mitsakos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2023
- Like
- 368
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα κοριτσαρα μου ομορφη!!!
ε ενταξει,αλλα οχι να μου πει και οτι γραφω και οτι ναναι και οτι γραφω και πιπεσ κιολασ,και οτι ενωχλω.το γαμησε τελειωσ.εγω δεν πεταχτηκα ποτε να την πω σε κανεναν.αλλο ο χαβαλεσ που κανουμε.τελοσ παντον ολλα καλα.gia το ιδιο ποστ 2 φορες μυνηματα
αυτο που σου ειπε ο μπιλ στο ειπε λιγο πιο αγρια ειναι οτι αναλυεις πολυ τα πραγματα ...απο την αλλη προφανως θα ειχε στησει κανενα ριφιφι και δεν του βγηκε ..για αυτο σε βουτηξε απο τα μουτρα
ενταξει αυτο ναι μπορει.αν ενωεισ οτι μπορει να μην χρειαζεται να γραψω κατι που το εχουν δει,και να μην κανω τοση αναλυση,αλλα οχι οτι γραφω και πιπεσ ,πιπεσ γραφει οποιοσ γραφει κουλα,και ασχετα με το θεμα.τελοσ παντον ολλα καλα.Είσαι απίστευτος ρε πετρακο!
Γράφεις σεντόνι για να πεις αυτά που έχει δει ο καθένας στο νήμα!
Τώρα κατάλαβες τι λέω, γράφεις για να γράφεις μόνο!
Χαλάρωσε λίγο, κάνεις θόρυβο χωρίς λόγο!
ενταξει αυτο ναι μπορει.αν ενωεισ οτι μπορει να μην χρειαζεται να γραψω κατι που το εχουν δει,και να μην κανω τοση αναλυση,αλλα οχι οτι γραφω και πιπεσ ,πιπεσ γραφει οποιοσ γραφει κουλα,και ασχετα με το θεμα.τελοσ παντον ολλα καλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα Έλενα μου!
Καλησπέρα στους εκλεκτούς συνδαιτημονες!
καλησπερα μαζι με την αγαπη μου παντα.εγω το ειπα και χτεσ αν το παρα εκανα συγγνωμη ,πραγματικα εισαι ευγενικη και το εκτυμαω δεν το εκμεταλευωμαι........καλημερα !
Παντα στην ζωη μου ειμαι ευγενικη !
Ποτε μα ποτε μου δεν βριζω προσπαθω με γλυκο και ηρεμο τροπο να εξηγησω καποια πραγματα σε καποιους .......
《Δεν αναφερομαι σε εσενα να την παρεξηγηθω 》
Γι αυτο και ειπα αν καποιοι θελουν να μιλησουν ωρες ας τα πουνε σε π ..μ...
Ωραιος και ο χαβαλες αλλα .....
Υ..Γ...αν η επιθυμια της νηματοθετριας δεν γινετε πραξη τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης μου στο νημα !
........δεν χρειαζεται να μου ζητας συγνωμη !καλησπερα μαζι με την αγαπη μου παντα.εγω το ειπα και χτεσ αν το παρα εκανα συγγνωμη ,πραγματικα εισαι ευγενικη και το εκτυμαω δεν το εκμεταλευωμαι.
το καταλαβαινω εχεισ δικιο.ενταξει χρειαζεται να κανουμε και χαβαλε οπωσ πολυ σωστα ειπεσ αλλα με μετρο.εγω παντα οταν ειμαι λαθοσ το παραδεχωμαι και δεχωμαι να μου το πουνε με ωραιο τροπο παντα και να το διορθωσω.2 πραγματα μονο δεν μου αρεσουνε δεν τα ανεχωμαι με τιποτα μαλλον και ειμαι συγουροσ οτι συμφωνεισ γιατι εισαι υπερωχοσ ανθρωποσ οχι απλα ευγενικη.την ειρωνια και την προσβολη.........δεν χρειαζεται να μου ζητας συγνωμη !
Εχω καταλαβει οτι εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος !
Και καμια φορα στεναχωρουμαι καποιους αθελα μας !
Γιατι οφειλω να πω οτι στεναχωρεθηκα λιγο με ολο αυτο !
Οταν λεω κατι 《 και δεν εννοω μονο εσενα γιατι και αλλοι φταινε ....》
Και δεν το λαμβανουν υποψη τους νοιωθω οτι η δεν με σεβονται η με γραφουν στα ....
....παλια τους υποδηματα !
Τα φιλια μου !
Δεν σε ειρωνεύεται και δεν σε προσβάλει κάνεις και σίγουρα όχι εγώ!το καταλαβαινω εχεισ δικιο.ενταξει χρειαζεται να κανουμε και χαβαλε οπωσ πολυ σωστα ειπεσ αλλα με μετρο.εγω παντα οταν ειμαι λαθοσ το παραδεχωμαι και δεχωμαι να μου το πουνε με ωραιο τροπο παντα και να το διορθωσω.2 πραγματα μονο δεν μου αρεσουνε δεν τα ανεχωμαι με τιποτα μαλλον και ειμαι συγουροσ οτι συμφωνεισ γιατι εισαι υπερωχοσ ανθρωποσ οχι απλα ευγενικη.την ειρωνια και την προσβολη.
οκ.εγεινε.Δεν σε ειρωνεύεται και δεν σε προσβάλει κάνεις και σίγουρα όχι εγώ!
Σε κάθε ευκαιρία όμως γράφεις σεντόνια,κάτι που κανένας άλλος δεν κάνει!
Σε συνδυασμό με το ανορθόγραφο γράψιμο σου πονάνε τα ματάκια μας!
Διόρθωσε το σε παρακαλώ πολύ!
Και κάτι τελευταίο, μια καλημερα και μια καληνύχτα αρκούν αν θέλεις να είσαι κοινωνικός,ναι?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ !Καλημέρα σε όλη την παρεα καλό σ/κ να έχουμε.Να περάσετε όμορφα.
Καλημέρα Έλενα καλό σ/κ να έχεις να περάσεις όμορφα.Να προσέχετε τους εαυτούς σας.
Καλημερα Ελενα γλυκο μου κοριτσακι.
καλημερα αλανι μου καλο σαββατοκυριακο.Καλημέρα σε όλη την παρεα καλό σ/κ να έχουμε.Να περάσετε όμορφα.
Καλημέρα Έλενα καλό σ/κ να έχεις να περάσεις όμορφα.Να προσέχετε τους εαυτούς σας.
καλημερα ομορφια μου.