Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.057
- Πόντοι
- 1.056
την ευλογια σου
την ευλογια σου
Στο κελί 333333Σερβίρουν σαμπανιζε κρασί στον Κορυδαλλό
Είσαι απίστευτος ρε πετρακο!ενωειται ελενα μου.εγω δεν προσβαλα κανεναν νομιζω.ο αλλοσ πεταχτηκε να μου πει οτι γραφω πιπεσ και οτι ενωχλω με αυτα που γραφω και οτι γαμαω το νημα και μου το τονησε κιολασ οτι ενωχλω πολυ και οτι γραφω οτι ναναι.εγω δεν πεταχτηκα ποτε να την πω σε κανεναν.ενταξει αν ο αλλοσ μου γραφει μαλακιεσ μαλακιεσ θα του απαντησω και γω.ο μπιλ πεταχτηκε να μου πει οτι εκμεταλευωμαι και την ευγενεια σου κιολασ και οτι σου γαμαω το νημα που δεν νομηζω οτι το κανω.τωρα οκ.ενωχληθυκε επειδη πυραζωμαστε με τον πολυζωη και μου ειπε κιολασ οτι ο πολυζωησ εχει χιουμορ ενω εγω γραφω οτι ναναι.ε αυτο δεν ειναι προσβολη τι ειναι.το οτι σε σεβομαι και παρα πολυ μαληστα γιατι καταλαβα τι ανθρωποσ εισαι σου το ειπα απο την αρχη και το ενοω.την αγαπη μου
....κουκλα, στο εφτιαξα λιγοΚαλησπερα !
Καρδουλες μου γλυκες γιατι δεν τα λετε με pm...,μη σας γαμησω το ταμ-τιριρι???
την ευλογια σου
gia το ιδιο ποστ 2 φορες μυνηματα
αυτο που σου ειπε ο μπιλ στο ειπε λιγο πιο αγρια ειναι οτι αναλυεις πολυ τα πραγματα ...απο την αλλη προφανως θα ειχε στησει κανενα ριφιφι και δεν του βγηκε ..για αυτο σε βουτηξε απο τα μουτραενωειται ελενα μου.εγω δεν προσβαλα κανεναν νομιζω.ο αλλοσ πεταχτηκε να μου πει οτι γραφω πιπεσ και οτι ενωχλω με αυτα που γραφω και οτι γαμαω το νημα και μου το τονησε κιολασ οτι ενωχλω πολυ και οτι γραφω οτι ναναι.εγω δεν πεταχτηκα ποτε να την πω σε κανεναν.ενταξει αν ο αλλοσ μου γραφει μαλακιεσ μαλακιεσ θα του απαντησω και γω.ο μπιλ πεταχτηκε να μου πει οτι εκμεταλευωμαι και την ευγενεια σου κιολασ και οτι σου γαμαω το νημα που δεν νομηζω οτι το κανω.τωρα οκ.ενωχληθυκε επειδη πυραζωμαστε με τον πολυζωη και μου ειπε κιολασ οτι ο πολυζωησ εχει χιουμορ ενω εγω γραφω οτι ναναι.ε αυτο δεν ειναι προσβολη τι ειναι.το οτι σε σεβομαι και παρα πολυ μαληστα γιατι καταλαβα τι ανθρωποσ εισαι σου το ειπα απο την αρχη και το ενοω.την αγαπη μου
...ετσι!!!! Σιγα-σιγα επανερχομαστε στις εργοστασιακες ρυθμισεις!!!Το κορμι σου !
.......καλημερα !....κουκλα, στο εφτιαξα λιγο
Γι αυτο και ειπα αν καποιοι θελουν να μιλησουν ωρες ας τα πουνε σε π ..μ...
Ωραιος και ο χαβαλες αλλα .....
Υ..Γ...αν η επιθυμια της νηματοθετριας δεν γινετε πραξη τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης μου στο νημα !
Καλημερα κοριτσαρα μου
Καλημέρα Έλενα και σε όλους στο νήμα.......καλημερα !
Παντα στην ζωη μου ειμαι ευγενικη !
Ποτε μα ποτε μου δεν βριζω προσπαθω με γλυκο και ηρεμο τροπο να εξηγησω καποια πραγματα σε καποιους .......
《Δεν αναφερομαι σε εσενα να την παρεξηγηθω 》
Γι αυτο και ειπα αν καποιοι θελουν να μιλησουν ωρες ας τα πουνε σε π ..μ...
Ωραιος και ο χαβαλες αλλα .....
Υ..Γ...αν η επιθυμια της νηματοθετριας δεν γινετε πραξη τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης μου στο νημα !
Και έλεγα αυτην την εβδομάδα να πάω Hondos να αγοράσω καμιά κρεμούλα αλλά θα προτιμήσω τη δική σου που είναι πιο θρεπτικήΚαλημέρα Έλενα και σε όλους στο νήμα
Ωραία τα λες... κι ακόμα καλύτερα τα κάνεις..!!
Το λιμανάκι σου είναι πάντα στη θέση του...
υγ. Θα παίξει και καινούργια παραγωγή κρέμας... πλούσια σε θρεπτικά συστατικά..κτλ..κτλ..
Πάρε κι από κει καμιά, έτσι να υπάρχει για τα κενά παραγωγήςΚαι έλεγα αυτην την εβδομάδα να πάω Hondos να αγοράσω καμιά κρεμούλα αλλά θα προτιμήσω τη δική σου που είναι πιο θρεπτική
βρε βρε επανηλθαμε αρχισες τα γαμπριλικιαΚαλημέρα Έλενα και σε όλους στο νήμα
Ωραία τα λες... κι ακόμα καλύτερα τα κάνεις..!!
Το λιμανάκι σου είναι πάντα στη θέση του...
υγ. Θα παίξει και καινούργια παραγωγή κρέμας... πλούσια σε θρεπτικά συστατικά..κτλ..κτλ..
Μπλακ φραϊντει... Pablo...γαμπρός σε τιμή ευκαιρίας.. τρέξτε κορίτσιαβρε βρε επανηλθαμε αρχισες τα γαμπριλικια
ρε μλκ ελεος πνιγηκα με τον καφεΜπλακ φραϊντει... Pablo...γαμπρός σε τιμή ευκαιρίας.. τρέξτε κορίτσια
Ε μα.. ειδικά εσένα στο χρώσταγα τόσες φορές το έχω πάθει εγώ με τα δικά σουρε μλκ ελεος πνιγηκα με τον καφε