πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.397
- Πόντοι
- 12.056
Διευθύντρια είναι το μανάρι μουΚανόνισε να με καλέσει ο διευθυντής του σχολείου να μου κάνει παρατήρηση για σένα !
Διευθύντρια είναι το μανάρι μουΚανόνισε να με καλέσει ο διευθυντής του σχολείου να μου κάνει παρατήρηση για σένα !
Ερωτα πριν το γαμο δεν κανω !θελι αγκαλιτσα πετραν, δεν κανι τιποτα πιγενε να διτε να τεριαζετε σεξουαλικα
καλοι ειμαστε ολλοι.σ ευχαριστω που με θεωρεισ φιλο σου.
φωναξε εναν παπα τοσους ειχαμε στο σεητ που εχουν χαθει; οταν τους θες δεν ερχονταιΕρωτα πριν το γαμο δεν κανω !
Να ερθεις να μου πλυνεις τα πιατα !φωναξε εναν παπα τοσους ειχαμε στο σεητ που εχουν χαθει; οταν τους θες δεν ερχονται
ντροπη σου αμαρτωλη γυνη, θελεις τιμωρια μου φαινεται
τι τιμωρια σου αρεσει;
ενταξει, ελα να μου πλυνεις τα πιατα μονο με ποδιαΝα ερθεις να μου πλυνεις τα πιατα !
εγω δεν ειμαι απ αυτουσ που θα σου στειλουν 20 μηνηματα για να παιξουνε και να περασουνε την ωρα τουσ.ποτε δεν κανω τετοιεσ μαλακιεσ.εγω θα σου στειλω μονο οταν θα θελω να κλεισω ραντεβου,και μαληστα τηλεφωνο θα προτημουσα να σε παρω αλλα ειδα που εγραψεσ οτι μονο στο viper απαντασ οποτε οκ στο viper.γιατι εγω σεβωμαι οπωσ εχω πει πολλεσ φορεσ.ναι ελενα ο πετροσ ειμαι μπορεισ αυριο παραδειγμα και τι ωρα.και οτι ωρα μου πεισ οκ εγεινε.οχι τισ αρχιδιεσ και τισ μαλακιεσ που συγουρα σου γραψανε αυτοι που τουσ μπλοκαρεσ του τυπου που εισαι τι φορασ πωσ εισαι στην εμφανηση και τετοια.σε καμια περηπτωση.και ουτε την ωραια εξωτερηκη εμφανηση κοιταω.τον καλο χαρακτηρα και τισ καλεσ υπηρεσιεσ κοιταω που ειμαι συγουροσ οτι τα εχεισ αμφοτεραΈχω αναφερθεί .... πολλές φορές στο παρελθόν ότι το Viber το έχω ξεκάθαρα για επαγγελματικούς λόγους δυστυχώς πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό και υπερβαίνουν τα ορια !
Αν κάποιος θέλει να μου κλείσει ραντεβού και μου στέλνει 20 μηνύματα εγώ πότε θα κάνω ραντεβού?
Θα σταματήσω το ραντεβού και θα απαντάω μόνο στο Viber.....χαχαχαχαχαχα
Ευτυχώς για καλή μου τύχη δεν θέλω να αδικήσω και κάποια παιδιά πού είναι πιο σοβαρά τα μηνύματα τους και τους ευχαριστώ !
Όπως ο δικό σας χρόνος έτσι και ο δικός μου είναι πολύτιμος !
Τα φιλια μου !
ενωειται.με την πρωτη εκαιρια.Αγαπη μου ελα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα !
Να δουμε και αν ταιριαζουμε !
Στο χωριό μου λένε ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται χαχαΤι ειναι αυτο ?
Παγωτο ?
Ακομα περιμενουμε την γυμνη φωτο που εταξες ......Παραπονακι ???
Να ξαναβγαλω γυμνη φωτο αν σας αρεσουν τοσο πολυ !
Με καύλες ξύπνησες τώρα τη βγάζειΑκομα περιμενουμε την γυμνη φωτο που εταξες ......
και ανειναι και με την κουκλιτσα να σε γλυφει τρελα .....
Εμένα γιατί με έχεις ξεζουμίσει μαρη τότε;;;;Ερωτα πριν το γαμο δεν κανω !
Α ρε τυχερέ padlo.μακαρι ολλοι να ειμασταν στην θέση σου.Εμένα γιατί με έχεις ξεζουμίσει μαρη τότε;;;;
την καλησπερα μου ομορφια μου.καθολου δεν με πιεζετε ισα ισα μετα δεν θα με ξανα πυραξει το πυραχτηρι αφου θα μ εχει και νουνοΔεν χρειαζομαι αυτο το σκευασμα για να αγαπω τον κοσμο !
Ασε που δεν ειμαι του ποτου καθολου ομως !
Καλυτερα να μην τον πιεσουμε τον πετρο αλανι γιατι ισως ετσι εχουμε το αντιθετο αποτελεσμα !
Ας εκφραστει οταν αυτος θα νιωσει ετοιμος !
πολυζωη αμα ειναι διευθηντρια κανε το ψυχηκο γιατι θα εχει ξεχασει απο ποτε εχει να το κανει ειδηκα αν ειναι κα«ι περασμενησ ιλικιασ και θα σου σβησει ολλεσ τισ απουσιεσ,χορια που θα μπορεισ να κανεισ κοπανα οποτε θελεισΔιευθύντρια είναι το μανάρι μου
πετραν δεν σε βλεπω καλα αρχισες το δουλεμα εεε θα σου φτιαξω μεση μοντελο θα σε κανωπολυζωη αμα ειναι διευθηντρια κανε το ψυχηκο γιατι θα εχει ξεχασει απο ποτε εχει να το κανει ειδηκα αν ειναι κα«ι περασμενησ ιλικιασ και θα σου σβησει ολλεσ τισ απουσιεσ,χορια που θα μπορεισ να κανεισ κοπανα οποτε θελεισ
για το εργοστασιο βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξερεις γιατι φαουσα μιλαμε εχει ξεμπερδεψει πολλουςΕμένα γιατί με έχεις ξεζουμίσει μαρη τότε;;;;
ααα να δεχαισαι κιολασ πυραγμα αν θελεισ να κανεισ.πετραν δεν σε βλεπω καλα αρχισες το δουλεμα εεε θα σου φτιαξω μεση μοντελο θα σε κανω
ετοιμασου θα σε κανω εγω κομμαντοααα να δεχαισαι κιολασ πυραγμα αν θελεισ να κανεισ.