πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.237
- Πόντοι
- 12.056
εσυ να πας να πληρωσεις τις μπομπονιερες ειναι η τελευταια εκρεμμοτητα που εχειςΈρχομαι viber να παίξουμε...
Καλημέρα
εσυ να πας να πληρωσεις τις μπομπονιερες ειναι η τελευταια εκρεμμοτητα που εχειςΈρχομαι viber να παίξουμε...
Καλημέρα
Δε μπορώ τώρα, είμαι απασχολημένος στο viber λέμεεσυ να πας να πληρωσεις τις μπομπονιερες ειναι η τελευταια εκρεμμοτητα που εχεις
ειναι η τελευταια σου εβδομαδα μετα αρχιζει το τραγουδιΔε μπορώ τώρα, είμαι απασχολημένος στο viber λέμε
Είμαι εξωτερικό μόνιμα!!ειναι η τελευταια σου εβδομαδα μετα αρχιζει το τραγουδι
θα μαθω.ξερεις τι ωραιο ειναι να σε κανει κουπεπε η ελενα αλλα που να ξερεις βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ταραμα ε ταραμα
θα θα ποιον μου θυμιζεις α ναι τους ελληνες πολιτικουςθα μαθω.
εγω τουλαχηστων ειμαι αρχοντοσκυλο.εσυ εισαι κοπρο τσομπανοσκυλο
τι εισαιεγω τουλαχηστων ειμαι αρχοντοσκυλο.εσυ εισαι κοπρο τσομπανοσκυλο
γιατι εδωσα καμια υποσχεση και δεν την κρατησαθα θα ποιον μου θυμιζεις α ναι τους ελληνες πολιτικους
γγγγαφ γαφ γγγγγγτι εισαι
γιατι εδωσα καμια υποσχεση και δεν την κρατησα
ααα οοχι.ειπαμε εγω μονο θα πλυνω τα πιατα και θα βαλω μπουγαδα.το σκουπησμα και το σφουγγαρισμα θα το αναλαβεισ εσυΑφού είσαι τόσο γρήγορος φλας Γκόρντον ρίξε και ένα σφουγγάρισμα
δεν νομιζω ρανταπλαν εσυ εισαι ολη την ημερα γυρω γυρω και την γλυφεις σαλιαρη ε σαλιαρηααα οοχι.ειπαμε εγω μονο θα πλυνω τα πιατα και θα βαλω μπουγαδα.το σκουπησμα και το σφουγγαρισμα θα το αναλαβεισ εσυ
ε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολλοι σαν εσενα που κυκλοφωρασ με τσαντα γιατι δεν χωρανε στην τσεπη οι πακοι με τα 500 αρικα.αλλα σε αυτο σου εχω ξανα απαντησει.τοσα μεχρι οσα να περασω καλα εχω.παντα καταφερνω και βρυσκω,δεν τα μαζευω εγω δεν τα κανω μασουρια.
τι να κανω φιλε εγω ειμαι δισεκατομμυριουχοςε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολλοι σαν εσενα που κυκλοφωρασ με τσαντα γιατι δεν χωρανε στην τσεπη οι πακοι με τα 500 αρικα.αλλα σε αυτο σου εχω ξανα απαντησει.τοσα μεχρι οσα να περασω καλα εχω.παντα καταφερνω και βρυσκω,δεν τα μαζευω εγω δεν τα κανω μασουρια.
δηλαδη οποιοσ μιλαει ωραια γλυφει ετσι το βλεπεισ,και οποιοσ ειναι γυδι καφροσ στη συμπερηφορα αυτοσ ειναι πρωτοσ μαγκασδεν νομιζω ρανταπλαν εσυ εισαι ολη την ημερα γυρω γυρω και την γλυφεις σαλιαρη ε σαλιαρη
νναι οτι πεισ.και εγω ειμαι ο μαχαραγιαστι να κανω φιλε εγω ειμαι δισεκατομμυριουχος
θα μαθεις μικρε ρανταπλανδηλαδη οποιοσ μιλαει ωραια γλυφει ετσι το βλεπεισ,και οποιοσ ειναι γυδι καφροσ στη συμπερηφορα αυτοσ ειναι πρωτοσ μαγκασ
μαλιστα κυριε τσομπανο λουκη λουκθα μαθεις μικρε ρανταπλαν