gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
E τι να κάνουμε έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας...Εσυ θα με βαλεις να τσακωθω με την τζο !
Ολες σε θελουμε !
E τι να κάνουμε έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας...Εσυ θα με βαλεις να τσακωθω με την τζο !
Ολες σε θελουμε !
Το νήμα άλλαξε, η φιλοσοφία άλλαξε αλλά το Block παρέμεινε!!!!!!!!!!Σημερα που ειναι 25 Μαρτιου
Εχω μπλοκαρει 25 ατομα !
Ρε αγορια μου ομορφα σημερα ημερα αργιας μην παιζετε με το βαιμπερ γιατι χαριζω αποκλεισμους
Αν φυγεις θα ερθω στο δικο σου νημα !Ετσι πρεπει να είναι οι επαγγελματικες σχέσεις..!
Φυσικά υπάρχουν σοβαροί κύριοι, δεν το συζητάμε, θα έλεγα μεγάλο ποσοστό, εξου και είναι ήδη πελάτες μας η θέλουν να μας δουν κι απλά οι συγκυρίες δεν το επιτρέπουν..
Σας χαιρετώ κι ευχαριστώ που μ αφήσατε κι έγραψα τον πονο μου κι εγώ χαχαχαχαχαχα!
Το νημα αλλαξε αλλα η ελενα παραμενει η ιδιαΤο νήμα άλλαξε, η φιλοσοφία άλλαξε αλλά το Block παρέμεινε!!!!!!!!!!
Με μεγάλη μου χαρά!!!Εννοείται!!Αν φυγεις θα ερθω στο δικο σου νημα !
Καλα να περασεις !Με μεγάλη μου χαρά!!!Εννοείται!!
Παω να πιω κανα καφέ τώρα μπας και ισιώσω απο το φαΐ!!
To νημα αποκτα την παλια του αιγλη και παλι. Που γνωρισα και αγαπησα.Το νημα αλλαξε αλλα η ελενα παραμενει η ιδια
Ήταν είναι και θα είναιη πρωτηΤο νημα αλλαξε αλλα η ελενα παραμενει η ιδια
Καιρος ηταν να μπει μια ταξη !To νημα αποκτα την παλια του αιγλη και παλι. Που γνωρισα και αγαπησα.
Αλλο που δεν σου αρεσει....η ταξη και τα τακτοποιημενα...Καιρος ηταν να μπει μια ταξη !
Εχω ενα θεμα με την ταξη και την καθαριοτητα και ισως καποιες φορες σε υπερβολικο σημειο !Αλλο που δεν σου αρεσει....η ταξη και τα τακτοποιημενα...
Αν θυμασαι καλα υπαρχει και καποιος αλλος που του αρεσει..........ειναι στον χαρακτηρα.Εχω ενα θεμα με την ταξη και την καθαριοτητα και ισως καποιες φορες σε υπερβολικο σημειο !
Δεν φταιω εγω ετσι με διδαξαν
Αγαπη μου οτι εχουμε πει και οτι εχουμε κανει τα παντα θυμαμε !Αν θυμασαι καλα υπαρχει και καποιος αλλος που του αρεσει..........ειναι στον χαρακτηρα.
σωστηη.και επρεπε να του πεισ για να ρωτασ.Viber
Γεια σου έλενα και χρόνια πολλά
ΕΓΩ ;
Χρόνια πολλά με υγεία
Viber;. Μου λες το πρόγραμμά σου σε παρακαλώ
Το στελνω !
Που γραφω ξεκαθαρα οτι δεν παω σε σπιτια ποτε !
Viber:
Δηλαδή από οτι κατάλαβα δεν πας σε σπίτια έλενα?
ΕΓΩ :.ΟΧΙ !
Viber:
Και γιατί παρακαλώ δεν πας μπορώ να μάθω τον λόγο;
ΕΓΩ :.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !
Viber:
Έλενα δεν την κατάλαβα την απαντήσεις σου γιατί δεν πας σε σπίτια;
ΕΓΩ :
Γιατί δεν έχω χρόνο από τους πολλούς από κλεισμούς..
Χαχαχαχαχαχαχα!
σ αυτο και μαζι συμφονουμε.και ειδηκα στην καθαριοτητα.Εχω ενα θεμα με την ταξη και την καθαριοτητα και ισως καποιες φορες σε υπερβολικο σημειο !
Άσχετο,να ρωτήσω κάτι.Εχω ενα θεμα με την ταξη και την καθαριοτητα και ισως καποιες φορες σε υπερβολικο σημειο !
Έλενα τι ζωδιο είσαι?οι παρθένοι έχουν εμμονή με την καθαριότητα. Αλλά εγώ το θεωρώ αρετή!Εχω ενα θεμα με την ταξη και την καθαριοτητα και ισως καποιες φορες σε υπερβολικο σημειο !
Ταυρος ειμαι !Έλενα τι ζωδιο είσαι?οι παρθένοι έχουν εμμονή με την καθαριότητα. Αλλά εγώ το θεωρώ αρετή!
Για πες μαε Ελενα γιατι να παμε μαζι σου να σε γσμησουμε?? Τι καλο προσφερεις?