πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.251
- Πόντοι
- 12.056
Την πιπίλα να του δώσεις και το μπιμπεροΚαλησπερα μωρο μου ομορφο
Την πιπίλα να του δώσεις και το μπιμπεροΚαλησπερα μωρο μου ομορφο
Πολυζωη μην λες την αγαπη μου γλυφτρονι!Γλυφτρονι
Αν το χάσεις θα σου πάρω άλλοΠολυζωη μην λες την αγαπη μου γλυφτρονι!
Τωρα που το βρηκα το καλο παιδι να μην το χασω!
Λουλουδακι
Τις Λάρισας φημίζονται...
βρε καλωσ το πυραχτηριιι.γρηγορα για υπνο.δεν σου δικαιολωγει αλλεσ απουσιεσ νουνα,ουτε η διευθηντρια σου σβυνει αλλεσΓλυφτρονι
του απανταω.σε ολλα του τα πυραγματα την εχω ετοιμη την απαντηση.δεν ειπαμε οσο θα μασ πυραζει πιο πολυ θα τον πυραζουμε εμεισ.Πολυζωη μην λες την αγαπη μου γλυφτρονι!
Τωρα που το βρηκα το καλο παιδι να μην το χασω!
Λουλουδακι
ναι.κι εσενα να σου παρει τρενακια κι αυτοκηνιτακια και να σε παει στισ κουνιεσΤην πιπίλα να του δώσεις και το μπιμπερο
Καλησπερα μωρο μου ομορφο
Γιατι ??Ελενα περισσοτερες γυμνες φωτογραφιες πρεπει να βαζεις
Για να σε βλεπουμε. Αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ.Γιατι ??
κι εσενα αν σε χασει θα τησ πάρω αλλοΑν το χάσεις θα σου πάρω άλλο
Οποιος θελει να με δει μπορει να μου κλεισει ραντεβου !Για να σε βλεπουμε. Αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ.
Αφού είσαι τόσο γρήγορος φλας Γκόρντον ρίξε και ένα σφουγγάρισματου απανταω.σε ολλα του τα πυραγματα την εχω ετοιμη την απαντηση.δεν ειπαμε οσο θα μασ πυραζει πιο πολυ θα τον πυραζουμε εμεισ.
δεν με χανει ποτε ειμαι η σκια τις κατι σαν τον λουκυ λουκκι εσενα αν σε χασει θα τησ πάρω αλλο
ξερεις τι ωραιο ειναι να σε κανει κουπεπε η ελενα αλλα που να ξερεις βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ταραμα ε ταραμαναι.κι εσενα να σου παρει τρενακια κι αυτοκηνιτακια και να σε παει στισ κουνιεσ
για να μαζευονται μιλουνια οι γαμπροι πολυ απλο πως θα αρχισεις ξανα την παλια σου δουλεια να μπλοκαρεις κοσμο και μετα να πεφτειΓιατι ??
.....δεν φταιω εγω που μπλοκαρω κοσμο !για να μαζευονται μιλουνια οι γαμπροι πολυ απλο πως θα αρχισεις ξανα την παλια σου δουλεια να μπλοκαρεις κοσμο και μετα να πεφτει
Έρχομαι viber να παίξουμε........δεν φταιω εγω που μπλοκαρω κοσμο !
Αφου καποιοι εχουν την καλη διαθεση να παιξουν στο Viber
Εγω απλα τους διευκολυνω να μην χανουν τον πολυτιμο χρονο τους με ασκοπες ερωτησεις