Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.758
Έχουμε μια φωτογραφία από την γκλίτσα του τσοπάνηΈχουμε φωτο κ τηλ/νο απο τη θεια Έλενα ;
Ρε δασκάλε το λέει και ο Γεωργίου.Εσυ την εχεις δει απο κοντα για να κρινεις;
Που τα βρισκεις ρε μπαγασακο και τα θυμασαι....Ρε δασκάλε το λέει και ο Γεωργίου.
Έχω μία ύφεση στους λακαμαδες και στους λουκουμάδες με μέλιΠου τα βρισκεις ρε μπαγασακο και τα θυμασαι....![]()
Λακαμαδες με μελι δεν εχω δοκιμασει !Έχω μία ύφεση στους λακαμαδες και στους λουκουμάδες με μέλι
Εχει δει πολλους ομως να κυκλοφορουν ελευθεροι.Λακαμαδες με μελι δεν εχω δοκιμασει !
Δεν ξέρεις τι χάνεις τύφλα να έχει ένα μικρό μπολ προφιτερόλ του κιλούΛακαμαδες με μελι δεν εχω δοκιμασει !
Αλλοι κυκλοφορουν και αλλοι ειναι μεσα σε ενα μεγαλο κτηριο ...πως λεγεται αυτο το κτηριο δεν θυμαμεΕχει δει πολλους ομως να κυκλοφορουν ελευθεροι.
Καλημερα ομορφια μου
![]()
Το κτιριο με τις τρελες θα ελεγα εγω.....Αλλοι κυκλοφορουν και αλλοι ειναι μεσα σε ενα μεγαλο κτηριο ...πως λεγεται αυτο το κτηριο δεν θυμαμε![]()
Κι εκει σε αυτο το μεγαλο κτηριο σου προσφερουν και λουκουμαδες με μελι !Το κτιριο με τις τρελες θα ελεγα εγω.....![]()
Καποια μερα εχει γαλακτομπουρεκο και αλλη μπακλαβα με καρυδια. Νοστιμα και αυτα. Πιστευω....Κι εκει σε αυτο το μεγαλο κτηριο σου προσφερουν και λουκουμαδες με μελι !
Βεβαια εξαρτατε καθε μερα εχει και διαφορετικο μενου !
Καλημερα !... Έλενα δεν κάνεις συναντήσεις αυτό τον καιρό;
Δάσκαλεεεεε βλέπω μεγάλη πρόοδο στο τρολΤο κτιριο με τις τρελες θα ελεγα εγω.....![]()