billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.084
- Πόντοι
- 5.956
Όπως λέει και η παροιμία "γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταιος"Γελά μόνος σου , αγαπούλη
Όπως λέει και η παροιμία "γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταιος"Γελά μόνος σου , αγαπούλη
Γιατί γελάς ειδες κάνα κώλο ξεβρακωτοΌπως λέει και η παροιμία "γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταιος"
Πολυ ομορφο μερος !Έφτασα στην θάλασσα πάω στο beach bar για καφεδάκι...
Μια Κυριακή και ένας καφές μας έμεινε.....Υγ. ο αρραβωνιαρης που είναι τον έχεις βάλει και κάνει γενική καθαριότηταΠολυ ομορφο μερος !
Καλα να περασεις !
Κοιματε το μωρο μου !Μια Κυριακή και ένας καφές μας έμεινε.....Υγ. ο αρραβωνιαρης που είναι τον έχεις βάλει και κάνει γενική καθαριότητα
Θα σου κάνει και αυτός έκπληξη κάθε 10 τού μηνός κάνει μπάνιο και δεν θα μυρίζει σαν γίδιΚοιματε το μωρο μου !
Θα του κανω εκπληξη !
Θα του παω πρωινο στο κρεβατι φορωντας μονο το αρωμα μου
Θελω να κανει μπανιο μονο οταν ειναι μαζι μου γιατι τον ζηλευω !Θα σου κάνει και αυτός έκπληξη κάθε 10 τού μηνός κάνει μπάνιο και δεν θα μυρίζει σαν γίδι
Πώς να μην ζηλεύεις είναι ο μόνος που έχει στο κοπάδι μόνο τράγουςΘελω να κανει μπανιο μονο οταν ειναι μαζι μου γιατι τον ζηλευω !
Καλημερα δασκαλε της καρδιας μου !«Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ»
Καλημερα
Για παμε δυνατα
Δάσκαλε άσε τους μαραθώνιους είναι για τα παπουδια....τα νιάτα ανεβοκατεβαίνουν τρέχοντας το Χειμαδιό του κατσικοκλεφτη«Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ»
Καλημερα
Για παμε δυνατα
Τρεχω για να μη με πιασεις ποτεΔάσκαλε άσε τους μαραθώνιους είναι για τα παπουδια....τα νιάτα ανεβοκατεβαίνουν τρέχοντας το Χειμαδιό του κατσικοκλεφτη
Θα μου κανεις μασαζ μετα τον αγωνα που θα ειμαι πιασμενος;Καλημερα δασκαλε της καρδιας μου !
Τρεχω για να μη με πιασεις ποτε
Θα σου κάνουν στην εισαγγελία ανηλίκων.....Θα μου κανεις μασαζ μετα τον αγωνα που θα ειμαι πιασμενος;
Μασαζ και μετα αγριο σεξ !Θα μου κανεις μασαζ μετα τον αγωνα που θα ειμαι πιασμενος;
Μετά ούτε για κατούρημα δεν θα μπορεί να πάει..μόνο με πιΜασαζ και μετα αγριο σεξ !