Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.276
Αγορια μην εχετε μυστικα απο εμεναΑφιερωμένο στον αραπη ξέρει αυτός
Αγορια μην εχετε μυστικα απο εμεναΑφιερωμένο στον αραπη ξέρει αυτός
Των αρραβωνιαρη σου ρώτησε... ξέρει πολλάΑγορια μην εχετε μυστικα απο εμενα
Τα παντζούρια να αλλάξεις με το εξοικονομώ κατ οίκον
Τα ξυλινα ειναι η αδυναμια μου τα αλουμινια τα θεωρω πιο ψυχρα κουφωματα !Τα παντζούρια να αλλάξεις με το εξοικονομώ κατ οίκον
Κατάλαβα δώρο από κανά γαμπρό που τελευταία στιγμή αποδρασε... Ρε τον κερατά πως παραβίασε τα ξύλινα κουφώματα??Τα ξυλινα ειναι η αδυναμια μου τα αλουμινια τα θεωρω πιο ψυχρα κουφωματα !
Αλλωστε εχουν συναισθηματικη αξια !
Το κλειδι παντα στην εξωπορτα !Κατάλαβα δώρο από κανά γαμπρό που τελευταία στιγμή αποδρασε... Ρε τον κερατά πως παραβίασε τα ξύλινα κουφώματα??
Η γειτόνισσα μπαίνει...οι γαμπροί δεν κοτανε να ανοίξουν την πόρταΤο κλειδι παντα στην εξωπορτα !
Ουτε κλεφτες δεν μπορουν να μας βρουν !
Θελει η γειτονισσα να πιει καφε δεν χτυπαει το κουδουνι ανοιγει και μπαινει σπιτι
....θα με παρηγορει η θαλασσαΗ γειτόνισσα μπαίνει...οι γαμπροί δεν κοτανε να ανοίξουν την πόρτα
....θα με παρηγορει η θαλασσα
πυγα να ταισω τα ξαδερφακια σου τα βοδιαΜια Κυριακή και ένας καφές μας έμεινε.....Υγ. ο αρραβωνιαρης που είναι τον έχεις βάλει και κάνει γενική καθαριότητα
πυγα να ταισω τα ξαδερφακια σου τα βοδια
καλαααα.κανε τον κρυομενο στην επομενη εκπαιδευτικη εκδρομη,γιατι ετσι και τον αμολυσω τον αραπη απ το υπογειο ξερεισΑφιερωμένο στον αραπη ξέρει αυτός
Αγαπη μου μεγαλη και παντοτινηπυγα να ταισω τα ξαδερφακια σου τα βοδια
καλημερα αγαπη μου.ελεναρα μουΑγαπη μου μεγαλη και παντοτινη
καλημερα αγαπη μου.ελεναρα μου
Προσωρινά μάλλον σου σωφατιζει το τοίχοκαλαααα.κανε τον κρυομενο στην επομενη εκπαιδευτικη εκδρομη,γιατι ετσι και τον αμολυσω τον αραπη απ το υπογειο ξερεισ
Γεια σου νεβιο αλάνι τον τσακισες τον μπεεε
Τερματισα...ερχομαι για το μασαζ.....και.......σεξΜασαζ και μετα αγριο σεξ !