Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
και με καρο κοστουμι ποιοσ ειναι στο τελεφωνο αν δεν απατωμαιΝα σε δω με λαμέ σακάκι και τι στον κόσμο. Το τρίο στουτζες ναμπερ 2
και με καρο κοστουμι ποιοσ ειναι στο τελεφωνο αν δεν απατωμαιΝα σε δω με λαμέ σακάκι και τι στον κόσμο. Το τρίο στουτζες ναμπερ 2
Να ερθω ΜΠΙΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα καλαντα αυριο ??Καλησπερα Ελενα μου!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Πολύ νωρίς όμως οι ευχές ρε παιδια!
Αύριο είναι παραμονή Χριστουγέννων, αφήστε να πούμε τα κάλαντα και μετά ξεκινάμε τις εορταστικές ευχές!
Τι ρωτάς?Να ερθω ΜΠΙΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα καλαντα αυριο ??
Οταν τελειωσεις με τα καλαντα ελα να μου πεις εμενα τα καβλαντα......Να ερθω ΜΠΙΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ τα καλαντα αυριο ??
Ντροπή δάσκαλε τέτοιες μέρες που γεννήθηκε ο ΧριστόςΟταν τελειωσεις με τα καλαντα ελα να μου πεις εμενα τα καβλαντα......
Εσενα θα σου τα δειξω τα πιπαβλαντα !Οταν τελειωσεις με τα καλαντα ελα να μου πεις εμενα τα καβλαντα......
Εγω θα ερθω να σου κανω κανταδα κατω απο το μπαλκονι σου......αφιερωμενη σε σενα.Εσενα θα σου τα δειξω τα πιπαβλαντα !
Συγνωμη παρασυρθηκα...Ντροπή δάσκαλε τέτοιες μέρες που γεννήθηκε ο Χριστός
Μόνο νηστεία και προσευχή άντε και θεία κοινωνίαΣυγνωμη παρασυρθηκα...
Να πάρεις και τον πέτραν να γίνεται ντουέτο σαν τα κατσαμπακιαΕγω θα ερθω να σου κανω κανταδα κατω απο το μπαλκονι σου......αφιερωμενη σε σενα.
Όταν το κοντέρ είναι τριψήφιο πόσα να ζήσεις ακόμηΧρόνια πολλά!
Άμα είναι για παρτούζα.. ότι θέλουν τα παιδιάΚαι μουσταλευριά και ρυζόγαλα του βιομηχάνου....
Εννοείται αγαπητέ Μπιλ!! και στο μπατσελορ θα γίνει της...π....(αρτούζας)...!!!Θα συμμετέχει και ο βιομηχανος?
Οι μέλλοντες γαμπροί γουστάρουν παρτουζες?
Άσε το κοντερ.. άμα το μοτερ δουλεύει τότε όλα μια χαράΌταν το κοντέρ είναι τριψήφιο πόσα να ζήσεις ακόμη
Χρόνια Πολλά Μπιλαρε!!Χρόνια πολλά!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !Καλημέρα, υπέροχη κα. Έλενα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας το Νήμα των παππούληδων.
Οι Όνοι και οι Χοίροι, κυρία, δεν εδέησαν να σας απαντήσουν. Μην τους παρεξηγείτε ... Δεν ξέρουν πως να κοινωνικοποιούνται με τα θήλεα.
Η τελευταία άλλωστε γυνή, που τους ακούμπησε, ήτο η νονά τους όταν εβαπτίζοντο.
Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, κυρία!
Είμαι σίγουρος, κυρία, ότι κατά την διάρκεια των εορτών αυτών, θα δεχθείτε πολλές ευχές!
Επιτρέψατέ μου να σας ευχηθώ με τον δικό μου τρόπο!
May you sail far to the far fields of fortune
With diamonds and pearls at your head and your feet
And may you need never to banish misfortune
May you find kindness in all that you meet
May you bring love and may you bring happiness
Be loved in return to the end of your days
Εκ μέρους του αρχηγού που αυτή την στιγμή κάνει κατάβαση σε δύσκολη πίστα με πολλά σλάλομ, σας δηλωνω ότι δεν ενοχλείτε.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ !
ΤΟ 2024 ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2023 !
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !
ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
Χαιρομαι που ειμαι καλοδεχουμενη στο νημα σαςΕκ μέρους του αρχηγού που αυτή την στιγμή κάνει κατάβαση σε δύσκολη πίστα με πολλά σλάλομ, σας δηλωνω ότι δεν ενοχλείτε.
p.s. Στην ψηφοφορία σας ψήφισα "εντελώς γυμνή"