Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.322
Φτιαχνω καλο καφε !Για πες μαε Ελενα γιατι να παμε μαζι σου να σε γσμησουμε?? Τι καλο προσφερεις?
Φτιαχνω καλο καφε !Για πες μαε Ελενα γιατι να παμε μαζι σου να σε γσμησουμε?? Τι καλο προσφερεις?
Φτιαχνω καλο καφε !
Κωλο μετα τον καφε δινει? Γιατί το κωλο την κωλοτρυπιδα σου θελω μονοΦτιαχνω καλο καφε !
Κι εγω θελω ενα αεροπλανο αλλα δεν το εχω !Κωλο μετα τον καφε δινει? Γιατί το κωλο την κωλοτρυπιδα σου θελω μονο
Οκ αεροπλάνο δεν θα βρεις εύκολα...αλλα εγω σίγουρα θα βρω αλλο κωλο απο πουτανα να γσμησω ευκολα...Κι εγω θελω ενα αεροπλανο αλλα δεν το εχω !
Δείχνεις έμπειρος άνδρας!Οκ αεροπλάνο δεν θα βρεις εύκολα...αλλα εγω σίγουρα θα βρω αλλο κωλο απο πουτανα να γσμησω ευκολα...
Έμπειρος δεν είμαι..απλα λεω την πραγματικότητα...αν δεν δινει κωλο ...no problem...πουτανες που δινουν κωλο υπαρχουν πολλες εκει εΔείχνεις έμπειρος άνδρας!
Και εσύ δείχνεις εξυπνος άντρας!Δείχνεις έμπειρος άνδρας!
Στο σαιτ που εισαι και γραφεις το μονο ευκολο !Οκ αεροπλάνο δεν θα βρεις εύκολα...αλλα εγω σίγουρα θα βρω αλλο κωλο απο πουτανα να γσμησω ευκολα...
Ασε..οταν θελω τσιγάρα ξερω και τα αγοραζω...και περνω παντα την καλη μαρκα...Στο σαιτ που εισαι και γραφεις το μονο ευκολο !
Αν ηθελες τσιγαρα θα πηγαινες στο περιπτερο !
Γεγονος,κωλοι υπάρχουν,λεφτά δεν έχουμε!Έμπειρος δεν είμαι..απλα λεω την πραγματικότητα...αν δεν δινει κωλο ...no problem...πουτανες που δινουν κωλο υπαρχουν πολλες εκει ε
Εγω κωλο δεν δίνω...λεφτα παντα υπαρχουν...για καλες πουτανες μονο ομως...Γεγονος,κωλοι υπάρχουν,λεφτά δεν έχουμε!
Εσυ αλήθεια δίνεις κωλο?
Για ένα φίλο ρωταω!
Καλυτερα να το κοψεις το καπνισμα κανει κακο στην υγεια !Ασε..οταν θελω τσιγάρα ξερω και τα αγοραζω...και περνω παντα την καλη μαρκα...
Για το κάπνισμα συμφωνώ απολυτα μαζι σου!Καλυτερα να το κοψεις το καπνισμα κανει κακο στην υγεια !
Σκέψου το!Εγω κωλο δεν δίνω...λεφτα παντα υπαρχουν...για καλες πουτανες μονο ομως...
Τι να σκεφτω? Δηλαδη?? Μηπως εισαι πουστης? Αν εισαι ψαξε αλλου...Σκέψου το!
Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα!
Εσένα ρωτάω αν δίνεις,ενδιαφέρεται ένας φίλος που δυστυχώς δεν είναι μέλος εδώ!Τι να σκεφτω? Δηλαδη?? Μηπως εισαι πουστης? Αν εισαι ψαξε αλλου...
Φτιαχνω καλο καφε
Οχι δεν δινω. Εσυ δίνεις? Αν ειναι να τον δωσεις στον φιλο σου..να τελειωνει το θεμαΕσένα ρωτάω αν δίνεις,ενδιαφέρεται ένας φίλος που δυστυχώς δεν είναι μέλος εδώ!
Μα θα σε ρώταγα αν ήταν τόσο απλό?Οχι δεν δινω. Εσυ δίνεις? Αν ειναι να τον δωσεις στον φιλο σου..να τελειωνει το θεμα
Εκτος απο καφε..τσιμπουκι κανεις καλο? Αφηνεις να σε χυσουν στο στοματάκι σου ? Κουκλα?Φτιαχνω καλο καφε !
Χωρις παρουσια του δικηγορο μου εχω δικαιωμα να μην απαντησω !Εκτος απο καφε..τσιμπουκι κανεις καλο? Αφηνεις να σε χυσουν στο στοματάκι σου ? Κουκλα?
Φερε και τον δικηγόρο σου..για να παρουμε μια απάντηση να ξέρουμε...και πες μας και ποσο θελεις σε ευρω για να σε χάσουμε μεσα στο στοματακι σουΧωρις παρουσια του δικηγορο μου εχω δικαιωμα να μην απαντησω !