shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
θα του κόψω τα @@ αν ισχύει κατι τέτοιο εγω ειμαι παραδοσιακος τυποςΚουμπάρε εχω πληρόφοριες οτι ο γαμπρός ξενοκοιταει..
θα του κόψω τα @@ αν ισχύει κατι τέτοιο εγω ειμαι παραδοσιακος τυποςΚουμπάρε εχω πληρόφοριες οτι ο γαμπρός ξενοκοιταει..
Ακυρωνετε ο γαμος..θα του κόψω τα @@ αν ισχύει κατι τέτοιο εγω ειμαι παραδοσιακος τυπος
Εγω είμαι Μανιάτης θα καθαρισω..θα αιματοκυλησω όλο το μπουΑκυρωνετε ο γαμος..
Κουμπαρουλη με διαβάλουν οι μνηστήρες της .... ξέρεις ότι κρατάω το λόγο μου είπα θα την πάρω αυτό είναι τέλοςθα του κόψω τα @@ αν ισχύει κατι τέτοιο εγω ειμαι παραδοσιακος τυπος
Να ησουν πιστος να μην ακυρωνα τον γαμο.Εγω είμαι Μανιάτης θα καθαρισω..θα αιματοκυλησω όλο το μπου
ΝομίζειςΝομίζειςΝα ησουν πιστος να μην ακυρωνα τον γαμο.
Τα λογια ειναι περιττα ...
Η απόφαση μου είναι οριστική..Νομίζεις
Και εμένα αγαπημένη...Η απόφαση μου είναι οριστική..
Η απόφαση μου είναι οριστική..
Ολα τα ωραία εχουν ένα ΤΕΛΟΣΚαι εμένα αγαπημένη...
Ολα τα ωραία εχουν ένα ΤΕΛΟΣ
Ομορφα αγαπημένα τραγουδια.
Αν ήσουν και γυμνή θα ήταν η καλύτερη φωτογραφία!!!
Γυναικάρα!!!
Γειά σας.Η απόφαση μου είναι οριστική..
Γεια σας .Γειά σας.
Είμαι ο Άγιος.
Έχω και πισίνα, πάμε για βουτιά.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ?Αν ήσουν και γυμνή θα ήταν η καλύτερη φωτογραφία!!!
αν σας ενδιαφέρει εχω θερμαινόμενη πισινά για βουτιές να μην κρυώνει και το κορμάκι σας .( μολις τα κακαρώσω το σπίτι με την θερμαινόμενη πισινά θα το γράψω στον Τασσο )γι' αυτό Κ .Ελενα μήπως να σκεφτόσασταν ξανα τον γάμο!!Γεια σας .
Δυστυχως τερμα οι βουτιες
Τελειωσε το καλοκαιρακι ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ?
Γεια σας .
Δυστυχως τερμα οι βουτιες
Τελειωσε το καλοκαιρακι ...
Εγώ έχω και ψυχόμενη σάουνα. Σε εμένα θα έρθει.αν σας ενδιαφέρει εχω θερμαινόμενη πισινά για βουτιές να μην κρυώνει και το κορμάκι σας .( μολις τα κακαρώσω το σπίτι με την θερμαινόμενη πισινά θα το γράψω στον Τασσο )γι' αυτό Κ .Ελενα μήπως να σκεφτόσασταν ξανα τον γάμο!!