Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.036
Με οποια δασκαλα καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις !Δάσκαλεεεεε βλέπω μεγάλη πρόοδο στο τρολ
Με οποια δασκαλα καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις !Δάσκαλεεεεε βλέπω μεγάλη πρόοδο στο τρολ
Οκ thnxΚαλημερα !
Αυτες τις μερες εχω περιοδο οποτε δεν κανω ραντεβου !
Απο την αλλη εβδομαδα !
Σε ευχαριστω πολυ !
Τα φιλια μου
Με οποια δασκαλα καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις !
Λάθος νήμα φιλε,ψάξε στα μασσαζ κατ οίκον!Έχουμε φωτο κ τηλ/νο απο τη θεια Έλενα ;
Και εμένα το ΜΙΛΦΕΙΓΓιατι ;
Μου αρέσουν τα μιλφ
μπονζουουρ.μην καθεσαι πολυ ακρη μονο μην σε παρει κανενα κυμα,και μετα ποιοσ θα μασ πυραζειΚαφεδάκι παραλία περιμένοντας τον τσομπανακο φίλο μου να ξυπνήσει να πιάσω μεροκάματο
Έχω ρίξει άγκυρα μιας καί τυγχάνει μια σταλιά άνθρωποςμπονζουουρ.μην καθεσαι πολυ ακρη μονο μην σε παρει κανενα κυμα,και μετα ποιοσ θα μασ πυραζει
Ειδες εμαθα και εγω κατι απο την μαθητρια μου.Δάσκαλεεεεε βλέπω μεγάλη πρόοδο στο τρολ
Πεινας τυπε?Δες την πρώτα από κοντά
Ε ρε πείνα !!!!
Ειδες εμαθα και εγω κατι απο την μαθητρια μου.
Ο δασκαλος εγινε μαθητης
Έφτιαξα εγώ φίλε μαφιοζε μαλακοπιτα άνοιξε φύλλο ο τσομπανακος...όλα χειροποίητα σε αυτό το μαγαζίΠεινας τυπε?
Η ηδονικη χειρομαλαξη έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία!Έφτιαξα εγώ φίλε μαφιοζε μαλακοπιτα άνοιξε φύλλο ο τσομπανακος...όλα χειροποίητα σε αυτό το μαγαζί
Πολύ όμορφα!!
Με δύο τρόπουςΗ ηδονικη χειρομαλαξη έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία!
Όπως λέει και το παλιό ρητο:Δυστυχως ο κοσμος εχει πολλα απωθημενα λυπηρο αλλα ετσι ειναι !
Πισω απο ενα nickname μπορει ο καθενας να λεει την αποψη του χωρις απαρατητα να λεει αληθεια
Οτι να ναι !
Αλλος πειναει !
Αλλος διψαει !
Καποιος αλλος ισως να βλεπει οραματα !
ΥΠΟΜΟΝΗ !
Εμεις παντα να ελπιζουμε για ενα καλυτερο αυριο !
Σε όλα αυτά δεν έβαλες το ρητό τον μελών του Bou ... όλοι πηδάμε ουδείς μπουστηςΌπως λέει και το παλιό ρητο:
"Και πεινάω και βαριέμαι και διψώ και κατουριεμαι!"
Κοινώς γαμησε τα!
Ουδεις ασφαλτος !Σε όλα αυτά δεν έβαλες το ρητό τον μελών του Bou ... όλοι πηδάμε ουδείς μπουστης
Για αυτό έχει κακούς δρόμους η ΕλλάδαΟυδεις ασφαλτος !
Που ειπε καποτε και η Αντζελα
Και ομως η Ατζελα δικαιωθηκεΟυδεις ασφαλτος !
Που ειπε καποτε και η Αντζελα