Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 109.420
Ερωμενη ειναι δυσκολο επαγγελμα εχω ακουσει δουλευουν πολλες ωρες !Μονο που ετσι του στερειτε μια θεση ερωμενης! Διοτι οι γραμματεις συνηθως ειναι και ερωμενες!
Ερωμενη ειναι δυσκολο επαγγελμα εχω ακουσει δουλευουν πολλες ωρες !Μονο που ετσι του στερειτε μια θεση ερωμενης! Διοτι οι γραμματεις συνηθως ειναι και ερωμενες!
Δυσκολο αλλα λιαν προσοδοφορο!Ερωμενη ειναι δυσκολο επαγγελμα εχω ακουσει δουλευουν πολλες ωρες !
σασ μιλαει ο αυτοματοσ τηλεφονητησ.αυτη τη στιγμη ο κυριοσ πολυζωησ ειναι σε μυτινγκ.αφυστε το μηνημα σασ μετα το μπιιιιπ και θα σασ πυραξει με το που θα το δειΕρωμενη ειναι δυσκολο επαγγελμα εχω ακουσει δουλευουν πολλες ωρες !
Καλααα Πετροοο!!!........μη ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανηηη......σασ μιλαει ο αυτοματοσ τηλεφονητησ.αυτη τη στιγμη ο κυριοσ πολυζωησ ειναι σε μυτινγκ.αφυστε το μηνημα σασ μετα το μπιιιιπ και θα σασ πυραξει με το που θα το δει
αφου ετσι κι αλλιωσ θα μασ πυραξει.και να μην το εγραφα παλυ θα μασ πυραζε.δεν μπορει θα σκασει αν δεν το κανει.Καλααα Πετροοο!!!........μη ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανηηη......
Κοιματε τωρα ο πολυζωης !Καλααα Πετροοο!!!........μη ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανηηη......
τωρα που εχει και το κονε με τη διευθηντρια μπορει να κανει οσεσ κοπανεσ θελει.Κοιματε τωρα ο πολυζωης !
Αυριο ξυπναει πρωι θα τους πανε οι καθηγητες σχολικη εκδρομη !
Ξυσου ξυσου εσυ.....με αυτα που του γραφεις θα σε κανει αρχηγοπουλο....τωρα που εχει και το κονε με τη διευθηντρια μπορει να κανει οσεσ κοπανεσ θελει.
αφου ετσι κι αλλιωσ θα με πυραζε.ε τι παραπανο θα κανειΞυσου ξυσου εσυ.....με αυτα που του γραφεις θα σε κανει αρχηγοπουλο....
αλανι μου νεβιο εγραψεσ ζωγραφησεσ.
Καλησπερα γοητευτικο αγορι !
Καλημερα ομορφε !
Εσυ εισαι η μεγαλη μου αδυναμια
Ρε πετρο αλανι σε εχω αγαπησει
Εμενα μου αρεσεις εσυ !
Αγαπη μου ελα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα !
Γεια σου φωτεινο μου αστερι
Γιατι τι εκανα ??Νταξει... ξεχνα το μονοπετρο...
συνεχισε να μας γκαβλωνεις ελεναρα μαςΓιατι τι εκανα ??
Ηταν καποτε μια Μεσαλινα.....Γιατι τι εκανα ??
Το σου κου !Έλενα ποτέ επιστρέφεις στην ενεργό δραση; εννοώ μετά τις δύσκολες μέρες
Ωραία αν εισαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες ίσως τα πούμε από βδομάδαΤο σου κου !
Με μεγαλη μου χαρα !Ωραία αν εισαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες ίσως τα πούμε από βδομάδα