Έχεις καμία υπόψη σου;Παντρεψου μια Ελενα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Έχεις καμία υπόψη σου;Παντρεψου μια Ελενα![]()
Παπα τι μυαλό είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!! Πονηρό???? Δείξε το post που λέει για γαμήσια.... Δεν είδα κανένα. Κάτι για φιλιά και χέρια έλεγε, αλλά ....Νομίζω κάτι για γαμησια λέγαμε όχι για γάμο!!!
Εγώ διαβάζω πίσω από τις γραμμές!!!Παπα τι μυαλό είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!! Πονηρό???? Δείξε το post που λέει για γαμήσια.... Δεν είδα κανένα. Κάτι για φιλιά και χέρια έλεγε, αλλά ....
Εσύ είσαι ένας γάτος, μα τι γάτος.. κρυφός!!!!! Παπα.... Χαιρετίσματα στο άλλο κορίτσι που είχες καιρό να δεις....Εγώ διαβάζω πίσω από τις γραμμές!!!
Εμενα !Έχεις καμία υπόψη σου;![]()
Χωράφι με ελιές έχεις . Ο άλλος όμως ξέρει να τις μαζεύει ή θα πληρω΄νει εργατικά να του τις μαζέψουν???Εμενα !
Τι μου λειπει ?
Ειμαι καλη νοικοκοιρα εχω και χωραφι με ελιες![]()
Εχω θα τις μαζευω !Χωράφι με ελιές έχεις . Ο άλλος όμως ξέρει να τις μαζεύει ή θα πληρω΄νει εργατικά να του τις μαζέψουν???
Θα έχουμε και τζάμπα λάδι; Τέλεια. Αλλά βλέπω έχεις πολλές προτάσεις και προηγούνται άλλοι.Εμενα !
Τι μου λειπει ?
Ειμαι καλη νοικοκοιρα εχω και χωραφι με ελιες![]()
Στοφτιαξα λίγο!Εμενα !
Τι μου λειπει ?
Ειμαι ΜΟΥΝΑρα εχω και χωραφι με ελιες![]()
Τώρα μιλάς σωστά. Τη μέρα θα μαζεύεις τις ελιές και το βράδυ θα κάνουμε αγκαλιέςΕχω θα τις μαζευω !
Ο αντρας θα ειναι ο αφεντης του σπιτιου !
![]()
Καλό!!!!!!!!!!!! Ωραία..... Και με το που θα γυρνάς απο τις ελιές, θα πρέπει και να ικανοποιείς τις απαιτήσεις του!!!!!!!!!!!!!!Εχω θα τις μαζευω !
Ο αντρας θα ειναι ο αφεντης του σπιτιου !
![]()
Το λάδι έχει γίνει πανάκριβο!Θα έχουμε και τζάμπα λάδι; Τέλεια. Αλλά βλέπω έχεις πολλές προτάσεις και προηγούνται άλλοι.
Ναι αλ΄λά θα την φας. Αυτή είναι πλαστική, εσύ γνήσια, ατόφια, και γυναικάραΤο λάδι έχει γίνει πανάκριβο!
Θα έχεις δωρεάν λάδι και δωρεάν φρούτα άρχοντας θα είσαι!
Όσο για τις προτάσεις γάμου δεν βλεπω να έρχονται εγώ και η κατερίνα καινούργιου θα μείνουμε στο ραφι![]()
Ερώτηση: το 110 είναι πόσες ρίζες ελιές έχεις;Το λάδι έχει γίνει πανάκριβο!
Θα έχεις δωρεάν λάδι και δωρεάν φρούτα άρχοντας θα είσαι!
Όσο για τις προτάσεις γάμου δεν βλεπω να έρχονται εγώ και η κατερίνα καινούργιου θα μείνουμε στο ραφι![]()
Το 110 είναι λίρες Αγγλίας που έχει , αλλά το κρίβει.... Μεταξύ μας, μην το πεις πουθενάΕρώτηση: το 110 είναι πόσες ρίζες ελιές έχεις;
Από τις χρυσές έτσι; Όχι τις χάρτινες.Το 110 είναι λίρες Αγγλίας που έχει , αλλά το κρίβει.... Μεταξύ μας, μην το πεις πουθενά
Αυτά είναι απόρρητα. Δεν μπορώ δημόσια να σου πω. Το μόνο που μπορώ να πω , είναι να είσαι ήσυχος.....Από τις χρυσές έτσι; Όχι τις χάρτινες.
Το 110 ειναι ...τα λαθη που εχω κανει στην ζωη μουΕρώτηση: το 110 είναι πόσες ρίζες ελιές έχεις;
Εσυ εισαι το δικο μου λαθοςΤο 110 ειναι ...τα λαθη που εχω κανει στην ζωη μου![]()
Ωχ και εγω νόμιζα οι αμαρτίες!Το 110 ειναι ...τα λαθη που εχω κανει στην ζωη μου![]()