πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.347
- Πόντοι
- 12.056
θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαιεγω μωρε κανω το ζορικο εσυ με τσιγκλασ ολη την ωρα
θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαιεγω μωρε κανω το ζορικο εσυ με τσιγκλασ ολη την ωρα
σιγα μην ειναι και ο bio bio τραχανα ε τραχανακαλημερα pabio.καλη εβδομαδα αλανι μου.
οχι μη φυγεισ.πιοσ θα μασ πυραζει μεταθα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι
ααα δεν τρωγεσαι με τιποτααααασιγα μην ειναι και ο bio bio τραχανα ε τραχανα
γιατι θα εξαφανηστωδεν ξερεις που εχεις μπλεξει ...ουτε η αγγελικη νικολουλη δεν θα σε βρει
αυτο ειναι γνωστο ουτε η ζουλου δεν με τρωνε ..εν αντιθεσει με εσενα που η μαμα ελενα σε κανει ανετα στο φουρνο με πατατακιαααα δεν τρωγεσαι με τιποτααααα
το μυνημα αυτο δασκαλε το βραδυ που θα κοιματεΠαγκοσμια ημερα καλοσυνης σημερα.
Καλημερα στο κοριτσι που ειναι ο ορισμος της καλοσυνης.
Φιλακια πολλα αγαπημενη μου μαθητρια
οχι με πατατακια,με μελητζανεσ ειμαι πιο νοστυμοσαυτο ειναι γνωστο ουτε η ζουλου δεν με τρωνε ..εν αντιθεσει με εσενα που η μαμα ελενα σε κανει ανετα στο φουρνο με πατατακια
καλαααα.ουτε σοκολατα σου ξανα περνει ουτε απουσιεσ σου ξανα δικαιολογει.το μυνημα αυτο δασκαλε το βραδυ που θα κοιματε
οι καννιβαλοι δεν τρωνε το ιμαμοχι με πατατακια,με μελητζανεσ ειμαι πιο νοστυμοσ
αφου με τοσες σοκολατες που μου περνει εχω ανοιξει περιπτεροκαλαααα.ουτε σοκολατα σου ξανα περνει ουτε απουσιεσ σου ξανα δικαιολογει.
καλα με πατσα τοτεοι καννιβαλοι δεν τρωνε το ιμαμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφου με τοσες σοκολατες που μου περνει εχω ανοιξει περιπτερο
Καλημέρα σε όλες και όλους! Καλή εβδομάδα
Για ποιο κορίτσι λες;
Εμενα !Για ποιο κορίτσι λες;
Άσε ξέρω... άλλαξε πάλι η εβδομάδα και έγινα ο αρραβωνιάρηςΕμενα !
Με θελεις ναι ή οχι ???
την καλησπερα μου ομορφια μου.
Καλησπερα μωρο μου ομορφοτην καλησπερα μου ομορφια μου.
Γλυφτρονιτην καλησπερα μου ομορφια μου.