Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.036
Έχουμε μια φωτογραφία από την γκλίτσα του τσοπάνηΈχουμε φωτο κ τηλ/νο απο τη θεια Έλενα ;
Ρε δασκάλε το λέει και ο Γεωργίου.Εσυ την εχεις δει απο κοντα για να κρινεις;
Που τα βρισκεις ρε μπαγασακο και τα θυμασαι....Ρε δασκάλε το λέει και ο Γεωργίου.
Έχω μία ύφεση στους λακαμαδες και στους λουκουμάδες με μέλιΠου τα βρισκεις ρε μπαγασακο και τα θυμασαι....
Λακαμαδες με μελι δεν εχω δοκιμασει !Έχω μία ύφεση στους λακαμαδες και στους λουκουμάδες με μέλι
Εχει δει πολλους ομως να κυκλοφορουν ελευθεροι.Λακαμαδες με μελι δεν εχω δοκιμασει !
Δεν ξέρεις τι χάνεις τύφλα να έχει ένα μικρό μπολ προφιτερόλ του κιλούΛακαμαδες με μελι δεν εχω δοκιμασει !
Αλλοι κυκλοφορουν και αλλοι ειναι μεσα σε ενα μεγαλο κτηριο ...πως λεγεται αυτο το κτηριο δεν θυμαμεΕχει δει πολλους ομως να κυκλοφορουν ελευθεροι.
Καλημερα ομορφια μου
Το κτιριο με τις τρελες θα ελεγα εγω.....Αλλοι κυκλοφορουν και αλλοι ειναι μεσα σε ενα μεγαλο κτηριο ...πως λεγεται αυτο το κτηριο δεν θυμαμε
Κι εκει σε αυτο το μεγαλο κτηριο σου προσφερουν και λουκουμαδες με μελι !Το κτιριο με τις τρελες θα ελεγα εγω.....
Καποια μερα εχει γαλακτομπουρεκο και αλλη μπακλαβα με καρυδια. Νοστιμα και αυτα. Πιστευω....Κι εκει σε αυτο το μεγαλο κτηριο σου προσφερουν και λουκουμαδες με μελι !
Βεβαια εξαρτατε καθε μερα εχει και διαφορετικο μενου !
Καλημερα !... Έλενα δεν κάνεις συναντήσεις αυτό τον καιρό;
Δάσκαλεεεεε βλέπω μεγάλη πρόοδο στο τρολΤο κτιριο με τις τρελες θα ελεγα εγω.....