Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.116
- Πόντοι
- 1.056
με γατο τρωφεσ.και τι με περασεσ γατα.γατοσ ναι μπορει να ειμαιελα να σου κανω το τραπεζι
με γατο τρωφεσ.και τι με περασεσ γατα.γατοσ ναι μπορει να ειμαιελα να σου κανω το τραπεζι
με γατο τρωφεσ.και τι με περασεσ γατα.γατοσ ναι μπορει να ειμαι
ααα σημερα ξυπνησεσ με πολυ ορεξη βλεπω.οκ θα σου κανω και γω το τραπεζι με κοπρο σκυλο τρωφεσ
λιγα με τα ζωακια γιατι τυγχανει πολυ φιλοζωος μην σου φαω κανενα λαρυγγιααα σημερα ξυπνησεσ με πολυ ορεξη βλεπω.οκ θα σου κανω και γω το τραπεζι με κοπρο σκυλο τρωφεσ
ααα δεν τρωγεσαιαι.ενταξει δεν τα εβρυσα κιολασλιγα με τα ζωακια γιατι τυγχανει πολυ φιλοζωος μην σου φαω κανενα λαρυγγι
ξερεις τοσα χρονια εδω μεσα ποσα εχω κανακεψει
αν βρισεις εχεις 15.000 γιεβρα προστιμο εκτος αν βρεις εδω μεσα κανενα αδεσποτοααα δεν τρωγεσαιαι.ενταξει δεν τα εβρυσα κιολασ
δεν το πληρωνω το προστιμοαν βρισεις εχεις 15.000 γιεβρα προστιμο εκτος αν βρεις εδω μεσα κανενα αδεσποτο
ξερω καποιου(ε)ς αν θελεις γνωριμιες θα γινεις κολλητος μου
αλλα ενταξει δεν θα τα βρυσω.μεινε υσηχοσ.δεν το πληρωνω το προστιμο
δεν το πληρωνω το προστιμο
επεισοδιο 35678944 και συναιχηζουμε.και αυτο και η λαμψη
Πετρακο,μας έχεις βγάλει τα μάτια με τις πιπες που γράφεις!επεισοδιο 35678944 και συναιχηζουμε.και αυτο και η λαμψη
ωπα.δεν εγραψα κατι που να προσβαλει η να ενωχλει νομιζω και δεν καταλαβαινω το λογο που στραβωνεισ.απο χτεσ καταλαβα οτι στραβωσεσ αλλα το λογο δεν καταλαβαινω.Πετρακο,μας έχεις βγάλει τα μάτια με τις πιπες που γράφεις!
Μάθε ορθογραφία ρε αγόρι μου η βάλε τον αutocorrectορα!!
Ελεος στην τελική!
Γαμας ένα ολόκληρο νήμα!
Μην εκμεταλλευεσαι την ευγένεια της Ελενας!
Κάνεις ένα διάλογο με τον Πολυζωη,δυστυχώς αύτα που γράφεις δεν ενδιαφέρουν ούτε εμένα,ούτε κανένα άλλο,κρίνοντας από τα like που παίρνεις!ωπα.δεν εγραψα κατι που να προσβαλει η να ενωχλει νομιζω και δεν καταλαβαινω το λογο που στραβωνεισ.απο χτεσ καταλαβα οτι στραβωσεσ αλλα το λογο δεν καταλαβαινω.
ο πολυζωησ ξεκηνυσε αν ειδεσ καλα οχι εγω.ηθελε να κανει χαβαλε.ε του απανταω και γω μετα αφου με πυραζει.αν δεν με πυραζε πρωτοσ δεν θα τα εγραφα.δεν γραφω πιπεσ οπωσ λεσ.πιπεσ θα πει γραφω κουλα ασχετα οπωσ την ιστορια τησ ζωησ μου ασ πουμε.δε νομιζω να εγραψα τιποτ αλλο εκτοσ απο το να του απανταω αφου με πυραζει.Κάνεις ένα διάλογο με τον Πολυζωη,δυστυχώς αύτα που γράφεις δεν ενδιαφέρουν ούτε εμένα,ούτε κανένα άλλο,κρίνοντας από τα like που παίρνεις!
Γράφεις και ανορθόγραφα,βγάζεις ματι,κάπου ελεος δηλαδή!
ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΠΟΛΥ!
σωστη.και εγω το εχω πει πολλεσ φορεσ.
Ακριβώς ετσι!
Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν!ο πολυζωησ ξεκηνυσε αν ειδεσ καλα οχι εγω.ηθελε να κανει χαβαλε.ε του απανταω και γω μετα αφου με πυραζει.αν δεν με πυραζε πρωτοσ δεν θα τα εγραφα.δεν γραφω πιπεσ οπωσ λεσ.πιπεσ θα πει γραφω κουλα ασχετα οπωσ την ιστορια τησ ζωησ μου ασ πουμε.δε νομιζω να εγραψα τιποτ αλλο εκτοσ απο το να του απανταω αφου με πυραζει.
10'ωπα.δεν εγραψα κατι που να προσβαλει η να ενωχλει νομιζω και δεν καταλαβαινω το λογο που στραβωνεισ.απο χτεσ καταλαβα οτι στραβωσεσ αλλα το λογο δεν καταλαβαινω.