billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
Χυσε άγγελε μου να μεταλαβω!Εσενα θα σε μαθω να πινεις τα υγρα μου !
Χυσε άγγελε μου να μεταλαβω!Εσενα θα σε μαθω να πινεις τα υγρα μου !
Συγνωμη δεν βγαινω βολτα με αγορια κατω των 20 χρονων !Θα ερθεις μαζι μου να παμε παρεα να καταπιουμε μαζι;
Φοβαμαι μονος μου.....
Αν φερω υπευθυνη δηλωση απο τον κηδεμονα μου που να μας δινει την αδεια να βγουμε και οτι προκυψει.....ας γινει. Τοτε;;;Συγνωμη δεν βγαινω βολτα με αγορια κατω των 20 χρονων !
Με φερνεις σε δυσκολη θεση !Αν φερω υπευθυνη δηλωση απο τον κηδεμονα μου που να μας δινει την αδεια να βγουμε και οτι προκυψει.....ας γινει. Τοτε;;;
Ναιιιιιο θα παμε σε μπαρακι....θα παμε σε μπαρακι.....με το Ελενακι....και θα κανω και σεξακι.Με φερνεις σε δυσκολη θεση !
Καλα ρωτα τους γονεις σου κι αν στο επιτρεπουν ...το συζηταμε μετα!
Ωχ δηλαδή στο πρώτο μήνυμα παίζει 50-50 ο αποκλεισμός? Για πες τι να προσέξουμε Έλενα χαχαΣημερα που ειναι 25 Μαρτιου
Εχω μπλοκαρει 25 ατομα !
Ρε αγορια μου ομορφα σημερα ημερα αργιας μην παιζετε με το βαιμπερ γιατι χαριζω αποκλεισμους
Οποτε δεν πας σε σπιτι αν καταλαβα καλα. Σωστα;Viber
Γεια σου έλενα και χρόνια πολλά
ΕΓΩ ;
Χρόνια πολλά με υγεία
Viber;. Μου λες το πρόγραμμά σου σε παρακαλώ
Το στελνω !
Που γραφω ξεκαθαρα οτι δεν παω σε σπιτια ποτε !
Viber:
Δηλαδή από οτι κατάλαβα δεν πας σε σπίτια έλενα?
ΕΓΩ :.ΟΧΙ !
Viber:
Και γιατί παρακαλώ δεν πας μπορώ να μάθω τον λόγο;
ΕΓΩ :.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !
Viber:
Έλενα δεν την κατάλαβα την απαντήσεις σου γιατί δεν πας σε σπίτια;
ΕΓΩ :
Γιατί δεν έχω χρόνο από τους πολλούς από κλεισμούς..
Χαχαχαχαχαχαχα!
Παω σε αποθηκες !Οποτε δεν πας σε σπιτι αν καταλαβα καλα. Σωστα;
Μια που είδα ποστ σου πάνω πάνω.. σήμερα ειδικά πρέπει να μ ενόχλησαν ασκοπα και μονο ασκοπα, είτε άτομα άγνωστα είτε άτομα που μ έχουν δει 1 φορα πριν 40χρονια..απλα για καυλαντα!Viber
Γεια σου έλενα και χρόνια πολλά
ΕΓΩ ;
Χρόνια πολλά με υγεία
Viber;. Μου λες το πρόγραμμά σου σε παρακαλώ
Το στελνω !
Που γραφω ξεκαθαρα οτι δεν παω σε σπιτια ποτε !
Viber:
Δηλαδή από οτι κατάλαβα δεν πας σε σπίτια έλενα?
ΕΓΩ :.ΟΧΙ !
Viber:
Και γιατί παρακαλώ δεν πας μπορώ να μάθω τον λόγο;
ΕΓΩ :.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !
Viber:
Έλενα δεν την κατάλαβα την απαντήσεις σου γιατί δεν πας σε σπίτια;
ΕΓΩ :
Γιατί δεν έχω χρόνο από τους πολλούς από κλεισμούς..
Χαχαχαχαχαχαχα!
