billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.424
- Πόντοι
- 5.956
Όχι,όχι,πες ότι θες απλά μη τον αποθαρρυνεις!Ο ρολος του δασκαλου δυστυχως αυτη ειναι. Να λεει αληθειες. Αλλα αν ειναι για καλο του παιδιου να σωπασω.
Όχι,όχι,πες ότι θες απλά μη τον αποθαρρυνεις!Ο ρολος του δασκαλου δυστυχως αυτη ειναι. Να λεει αληθειες. Αλλα αν ειναι για καλο του παιδιου να σωπασω.
ΟχιTo καλό είναι υποκειμενικό...... Αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις....
Εσυ κάνεις???
Τωρα πιστευεις οτι εισαι έξυπνη?Αφηστε το παιδι να το συμβουλεψουν τι πρεπει να μας απαντησει ας παρει τον χρονο του !
Σωπασε λοιπονΟ ρολος του δασκαλου δυστυχως αυτη ειναι. Να λεει αληθειες. Αλλα αν ειναι για καλο του παιδιου να σωπασω.
Όχι, τι οχι?μην απαντάς μονολεκτικα!Οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα πιστευεις οτι εισαι έξυπνη?
Κρίμα, γιατί έχω ένα φίλο που θα ήθελε
Εσυ το τρυβεις το πιπερι?Όχι, τι οχι?μην απαντάς μονολεκτικα!
Αφού κατα βάθος τον αλευρωνεις τον μπακαλιάρο!
Απο εσενα παντως σιγουρα ειμαι πιο εξυπνη !Οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα πιστευεις οτι εισαι έξυπνη?
Με ή χωρις τα καλοκαιρια; Ηρεμα ρωταω.Οχι βέβαια και να με πλήρωνε δεν θα πηγενα μαζι της...παω με αλλα γκομενακια καλυτερα...εσυ αν θελεις δωστα σε εκεινη.. εγω τοπ με 28 ετων πουτανες παω.
Για εσενα μιλάμε τώρα!Εσυ το τρυβεις το πιπερι?
Ι dont think soΣωπασε λοιπον
Για εσενα μιλάμε τώρα!
Έχεις δημιουργήσει απορίες!
Πρέπει να απαντήσειςγια
Φιλε μόνο με γυναίκες παω. Εσυ ?Για εσενα μιλάμε τώρα!
Έχεις δημιουργήσει απορίες!
Πρέπει να απαντήσεις!
Αυτο είναι σίγουρο. Τέτοιος άντρακλας. Μόνο έως 25άρες τον αντέχουν.Οχι βέβαια και να με πλήρωνε δεν θα πηγενα μαζι της...παω με αλλα γκομενακια καλυτερα...εσυ αν θελεις δωστα σε εκεινη.. εγω τοπ με 28 ετων πουτανες παω.
Εσύ γιατί σε πηραξε που μηλαω για τον κωλο της Ελενας? Εισαι αγαπούλας? Και προστατης της?Ι dont think so
Κι εγω μονο με γυναικες παω !Φιλε μόνο με γυναίκες παω. Εσυ ?
Οχι απλα επιλεγω που θα δωσω τα χρήματα μου...γυστα είναι αυτά.Αυτο είναι σίγουρο. Τέτοιος άντρακλας. Μόνο έως 25άρες τον αντέχουν.
Πουλια στον αερα πιανεις. Μπραβο σου. Εξυπνος.Εσύ γιατί σε πηραξε που μηλαω για τον κωλο της Ελενας? Εισαι αγαπούλας? Και προστατης της?
Δεν με έχεις πεισει,γι αυτό πήρα το θάρρος να σου κάνω πρόταση.Φιλε μόνο με γυναίκες παω. Εσυ ?
Εσυ εισαι προστάτης της Έλενα? Δεν μου απαντησες??Δεν με έχεις πεισει,γι αυτό πήρα το θάρρος να σου κάνω πρόταση.
Κάτι κρύβεις!
Οποτε εχει ελπιδες ο φιλος να τον δεχτεις.Κι εγω μονο με γυναικες παω !
Φοβάμαι όχι μόνο στον αέρα!Πουλια στον αερα πιανεις. Μπραβο σου. Εξυπνος.