swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Ελενα τετοιες φωτο να ανεβαινουν μετα τις 7 γιατι ειμαστε ακομα σε γραφεια καποιοι.
Απιστευτη οπως παντα.....ΘΕΑΑΑΑΑ
Αγαπητε κυριε γι αυτο τις βαζω να σας κρατανε συντροφια ...Ελενα τετοιες φωτο να ανεβαινουν μετα τις 7 γιατι ειμαστε ακομα σε γραφεια καποιοι.
Θεσπέσια βυζιά για πολύ
ναι εχουμε που εχουμε υπογενιτηκοτητα στην ελλαδα ξερεις ποσα παιδακια θα χαθουν ? και αιτια θα εισαι εσυΑγαπητε κυριε γι αυτο τις βαζω να σας κρατανε συντροφια ...
Στις δυσκολες ωρες της δουλειας ?
ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΒΟΥΤΙΕς ΕΓΩ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ τα μπρατσακια μου μαζι και παραλιγω να πνιγωΘεσπέσια βυζιά για πολύ
Ίσως πρέπει να κάνω κι εγώ μια επαναληπτική επίσκεψη.ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΒΟΥΤΙΕς ΕΓΩ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ τα μπρατσακια μου μαζι και παραλιγω να πνιγω
μια επαναληψη δεν κανει κακο.. θα τα μαθεις πιο καλα τα πραγματαΊσως πρέπει να κάνω κι εγώ μια επαναληπτική επίσκεψη.
Πολυ ωραία φωτό γλυκιά μου Έλενα...
Γεία σου γλυκέ μουΠολυ ωραία φωτό γλυκιά μου Έλενα...
καλημερα καλο μηναΚΑΛΗΜΕΡΑ...
Θερμή παράκληση σε όσους αρέσει η βία ,παρακαλώ πολύ μην μπαίνουν στο κόπο να μου κλείνουν ραντεβού ..
Πολύ απλά αποχωρώ από το δωμάτιο..
Τα φιλιά μου ?
Καλημέρα και καλό μήνα Έλενα... ?ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
Θερμή παράκληση σε όσους αρέσει η βία ,παρακαλώ πολύ μην μπαίνουν στο κόπο να μου κλείνουν ραντεβού ..
Πολύ απλά αποχωρώ από το δωμάτιο..
Τα φιλιά μου ?
Καλη σου μερα Κουκλαρα μου απιστευτη...!?Μία καλήμερα θα σας πώ
Και αν θελέτε απαντάτε
Όμορφη μέρα να έχετε
Και να καλοπερνάτε?