Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.656
Εγω σημερα σε ερωτευθηκα και δηλωνω θαυμαστρια σουΚαι που είσαι ακόμα.... Η κορυφή δεν έχει όριο......
Εσύ καμιά υπηρεσία θέλεις?? Στην διάθεση σου πάντα.......
Εγω σημερα σε ερωτευθηκα και δηλωνω θαυμαστρια σουΚαι που είσαι ακόμα.... Η κορυφή δεν έχει όριο......
Εσύ καμιά υπηρεσία θέλεις?? Στην διάθεση σου πάντα.......
Έτσι που πάει θα τον ερωτευθουμε ολοι!Εγω σημερα σε ερωτευθηκα και δηλωνω θαυμαστρια σου
Το καναμε το νημα μου :Έτσι που πάει θα τον ερωτευθουμε ολοι!
Συνδυασμός James bond και Sherlock Holmes!
Αντι να το κάνουμε "εξαψη"Το καναμε το νημα μου :
《 Σασμο 》
Ερωτες ιντριγκες και σασπενς
Σου εχω κατι καλυτεροΤο καναμε το νημα μου :
《 Σασμο 》
Ωπα , κάτσε να συνέλθω.. Τέτοια επιτυχία ..... Ουάου........... Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ....................Εγω σημερα σε ερωτευθηκα και δηλωνω θαυμαστρια σου
Κατοχύρωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποτέ δεν ξέρεις.Το καναμε το νημα μου :
《 Σασμο 》
Εσύ μπορείς να με ερωτευτείς. Αλλά σε πρόλαβε η θεά, οπότε.... δεν θα μπορέσω.......Είμαι δεσμευμένος πλέον...Έτσι που πάει θα τον ερωτευθουμε ολοι!
Συνδυασμός James bond και Sherlock Holmes!
Ποσο ατυχη να ειμαι ??Εσύ μπορείς να με ερωτευτείς. Αλλά σε πρόλαβε η θεά, οπότε.... δεν θα μπορέσω.......Είμαι δεσμευμένος πλέον...
Και μονογαμικός. Η κυρία δεν νομίζω να επιτρέπει λογοκοιτάγματα κλπ... Πρέπει να είναι του αυστηρού!!!!!!!!!!!!!!!! Τι λες???
Ναι αλλα μπορεί απλά να σε θαυμαζουμε εκ του μακροθεν!Εσύ μπορείς να με ερωτευτείς. Αλλά σε πρόλαβε η θεά, οπότε.... δεν θα μπορέσω.......Είμαι δεσμευμένος πλέον...
Και μονογαμικός. Η κυρία δεν νομίζω να επιτρέπει λογοκοιτάγματα κλπ... Πρέπει να είναι του αυστηρού!!!!!!!!!!!!!!!! Τι λες???
Βρε,δεσμευμένος με εσενα εννοεί ο πράκτωρ!!!!Ποσο ατυχη να ειμαι ??
Εναν ερωτευθηκα και αυτος ειναι δεσμευμενος !
Δεν εχω καμια ελπιδα πια
Το επομενο βημα στην σχεση μας θα ειναι η προταση γαμουΒρε,δεσμευμένος με εσενα εννοεί ο πράκτωρ!!!!
Αλλά και εσύ,σκληρή!
Κάτι σου ζήτησε και δεν του το έκανες!
Οπότε?
Αν δεν κατάλαβες. Δεσμευμένος μαζί σου!!!!! Με ερωτεύτηκες. Πάει, έκλεισεΠοσο ατυχη να ειμαι ??
Εναν ερωτευθηκα και αυτος ειναι δεσμευμενος !
Δεν εχω καμια ελπιδα πια
Ελεύθερα !!!!!!!!!!!!!1Ναι αλλα μπορεί απλά να σε θαυμαζουμε εκ του μακροθεν!
Σου ευχομαι φιλε Μπιλ να βρεις και εσυ καποιον να σε αγαπαει οπως ο πρακτορας την μαθητρια μου. Μην χανεις την ελπιδα..Ναι αλλα μπορεί απλά να σε θαυμαζουμε εκ του μακροθεν!
ΩωωωωωΤο επομενο βημα στην σχεση μας θα ειναι η προταση γαμου
Τι μου εχεις ζητησει αγαπη μου δεν το θυμαμε ??Ωπα , κάτσε να συνέλθω.. Τέτοια επιτυχία ..... Ουάου........... Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ....................
Πάντως κάτι που σου έχω ζητήσει, δεν μου το έχεις κάνει .... (παραπονάκι).....
Νομίζω η μαθήτρια σου ερωτεύτηκε παράφορα!Σου ευχομαι φιλε Μπιλ να βρεις και εσυ καποιον να σε αγαπαει οπως ο πρακτορας την μαθητρια μου. Μην χανεις την ελπιδα..
Αυτό μόνο τηλέφωνικά μετά το Πάσχα. Θα σε πάρω να σου πω!!!! Θελω να σε δω !!!Τι μου εχεις ζητησει αγαπη μου δεν το θυμαμε ??
Με τις ευχες μου και εμεις οι 2 κουμπαροι.Νομίζω η μαθήτρια σου ερωτεύτηκε παράφορα!
Προσεχε μην πας για μαλλι και βγεις κουρεμενος.....μπλοκαρισμενος....σκεψου το....Αυτό μόνο τηλέφωνικά μετά το Πάσχα. Θα σε πάρω να σου πω!!!! Θελω να σε δω !!!