shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
κανεις χαλαστρα στο ΤασσουλιΕγώ έχω και ψυχόμενη σάουνα. Σε εμένα θα έρθει.
κανεις χαλαστρα στο ΤασσουλιΕγώ έχω και ψυχόμενη σάουνα. Σε εμένα θα έρθει.
εγω εχω θερμαινομενη χεστρα.κανεις χαλαστρα στο Τασσουλι
Θα καεί ο κώλος της ρε τραχανά...εγω εχω θερμαινομενη χεστρα.
ναι καλα γι'αυτο γεναρη μηνα οταν θες να πας τουαλετα το σκεφτεσαι να κατσεις οπως στα δερματινα καθισματα του αυτοκινητου το καλοκαιρι.Θα καεί ο κώλος της ρε τραχανά...
ωστε εκει μαγειρεύειςεγω εχω θερμαινομενη χεστρα.
βραζω μακαρονια αν θες ελα να σου κανω το τραπεζι.ωστε εκει μαγειρεύεις
Κουμπαρεεεε ένας μαχητής δεν καταθέτει ποτέ τα όπλα ....μια μάχη χάθηκεαν σας ενδιαφέρει εχω θερμαινόμενη πισινά για βουτιές να μην κρυώνει και το κορμάκι σας .( μολις τα κακαρώσω το σπίτι με την θερμαινόμενη πισινά θα το γράψω στον Τασσο )γι' αυτό Κ .Ελενα μήπως να σκεφτόσασταν ξανα τον γάμο!!
Εσυ να προσέχεις γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ο δολοφόνος με το σουτιένΓειά σας.
Είμαι ο Άγιος.
Έχω και πισίνα, πάμε για βουτιά.
βραζω μακαρονια αν θες ελα να σου κανω το τραπεζι.
Πολύ ευχαρίστωςΈχω και βάρκα... Πάμε για ψάρεμα;
Αυτό ήταν χωρισατε
Αυτό ήταν χωρισατε
φιλε μου ποτε δεν παραταμε τα οπλα οι καλοι ανθρωποι βαλανε λογια οι μεγαλες οι αγαπες δεν τελειωνουνΑυτό ήταν χωρισατε
Εγω εχω Κότερο θα με τιμήσετε με την παρουσια σας? να κάνουμε μια βολτα στα νησια παρέα και με τον Τασσουλι,αν επιθυμείτε μπορω να στειλω και φωτο απο της καμπίνες που θα μείνετε!Πολύ ευχαρίστως
κουμπαρε την κεντρικη ξερεις των ερωτευμενωνΕγω εχω Κότερο θα με τιμήσετε με την παρουσια σας? να κάνουμε μια βολτα στα νησια παρέα και με τον Τασσουλι,αν επιθυμείτε μπορω να στειλω και φωτο απο της καμπίνες που θα μείνετε!
Κουμπάρε λυπάμε που θα σε στενάχωρησω ..Εγω εχω Κότερο θα με τιμήσετε με την παρουσια σας? να κάνουμε μια βολτα στα νησια παρέα και με τον Τασσουλι,αν επιθυμείτε μπορω να στειλω και φωτο απο της καμπίνες που θα μείνετε!
εγω μπορει να εχασα τον γαμο οχι της ελπιδες να σε διεκδικησωΚουμπάρε λυπάμε που θα σε στενάχωρησω ..
Αλλα όντως ακυρώθηκε ο γαμος..
Ο γαμπρός μας βγήκε ολίγον τι ζωηρός ...
Κουμπάρε λυπάμε που θα σε στενάχωρησω ..
Αλλα όντως ακυρώθηκε ο γαμος..
Ο γαμπρός μας βγήκε ολίγον τι ζωηρός ...