TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τοτε στο χαρεμι μου χανούμισσαΚαι αν δεν πληρωσουν τα λυτρα????
τοτε στο χαρεμι μου χανούμισσαΚαι αν δεν πληρωσουν τα λυτρα????
Δεν στέλνεις κ καμία φωτό...Αστερια στελνω σε ολους σας
Γλυκα να σας φωτισουν
Τον δρομο των ονειρων σας
Με ελπιδα να γεμισουν.
δεν εχουμε κουμπαρα ο sescoulas θα μας αλλαξει τα στεφανα αγαπημενη
Απο οτι καταλαβα δεν με θελετε για κουμπαρα??
ΚΡΙΜΑ
ο ρε γλέντια ο Τασσουλης θα φαει καλα ο μπαγάσαςΚΑΛΗΜΕΡΑ ?
Απο αύριο θα είμαι Αθηνα.
Τα φιλιά μου...
αυτο θα το κανονίσω εγω να μην πληρωθούν στα σγουρά ,οπότε βιον ανθοσπαρτονΚαι αν δεν πληρωσουν τα λυτρα????
Ξέχασες και κάτι άλλο. Πρέπει να γνωρίσεις και τον εταίρο κουμπάρο!!!Μην ανησυχειτε ..
Ολα ειναι υπο ελενχο..
Γι αυτο ερχομαι να γνωρισω την κουμπαρα...
Σε βοηθάω και εγώ, ψυχολογικά!!!αντε αγαπημενη αργησες εχουμε ετοιμασιες να κανουμε ολα μονος μου τα τρεχω
Πασάς στην Αθήνα είσαι!!!τοτε στο χαρεμι μου χανούμισσα
Σε πια περιοχη θα βρισκεσαι?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ?
Απο αύριο θα είμαι Αθηνα.
Τα φιλιά μου...
Οπώς πάντα κύριος με το Κ κεφαλαιο...?Αυτό είναι σωστό νήμα.Χιουμορ,ωραίες ατάκες,να περνάμε όμορφα χωρίς παρεξηγήσεις.Μπραβο μάγκες. Καλώς ήρθες Έλενα.
ΚΕΝΤΡΟ ?Σε πια περιοχη θα βρισκεσαι?
Κουμπαρεεεε τα προσκλητήρια μην ξεχάσειςαυτο θα το κανονίσω εγω να μην πληρωθούν στα σγουρά ,οπότε βιον ανθοσπαρτον
εχω δωσει την παραγγελία ετοιμα ειναι μονο η ημερομηνία εκκρεμεί να μπει!Κουμπαρεεεε τα προσκλητήρια μην ξεχάσεις
Αυτό κανονίζω Δευτέρα θα είναι και η ημερομηνίαεχω δωσει την παραγγελία ετοιμα ειναι μονο η ημερομηνία εκκρεμεί να μπει!
Έτσι να μπει καλά η εβδομάδαΑυτό κανονίζω Δευτέρα θα είναι και η ημερομηνία
Κανονιζετε χωρις εμενα βλεπω...Κουμπαρεεεε τα προσκλητήρια μην ξεχάσεις
Εννοείτε αγάπη ότι εσύ θα δώσεις την τελική απόφασηΚανονιζετε χωρις εμενα βλεπω...
Εχω δεν πρεπει να εχω αποψη για τα προσκλητηρια ??
μην σε απασχολούν η λεπτομέρειες ,αυτα τα αναλαμβάνει ο κουμπάρος εσυ επικεντρώσου στον ΓαμπροΚανονιζετε χωρις εμενα βλεπω...
Εχω δεν πρεπει να εχω αποψη για τα προσκλητηρια ??
Η γυναίκα αποφασίζει για όλα. Διαλέγει ακόμη κι αυτόν που θα τη διαλέξει...Εννοείτε αγάπη ότι εσύ θα δώσεις την τελική απόφαση
Κουμπάρε εχω πληρόφοριες οτι ο γαμπρός ξενοκοιταει..μην σε απασχολούν η λεπτομέρειες ,αυτα τα αναλαμβάνει ο κουμπάρος εσυ επικεντρώσου στον Γαμπρο