billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.052
- Πόντοι
- 5.956
Οι επιθυμίες σου είναι διαταγές για εμενα!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΙΛ !
παρακαλω πολυ να μου φερεις το γλυκο οπωσδηποτε
Οι επιθυμίες σου είναι διαταγές για εμενα!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΙΛ !
παρακαλω πολυ να μου φερεις το γλυκο οπωσδηποτε
Δες την πρώτα από κοντά
καλησπερα αυτη εισαι ελενα?
Εσυ την εχεις δει απο κοντα για να κρινεις;Δες την πρώτα από κοντά
Ε ρε πείνα !!!!
Εσυ την εχεις δει απο κοντα για να κρινεις;
Ναι αυτο λεω και εγω.......ειναι να απορεις....
Ειναι αναδρομος ο ερμης !Ναι αυτο λεω και εγω.......ειναι να απορεις....
Μηπως εχουμε και εκλειψη σεληνης.......τοτε να δεις τι εχει να γινει......Ειναι αναδρομος ο ερμης !
Εεεεεεε το παρακανες πάλι!!! ΧαχαΗ παγκόσμια ημέρα της γυναίκας γιορτάζει στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο.
Πρόκειται για μία διεθνους επίσημα αναγνωρισμένη γιορτή η οποία καθιερώθηκε από τα Ηνωμένα έθνη στη μνήμη των γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στην απεργία των μοδιστρών της Νέας Υόρκης το 1908.
Εκείνη την εποχή οι γυναίκες αγωνίζονταν για τα δικαιώματα τους και για μικρότερο ωράριο εργασίας καλύτερες αμοιβές δικαίωμα ψήφου και τέλος στην παιδική εργασία.
Η πρώτη επίσημη ημέρα της γυναίκας γιορτάστηκε στις 28 φεβρουαρίου το 1909.
Ημερομηνία 8 μαρτίου καθορίστηκε μόλις μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και έκτοτε αναγνωρίστηκε παγκοσμιως ημέρα της γυναίκας το 1975.
Η 8 μαρτίου είναι μία ευκαιρία για τον εορτασμό των αμέτρητων πράξεων και επιτυχιών που σχετίζονται με την καταπολέμηση της χειραφέτησης των γυναικών.
Δυστυχώς ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολλές χώρες στον κόσμο όπου οι γυναίκες δεν είναι ΙΣΟΙ με τους άντρες έχουν λιγότερα δικαιώματα χειραφαιτούνται από την κοινωνία και λαμβάνουν ακόμα και χαμηλότερες αμοιβές για την ίδια θέση εργασίας σε σύγκριση με τους άντρες.
Ευτυχώς η Ελλάδα δεν είναι μία από αυτές τις χώρες και από αυτή την άποψη είμαστε από τις πρώτες στην Ευρώπη .
ΟΛΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ......
Λογο περιοδου δεν κανω ραντεβου και καθομαι και διαβαζω !Εεεεεεε το παρακανες πάλι!!! Χαχα
Ναι ναι κάνε δουλεία σου!!! ΧαχαχαΛογο περιοδου δεν κανω ραντεβου και καθομαι και διαβαζω !
Τοσες γνωσεις να πανε χαμενες ??
Χαχαχαχαχαχαχα
Το χειροτερο θα ειναι οταν ερθουν εξωγηινοιΜηπως εχουμε και εκλειψη σεληνης.......τοτε να δεις τι εχει να γινει......
Ο καθενας οτι μπορει κανει !Ναι ναι κάνε δουλεία σου!!! Χαχαχα
Αφου ζουν ηδη αναμεσα μας. Το βλεπεις και εδω μεσα. Διαφορετικα ποιοι γραφουν αυτα τα περιεργα......Το χειροτερο θα ειναι οταν ερθουν εξωγηινοι
Τα κοκκινα φαντασματα του παρελθονΑφου ζουν ηδη αναμεσα μας. Το βλεπεις και εδω μεσα. Διαφορετικα ποιοι γραφουν αυτα τα περιεργα......
Εγω θελω να περναω μαζι σου την ωρα μου.....ευχαρισταΟ καθενας οτι μπορει κανει !
Αλλος το ριχνει στο διαβασμα
Αλλος στην ποιηση
Αλλος στην τρελα
Η ωρα να περναει ευχαριστα
Παντα περναμε ομορφα εμειςΕγω θελω να περναω μαζι σου την ωρα μου.....ευχαριστα
Το εχω απορητο !Έχουμε φωτο κ τηλ/νο απο τη θεια Έλενα ;
Γιατι ;Το εχω απορητο !
Παντα περναμε ομορφα εμεις
Καφεδακι ???