Η ημερα του ΟΧΙ ηρθε νωρις φετος για εσας κοριτσια.Μια που είδα ποστ σου πάνω πάνω.. σήμερα ειδικά πρέπει να μ ενόχλησαν ασκοπα και μονο ασκοπα, είτε άτομα άγνωστα είτε άτομα που μ έχουν δει 1 φορα πριν 40χρονια..απλα για καυλαντα!
Πιστεψε με..τα μπλοκ τα μοιράζω απλόχερα πλέον κι εγω..δεν την παλεύω με δαύτους!
Αυτο με παρηγορει !Μια που είδα ποστ σου πάνω πάνω.. σήμερα ειδικά πρέπει να μ ενόχλησαν ασκοπα και μονο ασκοπα, είτε άτομα άγνωστα είτε άτομα που μ έχουν δει 1 φορα πριν 40χρονια..απλα για καυλαντα!
Πιστεψε με..τα μπλοκ τα μοιράζω απλόχερα πλέον κι εγω..δεν την παλεύω με δαύτους!
Μας χαλάνε περαν τον χρόνο μας ,και την ηρεμία μας κορίτσι..!
Πραγματικά μέτρησα 17 ασχετα άτομα που απλά..ενόχλησαν!!Η ημερα του ΟΧΙ ηρθε νωρις φετος για εσας κοριτσια.
Ακριβώς...αν είναι δυνατόν..!Τις προάλλες με απασχολούσε τηλεφωνικά άτομο 20λ ,τελικά δεν κλείσαμε γιατί "έπαιζε απλα"και στο ενδιάμεσο είχα κλήση από σταθερό μου κυριο και φυσικα δεν επιτρέπεται να πάρω πίσω μετά από τόση ώρα,και δεν τον εξυπηρέτησα για τον ανόητο..!Αυτο με παρηγορει !
Νομιζα οτι εγω κανω κατι λαθος !
Εν τω μεταξύ μου αρέσει που κάποιοι με λένε και παράξενη αλλά όλοι αυτοί δεν έχουνε σκεφτεί ότι και εμείς έχουμε προσωπική ζωή και δεν είναι εύκολο να ασχολούμαστε με ένα άτομο με πάνω από 40 μηνύματα γιατί πρέπει να απαντήσουμε σε πολλά παιδιά συγχρόνως!
Μιας και είμαστε καλή παρέα θα πω μια ιστορία αληθινή ιστορία!
Μία φορά που είχα χρόνο λεωδεν στέλνω ένα μήνυμα σε έναν άντρα που κάνει ραντεβού να δούμε πώς θα μου απαντήσει και τι παίζει!
ΕΓΩ:
Καλησπέρα συγνώμη για την ενόχληση θα ήθελα να μάθω τις υπηρεσίες σας ευχαριστώ πολύ!
ΤΟ ΑΓΟΡΙ :.
Καλησπέρα σας σας στέλνω το πρόγραμμά μου εγώ ευχαριστώ!
ΕΓΩ :
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας κάλη συνέχεια!
ΤΟ ΑΓΟΡΙ :
Εγω σας ευχαριστω !
Ομορφα κι ωραια ολα !
Δεν τον ρωτησα τι χρωμα εχει το φεγγαρι ουτε καταχραστηκα τον πολυτιμο χρονο του !
Εγώ αν δεν το σηκώσω να παίρνεις συνέχεια μην διστάσεις χαχαχαχΑκριβώς...αν είναι δυνατόν..!Τις προάλλες με απασχολούσε τηλεφωνικά άτομο 20λ ,τελικά δεν κλείσαμε γιατί "έπαιζε απλα"και στο ενδιάμεσο είχα κλήση από σταθερό μου κυριο και φυσικα δεν επιτρέπεται να πάρω πίσω μετά από τόση ώρα,και δεν τον εξυπηρέτησα για τον ανόητο..!
....θα σε παρενοχλω 3 ωρες σερι χαχαχαχα!!Εγώ αν δεν το σηκώσω να παίρνεις συνέχεια μην διστάσεις χαχαχαχ
Εσυ θα με βαλεις να τσακωθω με την τζο !Εγώ αν δεν το σηκώσω να παίρνεις συνέχεια μην διστάσεις χαχαχαχ