλάβη αφήνοντας μόνιμα σωματικά και ψυχολογικά σημάδια σε άτομα και κοινότητες !
Η συναισθηματική βία από την άλλη πλευρά περιλαμβάνει συμπεριφορές όπως ο εκφοβισμός η λεκτική κακοποιηση και η συναισθηματική χειραγώγηση οι οποιές μπορεί να είναι εξίσου επιζήμιες αλλά μπορεί να αφήσουν λιγότερο ορατές πληγές !
Η διορθρωτική βία αναφέρεται στις συστημικές αδικίες και ανισότητες που υπάρχουν στις κοινωνίες.
Η βία είναι βαθιά ανησυχητικη πτυχή της ανθρώπινης συμπεριφοράς που περιλαμβάνει ένα βαθύ φάσμα ενεργειών που
προκαλούν σωματική ή συναισθηματική βλάβη σε άλλους !
Εκδηλώνεται με διάφορες μορφές !
Στον πυρήνα της αποτελεί αντανάκλαση ανεπίλητων συγκρούσεων ανισότητας
και κατάρρευσης της επικοινωνίας.
Η ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ !
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ !
Η βία είναι ο μονος τρόπος δικαιολογησης της υπαρξης των αδυναμων ανθρωπων!
Καλό βράδυ υπέροχη Έλενα!
Κορμι για λιγους...Κορμάρα