πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.237
- Πόντοι
- 12.056
το μαχαιρι τι μαρκα ειναι τουλαχιστον solligen πρεπει μπατιρακονναι οτι πεισ.και εγω ειμαι ο μαχαραγιασ
το μαχαιρι τι μαρκα ειναι τουλαχιστον solligen πρεπει μπατιρακονναι οτι πεισ.και εγω ειμαι ο μαχαραγιασ
μαλιστα κυριε βαρδηλογιαννητο μαχαιρι τι μαρκα ειναι τουλαχιστον solligen πρεπει μπατιρακο
αυτη την εβδομαδα θα σε μαθει η μαμα ελενα να αρμεγεις μην βιαζεσαιμαλιστα κυριε τσομπανο λουκη λουκ
α ναι το μαχαιρι ξερω τι μαρκα ειναι.χασαπο μαχαιροαυτη την εβδομαδα θα σε μαθει η μαμα ελενα να αρμεγεις μην βιαζεσαι
μπουρτζοβλαχος τι περιμενα σιγα μην σε δωσω στην νουνα μουα ναι το μαχαιρι ξερω τι μαρκα ειναι.χασαπο μαχαιρο
την καλημερα μου ομορφια μου.οσοι ειναι γιδια στη συμπερηφορα πολυ καλα τουσ κανεισ και ασε το πυραχτηρι να λεει......δεν φταιω εγω που μπλοκαρω κοσμο !
Αφου καποιοι εχουν την καλη διαθεση να παιξουν στο Viber
Εγω απλα τους διευκολυνω να μην χανουν τον πολυτιμο χρονο τους με ασκοπες ερωτησεις
χτιστης εισαιτην καλημερα μου ομορφια μου.οσοι ειναι γιδια στη συμπερηφορα πολυ καλα τουσ κανεισ και ασε το πυραχτηρι να λεει.
α ναιαι ενω εσυ εισαι καθ αυτου αθηναιοσμπουρτζοβλαχος τι περιμενα σιγα μην σε δωσω στην νουνα μου
οχι εφοπληστησχτιστης εισαι
τα ειπαμε αυτα ρανταπλαν γεννημενος στο μαιευτηριο τις λεωφ.αλεξανδρας και δημοτης αθηναιωνα ναιαι ενω εσυ εισαι καθ αυτου αθηναιοσ
που εμαθες να σπατουλαρης τοσο καλα σαλλαιρη για πες οι 2μας ειμαστεοχι εφοπληστησ
αυτο δεν ειναι αποδειξη.αν ψαξεισ την καταγωγη σου μπορει να ειναι απο κανενα κατσικοχωρι που οι μονημοι κατηκοι ειναι 10 παππουδεσ.εγω τουλαχηστον ειμαι απο κομοπολη 5 χιλιαδων κατοικων και μενω σε πολη 25 χιλιαδων κατοικων,μπορει να μενω μονημα επαρχια αλλα στην συμπερηφορα δεν ειμαι καφροσ.τα ειπαμε αυτα ρανταπλαν γεννημενος στο μαιευτηριο τις λεωφ.αλεξανδρας και δημοτης αθηναιων
ειχα καλη δασκαλαπου εμαθες να σπατουλαρης τοσο καλα σαλλαιρη για πες οι 2μας ειμαστε
δεν φταιω εγω θελει κοντρες και σουζεςΠωπωπωπω κοντραρισματα αναμεσα σε Πολυζωη και Πετροαλανι....τετοιο μπιφ ουτε και οι ραπερς δεν κανουν..... τους εχετε ξεπερασει........
Εσυ αγαπη μου εισαι ενα αστερι !αυτο δεν ειναι αποδειξη.αν ψαξεισ την καταγωγη σου μπορει να ειναι απο κανενα κατσικοχωρι που οι μονημοι κατηκοι ειναι 10 παππουδεσ.εγω τουλαχηστον ειμαι απο κομοπολη 5 χιλιαδων κατοικων και μενω σε πολη 25 χιλιαδων κατοικων,μπορει να μενω μονημα επαρχια αλλα στην συμπερηφορα δεν ειμαι καφροσ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχα καλη δασκαλα
Καλήμερα το νήμα σίγουρα είναι δικό σου η απλά έχει το όνομα σου και είναι του ΠολυζώηΕσυ αγαπη μου εισαι ενα αστερι !
Καλήμερα το νήμα σίγουρα είναι δικό σου η απλά έχει το όνομα σου και είναι του Πολυζώη
Οι διαχειριστες μου εχουν κανει την χαρη να μου ανοιξουν το νημα και τους ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου !Καλήμερα το νήμα σίγουρα είναι δικό σου η απλά έχει το όνομα σου και είναι του Πολυζώη
ναι αλλα η επωνυμια ειναι ελενα 110 και βαφτισημιος ltdΟι διαχειριστες μου μου εχουν κανει την χαρη να μου ανοιξουν το νημα και τους ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου !
Φερει το ονομα μου αλλα μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει και οποτε θελει παντα με σεβασμο και χωρις να προσβαλει !
Ολοι ειναι καλοδεχουμενοι και αν το εχεις διαπιστωσει κανουμε τον χαβαλε μας !
Λεμε τις αποψη μας για διαφορα θεματα και οταν εχω διαθεση ανεβαζω που και που και καμια φωτο μιας και ειναι επιλογη μου να κανω χαλαρα τα ραντεβου μου μετα απο τοσα χρονια στον χωρο !
Τα φιλια μου !
Λουλουδακι