Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.656
Ειναι η μεγαλη αδυναμια τα λουλουδια καποτε ειχα παρα πολλα στον κηπο μου !Ωωωω,το λουλούδι αγαπάει τα λουλούδια!
Λογικό!
Καλημέρα Έλενα μου!
Ειναι η μεγαλη αδυναμια τα λουλουδια καποτε ειχα παρα πολλα στον κηπο μου !Ωωωω,το λουλούδι αγαπάει τα λουλούδια!
Λογικό!
Καλημέρα Έλενα μου!
Τα καταφερνω μια χαρα σε αυτον τον τομεα.....να σε κανω να γελας. Και οχι μονο....Με εκανες και γελασα !
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιοςΤα καταφερνω μια χαρα σε αυτον τον τομεα.....να σε κανω να γελας. Και οχι μονο....
Τζουτζούκα διακοπές είναι όταν σταματάμε να δουλεύουμε και είμαστε κάπου και χαλαρώνουμε.. Δεν έχει σημασία αν πληρώνεις ξενοδοχείο ή είσαι στο σπίτι σου ....Διακοπες δεν θα παω αλλα στον τοπο καταγωγης μου !
Και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι το πιο ομορφο Πασχα της ζωης μου θα ειμαστε πολυ μεγαλη παρεα με συγγενεις και φιλους !
Να περασεις κι εσυ ομορφα σου ευχομαι
Το ζητουμενο ειναι να γελας και να εισαι χαρουμενη.Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος
Ειμαι χαρουμενη γιατι εχω την ψυχικη μου ηρεμιαΤο ζητουμενο ειναι να γελας και να εισαι χαρουμενη.
Πωε καταφέρνεις και βρίσκεις τόσο ανεβασμένη ψυχολογίαΕιμαι χαρουμενη γιατι εχω την ψυχικη μου ηρεμια
Μακρυά απο τις τοξικές επιδράσεις..... Μακρυαααααααααααααα...Ειμαι χαρουμενη γιατι εχω την ψυχικη μου ηρεμια
Απομακρυνα ολους τους τοξικους ανθρωπους απο την ζωη μου και πιστεψε με εδωσε σκληρη μαχη δεν ηταν ευκολοΠωε καταφέρνεις και βρίσκεις τόσο ανεβασμένη ψυχολογία
Όμορφα αυτό που λες ..Απομακρυνα ολους τους τοξικους ανθρωπους απο την ζωη μου και πιστεψε με εδωσε σκληρη μαχη δεν ηταν ευκολο
Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολύ αυστηρους κανόνες !Μακρυά απο τις τοξικές επιδράσεις..... Μακρυαααααααααααααα...
Πάντως , είναι αξιοθαύμαστος ο λόγος σου και η ψυχραιμία σου , στις απαντήσεις σου....... Πραγματικά λόγος ανθρώπου μορφωμένου, σπάνιο για τον χώρο.... (ίσως προκατάληψη μου)
Όλη αυτη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας πολλές φορές με στεναχωρεί και πολλές φορές δακρύζω προσπαθώ πάντα μέσα μου να έχω θετική ενέργεια και να μη μεταδίδω στους γύρω μου την αρνητικότητα!Όμορφα αυτό που λες ..
Έχω μια απορία όμως ....
Πώς καταφέρνεις να μην " χαλιεσαι" με την σημερινή κακή κατάσταση στης χώρας μας ...που μόνο στραβά ακούμε
Πραγματικά μέσα στο χάος τον καιρόν... Νομίζω ότι βρήκα έναν θησαυρό... Τράβηξα το λαχείοΌλη αυτη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας πολλές φορές με στεναχωρεί και πολλές φορές δακρύζω προσπαθώ πάντα μέσα μου να έχω θετική ενέργεια και να μη μεταδίδω στους γύρω μου την αρνητικότητα!
Κάνω υπομονή και πάντα ελπιζω για ένα καλύτερα αύριο
Αυτά μπορεί να αιτιολογούν την ψυχραιμία , αν και τα καταπιεσμένα παιδιά πολλές φο΄ρες γίνονται επιθετικοί άνθρωποι (βγαίνει η καταπίεση).Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολύ αυστηρους κανόνες !
Πιστεύω για την διαμόρφωση χαρακτήρα ενος ανθρώπου ξεκάθαρα οφείλεται 100% στους γονείς !
Δυστυχως η ανθρωποφαγια θα κανει αισθητη την παρουσια της για ακομα μια φορα στο σαιτ !Ρε τι κατινες καταντησατε???
Λες και αφορά εσάς η χρωστάνε λογαριασμό στον καθένα...
Αυτά είναι μεταξύ τους..
Έλενα δεν σε έχω συναντήσει ποτέ ,την υγεία σου να έχεις κοπέλα μου και επειδή πάντα είσαι ευγενική μην δίνεις σημασία..
Καλό Πάσχα
Με εκανες και γελασα !
Τώρα και ψυχολόγος/σύμβουλος σχέσεων!!!Αυτά μπορεί να αιτιολογούν την ψυχραιμία , αν και τα καταπιεσμένα παιδιά πολλές φο΄ρες γίνονται επιθετικοί άνθρωποι (βγαίνει η καταπίεση).
Ο λόγος και η όποια μόρφωση , εκτός απο τους γονείς οφείλεται και στον άνθρωπο. Αν δεν τραβάει και είναι του 12, η αυστηροί γονείς να τον κάνουν του 14. Παραπάνω δεν γίνεται...
Και που είσαι ακόμα.... Η κορυφή δεν έχει όριο......Τώρα και ψυχολόγος/σύμβουλος σχέσεων!!!
Και εις ανώτερα!