Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.060
- Πόντοι
- 1.056
καλησπερα φιλτατε νεβιο αλανι μου.κοματαρα του στελιου.και ποσα χρονια εχω να τ ακουσω......
παϊδί της νύχτας είναι γι αυτο ξενυχτάει....
καλησπερα φιλτατε νεβιο αλανι μου.κοματαρα του στελιου.και ποσα χρονια εχω να τ ακουσω......
παϊδί της νύχτας είναι γι αυτο ξενυχτάει....
Και εγω εχω χρονια να το ακουσω .....ετσι μου ρθε το θυμηθηκα και το εβαλακαλησπερα φιλτατε νεβιο αλανι μου.κοματαρα του στελιου.και ποσα χρονια εχω να τ ακουσω.
φοβερο κοματι οχι απλα ωραιο.απ τα καλυτερα του στελιου.ολλα βεβεα τα παλια κοματια ειναι υμνοι.ορεο κοματι
δεν ξεχνιουντε και δεν σβυνουνε αυτα ποτε.ειναι υμνοι.Και εγω εχω χρονια να το ακουσω .....ετσι μου ρθε το θυμηθηκα και το εβαλα
καλοι ειμαστε ολλοι.σ ευχαριστω που με θεωρεισ φιλο σου.ο πετροσ ινε φιλοσ μυο
ο δασκαλοσ ινε λιγουρι
Οι καλυτεροι !καλοι ειμαστε ολλοι.σ ευχαριστω που με θεωρεισ φιλο σου.
Το νεο σηριαλ που ετοιμαζεται και θα ειναι υπερπαραγωγη θα ειναι τοΒλέπει το σήριαλ τους παγιδευμένους τώρα στον ΑΝΤ1 !
Οποτε πες οτι θελεις !
Στις διαφημισεις θα ξαναερθει
βεβεωωσ.και η καλυτερη εσυ ενωειται.και οσουσ μπλοκαρεσ επειδη το λεει και αυτο ο φιλοσ μασ ο πολυζωησ συνεχεια ειμαι συγουροσ οτι αυτοι σου γραφανε μαλακιεσ.εγω ασ πουμε αν σου γραψω θα σου μιλησω ωραια οπωσ ακρυβωσ και εδω ,θα σου πω εγω ειμαι και μετα θα σου πω με ωραιο τροπο παντα ενωειται,αν μπορεισ και ποτε και οποτε μου πεισ θα σου πω ενταξει εγεινε εκλεισε.οχι οπωσ ο αλλοσ ο παπαρασ που εισαι ακου που εισαι ανακρυση σου εκανε.κατι τετοιουσ καλα τουσ κανεισ και τουσ μπλοκαρεισ.Οι καλυτεροι !
Η Μπελούτσι του την μοιαζειΤο νεο σηριαλ που ετοιμαζεται και θα ειναι υπερπαραγωγη θα ειναι το
ΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ
Το ζητουμενο ειναι δεν υπαρχει ηθοποιος τοσο ομορφη για να παιξει τον ρολο σου.
Σαλιαρη ντροπή φτάνειβεβεωωσ.και η καλυτερη εσυ ενωειται.και οσουσ μπλοκαρεσ επειδη το λεει και αυτο ο φιλοσ μασ ο πολυζωησ συνεχεια ειμαι συγουροσ οτι αυτοι σου γραφανε μαλακιεσ.εγω ασ πουμε αν σου γραψω θα σου μιλησω ωραια οπωσ ακρυβωσ και εδω ,θα σου πω εγω ειμαι και μετα θα σου πω με ωραιο τροπο παντα ενωειται,αν μπορεισ και ποτε και οποτε μου πεισ θα σου πω ενταξει εγεινε εκλεισε.οχι οπωσ ο αλλοσ ο παπαρασ που εισαι ακου που εισαι ανακρυση σου εκανε.κατι τετοιουσ καλα τουσ κανεισ και τουσ μπλοκαρεισ.
Έχω αναφερθεί .... πολλές φορές στο παρελθόν ότι το Viber το έχω ξεκάθαρα για επαγγελματικούς λόγους δυστυχώς πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό και υπερβαίνουν τα ορια !βεβεωωσ.και η καλυτερη εσυ ενωειται.και οσουσ μπλοκαρεσ επειδη το λεει και αυτο ο φιλοσ μασ ο πολυζωησ συνεχεια ειμαι συγουροσ οτι αυτοι σου γραφανε μαλακιεσ.εγω ασ πουμε αν σου γραψω θα σου μιλησω ωραια οπωσ ακρυβωσ και εδω ,θα σου πω εγω ειμαι και μετα θα σου πω με ωραιο τροπο παντα ενωειται,αν μπορεισ και ποτε και οποτε μου πεισ θα σου πω ενταξει εγεινε εκλεισε.οχι οπωσ ο αλλοσ ο παπαρασ που εισαι ακου που εισαι ανακρυση σου εκανε.κατι τετοιουσ καλα τουσ κανεισ και τουσ μπλοκαρεισ.
Πουλακι μου τελειωσε το σήριαλ σου ?Σαλιαρη ντροπή φτάνει
Σαλιαρη ντροπή φτάνει
νανιι.εχεισ σχολειο αυριογιατι μωρε τι ειπα παλυΣαλιαρη ντροπή φτάνει
Το πουλάκι μου τέτοια ώραΠουλακι μου τελειωσε το σήριαλ σου ?
Αγαπη μου ελα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα !νανιι.εχεισ σχολειο αυριογιατι μωρε τι ειπα παλυ
Θα κάνω κοπάνα αύριο τις 2 πρώτες ωρεςνανιι.εχεισ σχολειο αυριογιατι μωρε τι ειπα παλυ
Τρέχα και μετά θα τρέχεις στους ψυχιατρουςΑγαπη μου ελα να κοιμηθουμε αγκαλιτσα !
Να δουμε και αν ταιριαζουμε !
Κανόνισε να με καλέσει ο διευθυντής του σχολείου να μου κάνει παρατήρηση για σένα !Θα κάνω κοπάνα αύριο τις 2 πρώτες ωρες