Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Σε περιμενω αστερι μουΤερματισα...ερχομαι για το μασαζ.....και.......σεξ
Σε περιμενω αστερι μουΤερματισα...ερχομαι για το μασαζ.....και.......σεξ
Μπααα,ευτυχία είναι να βλέπεις αυτή τη θέα!
Ερχομαι ομορφια μου...ετοιμασε ενα ζεστο μπανακι να χαλαρωσω πρωτα.....μετα θα παμε στη 2η φαση....Σε περιμενω αστερι μου
Προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ??Ερχομαι ομορφια μου...ετοιμασε ενα ζεστο μπανακι να χαλαρωσω πρωτα.....μετα θα παμε στη 2η φαση....
Προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ??
Την επομενη φορα θα ερθω μαζι σου να τρεξουμε μαζι !Με την μαθητρια μου ειναι σαν να παιρνεις το κυπελο....ποια προκριματικα. Βαζεις πολλα γκολ μαζι της.....
Με μεγαλη μου χαρα να σε παρω μαζι.....μη φοβασαι και περπατοντας θα παμε.....χαλαρα....και μετα μπυρες και φαγητο.Την επομενη φορα θα ερθω μαζι σου να τρεξουμε μαζι !
Ποσα λεπτα θα αντεξω δεν ξερω
Μπυρες δεν πινω θα πιω μια πορτοκαλαδα !Με μεγαλη μου χαρα να σε παρω μαζι.....μη φοβασαι και περπατοντας θα παμε.....χαλαρα....και μετα μπυρες και φαγητο.
Ετσι....για αυτο σε παω.....αφου θελει πορτοκαλαδα το κοριτσι δε θα του χαλασω χατιρι.Μπυρες δεν πινω θα πιω μια πορτκαλαδα !
Φαγητο ομως αφθονο
βλεπεις και ευροβισιον κανα βιζον ομως δεν πιανεις μονο με το παλαμαρι του βαρκαρη ασχολεισαι
ειπα και γω που εξαφανυστηκεσ πωσ και δεν πεταχτηκεσ ουτε χτεσ ουτε σημερα. μια χαρα πιανω.βλεπεις και ευροβισιον κανα βιζον ομως δεν πιανεις μονο με το παλαμαρι του βαρκαρη ασχολεισαι
στα μεσαια η στα fm??ειπα και γω που εξαφανυστηκεσ πωσ και δεν πεταχτηκεσ ουτε χτεσ ουτε σημερα. μια χαρα πιανω.
στα fm stereo.και εσυ μαλλον στον μαλακια fmστα μεσαια η στα fm??
ntroπη σου να μιλας ετσι κατσικοκλεφτη αυτη την ανατροφη σου εχω δωσει φταιω που οταν ησουν μικρος σου εδινα το μπεγλερι να παιζειςστα fm stereo.και εσυ μαλλον στον μαλακια fm