CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 2.536
Ελπίζω να έρχεστε εντελώς γυμνήΧαιρομαι που ειμαι καλοδεχουμενη στο νημα σας
Θα ερχομαι πιο συχνα να σας λεω την καλημερα μου !
Ελπίζω να έρχεστε εντελώς γυμνήΧαιρομαι που ειμαι καλοδεχουμενη στο νημα σας
Θα ερχομαι πιο συχνα να σας λεω την καλημερα μου !
Η αληθεια ειναι οτι λογο ημερων εχω παρει 4 κιλα και καταβαλλω μεγαλες προσπαθειες να τα χασωΕλπίζω να έρχεστε εντελώς γυμνή
Μετά τις γιορτές θα σε αναλάβω σαν περσοναλ τρεϊνερ και θα επανέλθειςΗ αληθεια ειναι οτι λογο ημερων εχω παρει 4 κιλα και καταβαλλω μεγαλες προσπαθειες να τα χασω
Τα διωχνω και δεν φευγουν με τιποτα
Καλά στειλτην τώρα γιαούρτια διαιτης και κρέμες και άσε τα γυφτριλικια σπαγγοΜετά τις γιορτές θα σε αναλάβω σαν περσοναλ τρεϊνερ και θα επανέλθεις
Ωωω,έχουμε ψηφίσει το ίδιο!!!Εκ μέρους του αρχηγού που αυτή την στιγμή κάνει κατάβαση σε δύσκολη πίστα με πολλά σλάλομ, σας δηλωνω ότι δεν ενοχλείτε.
p.s. Στην ψηφοφορία σας ψήφισα "εντελώς γυμνή"
Γουσταρω,φαντάζομαι τι φοβερες βυζαρες θα εχεις φτιάξει!!!!Η αληθεια ειναι οτι λογο ημερων εχω παρει 4 κιλα και καταβαλλω μεγαλες προσπαθειες να τα χασω
Τα διωχνω και δεν φευγουν με τιποτα
Κι εγω σε γουσταρω πολυ !Γουσταρω,φαντάζομαι τι φοβερες βυζαρες θα εχεις φτιάξει!!!!
Καλησπερα δασκαλε της καρδιας μου !Το φαινόμενο Έλενα
Αυτό το κορίτσι το μικρό
που είναι πάντα χαμογελαστό
Λάμπει όλο της το πρόσωπο
Μα το καλύτερο είναι και τυπάκι φοβερό
Μα δε είναι μόνο το χαμόγελο
έχει και κολαράκι τουρλωτό
βυζάκι όμορφο στητό
μουνάκι γλυκό σαν παγωτό
Φέτος μας στεναχώρησε
και μας λαχτάρησε
όμως όλα πήγαν τελικά καλά
και κελαηδάει πάλι όπως παλιά
Τα καλύτερα λέει ότι έρχονται
και θα την καλοδέχονται
το 2024 να της φέρει υγεία, ευτυχία και χαρές
για να μας χαρίζει στιγμές μοναδικές
με τα κλαρινα θα ερθουμε και με το ντατσουνΝα πάρεις και τον πέτραν να γίνεται ντουέτο σαν τα κατσαμπακια
την αγαπη μου καλα χριστουγεννα και χρονια πολλαΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ !
ΤΟ 2024 ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2023 !
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !
ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΣΑΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
Λογικό αφού και ο γαμπρουλης γιουφτος είναιμε τα κλαρινα θα ερθουμε και με το ντατσουν
Και καλή σαρακοστή....ρε με το άτομο που μπλέξαμετην αγαπη μου καλα χριστουγεννα και χρονια πολλα
Σε ευχαριστω πολυ !Με την σειρά μου θα ευχηθώ κι επίσημα στο νημα σου, καθότι με τίμησες κι εσύ ,να εχεις όμορφα Χριστούγεννα & έναν υπέροχο νέο χρόνο που θα έρθει, και πάνω απ όλα να προσέχεις την Έλενα, της το χρωστάς.. όταν είσαι εσύ καλά θα είναι κι όσοι αγαπάς κορίτσι μου..!
Φιλάκια πολλά!
Καλες γιορτες με υγεια !καλα χριστουγγενα στην ομαδα !!
Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα Έλενα μου!Τα μεσανυχτα της παραμονης των χριστουγεννων λενε πως ανοιγουν οι ουρανοι ...
Ξημερωνει η μερα που ενας θεος ηρθε στην γη σαν ανθρωπος ....
Αποψε εισακουγονται οι προσευχες ....
Αποψε μην κοιμηθεις ...
Προσευχησου με την καρδια σου ...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